Bengal!

En kattras jag verkligen ska ha i framtiden!:) Kolla vad snygga dom är! Och dom blir jätte stora brukar väga upp mot 16 kilo om jag minns rätt:) Kolla videon vilket vackert djur Bengalen är!



Godmorgon

Godmorgon jag har nyss fått reda på att min såkallade kille är ett jävla svin. Han ljuger för att slippa bråka.. Han ville att jag skulle komma hem tolv inatt så vi kunde ha våran kväll.. Men klart som fan sitter han och spelar med mp till kl fem på morgonen..:S båda dom killarna är fem i huvet.. Gick nyss på toaletten och när jag öppnar för att gå ut ja då kommer mp springandes i kallingar:O.. Vtf.. men dom är underbara på deras egna lilla vis:S vad det nu är:P Haha nej jag ska inte sitta hemma på röven i nyår.. Även om inte min kille håller det han lovat.. vilken jag inte skulle bli förvånad över om han inte gjorde:S..

 

urs gammal bild.....

Kärlek....

Hejhej kom hem nyss från Lisa:) Dock va hon super full.. jäntan dricker som en jävla kar alltså:O Men aja vi hade jätte skoj, Bad mys och skitsnack;) Och vi kollade på filmen Festival! Va ju as längesen jag kollade på den:) Men jag älskar den filmen som fan!:D Men aja kom hem till min kille nyss.. Och vi har pratat en massa om att vi måste fixa det bättre mellan oss då han känner att han har varit taskig på sistonde den värmer i hjärtat när han som är en sån hårding öppnar sig så för mig:) Jag älskar han verkligen! Han är min första kärlek:) Jag har faktist bara varit kär i två stycken i hela mitt liv:) Men min älskling är den ända för mig:) Vi har haft så mkt upp och ner på sistonde men nu ska vi ändra på det:) Ser vi båda framimot. Och imorgon är det ju Nyår:D! Jag och min älskling ska vara hemma hos våra föräldrar och äta massa thaimat:)! Mumms jag längtar!:) Vad ska ni andra göra på nyår då?:)

Spa med Lisa

Hejhej ni ska jag dra på spa med Lisa:) Ansiktsmask och och massa spa produkter:) Och frukt ska det svullas! ha det bra kommer snart:)! puss

Tona håret mörkbrunt igen

Tycker det är dags att färga tillbaka till min mörk mörk bruna hårfärg:) Det va faktist grymt snyggt! eller vad tycker ni?:)Och sen har jag den fetaste utväxten så det ser ut som att jag är flintis då jag är blond i verkligheten:O Haha jätte fult men nu ska jag köpa hårfärg:) Och blir den jag tog förut gloss tror jag den hette:) Aja jag känner iallafall igen den om jag ser den;) Kolla in så snyggt mitt hår va i svart/brunt! haha jag ser så trevlig ut på bilden;)! eller inte...

Choklad & Finnar...

Åhh vad jag tröttnar på mig sj:O Varje gång jag äter en liten liten bit choklad så får jag massa finnar.. Nu får det va nog.. Det gör ont och det är fult:S Så chokladen ska bort ur mitt liv.. Och sen är den ändå inte passande nu när jag ska gå ner i vikt! Kollade runt lite och det är faktist så att man får finnar av det man stoppar ner i magen.. Ja som Choklad får man jätte mkt finnar av.. Och fet mat som typ pomes och feta såser.. Mummsit att stoppa i sig men straffas i längden med Vikt,Finnar och dålig hälsa! Ska faktist börja tänka så när jag vill stoppa i mig nå så fettigt:S Aldrig mera alltså.. Nu har jag en as stor finne mellan mina ögonbryn.. så sexigt menar jag:O Klämde den jäven nyss och bränner bort den med Rescue me finn medel:)
Kom ihåg choklad och fet mat ger finnar!!!:O 

 

Godmorgon

Hejhej jag vaknade nyss:) Och vaknade av att min kille försökte hålla om mig;) Ha först tänkte jag ta dig i arslet..:S Men när han kollar på mig med sina stora bruna ögon kan jag inte hålla mig:) Så söt jävel han är:) Men Hans pappa och jag kommer inte bra överens.. Han ringde och dampa så jag vaknade 8 imorse.. Seröst:S Och att han har pratat med mina föräldrar att jag betar mig dåligt och bla bla för att jag råkade tappa bort en nyckel förut..:S Och klart att mina föräldrar lyssnar på han:S Så blir inget dricka i stan idag.. jag hatar människor som är störd i huvet..:S Aja vad ska ni göra ikväll?:)

Hemma i frigge som suger.

Hejhej har kollat klart på filmen... Ensam.. klarar mig ändå utan den jävla idioten-.- Men aja filmen va super super bra iallafall:D Lite kuslig dock men as bra:) Sj ska jag supa skallaen av mig imorgon och skita i min pojkvän som han skiter i mig just nu:D Åhh ska bli könt faktist att göra tillbaka.. Jag vet jag är en dålig människa men jag älskar att göra tillbaka sån är jag och det står jag för;) hämden är ljuv eller vad man säger:)..

Internet!

Hejhej nu har jag internet igen:) Och kom hem nyss från Lisa då vi hade små bråkat lite så vi fick reda ut det:) men det gjorde vi:) Och vi kollade på film oxå:) Mkt mysit. Och kände att jag behövde vara med Lisa då jag och Min älskling bråkat bråkar idag:(.. Men han kommer hem snart då ska vi prata och kolla på film:) Det brukar reda ut sig:) Men ska ta och fixa lite till filmen, Vi ska se Shutter Island med Leonardo Dicaprio;) Ohh snygga jäkel han är alltså:O.. Aja vi får se om den är bra:)!

Stan imorgon

Hejhej va in till stan idag:) Köpte lite fina käder och så, Har fortfarande inget internet:( mår as dåligt av av att inte skriva på bloggen så ofta.. Men snart ska jag få internet då jävlar blir det blogga! Snart nytt år och nya löften:) vad har ni för nyårslöften?:D Sj har jag lovat mig sj att gå ner i vikt:O.. fetto jag är:S.. Men aja Thailand snart då blir man brun och fin:) Sitter på Lisas data så får bli en gammal bild på mig:) ha det bra Puss och Kram.

Hemma hos mamma & pappa

Hejhej sitter hemma hos mamma och pappa och han äntligen internet:D Har inte haft internet på länge nu men nu så:)  Ska snart dra till Lisa dock, Då vi ska snacka lite om när vi ska ha det lite kul så att säga:) Nej men vi tänkte dra in till stan:) dricka lite och umgås med underbara människor:) Va längesen jag och Lisa hade en rolig kväll:) Haha men snart kommer den! Har igentligen ingen lust att vara ute för den är en super super snöstorm :( Jag hatar verkligen snön.. Imorgon ska jag färga håret.. mitt hår växer jätte snabbt nu:O.. as jobbigt.. eftersom jag är askblond igentligen så ser det ut som att jag är flintis när mitt hår är så mörkbrunt;) Haha så snyggt men nu sa det bort:) Men vi hörs snart måste dra nu, Puss!


Inget internet...

Hej mitt internet gick sönder igår igen.. Men nu sitter jag på en as seg data.. Men är snart tillbaka med bilder osv:)

Puss ♥

Skolan..

Hejhej urs sitter på skolan... urs vad tråkigt jag har..:S och det är inte en enda tjej i min klass som jag umgås med.. Så tråkigt:( Hoppas Alex kommer snart, Fattar inte vart hon är:O Funderar på att dra hem, För jag hatar att vara i skolan bland en massa folk jag inte snackar med.. Gå runt som en mobbad yr höna.. Nej tack då drar jag hem till min tråkiga lya istället:) Och jag bestämde mig för att jag inte vill ha en iphon 4.. Nej utan det blir en LG Viewty:) Men vet inte om jag ska ha en rosa eller svart:O.. Hjälp mig!!:D



VISKA! & ( Bästa pappa )

Hejhej ligger i sängen.. Och älskling sover och snarkar som en gris:O.. Men får hoppas på att han inte vaknar:) Är helt slut efter hans barnsliga lekar i sängen på nätterna.. Haha låter helt fel men ta det inte så;).. Utan han somnar inte om man inte pratar han till söms:P.. Och igår tog det as lång tid innan han somnade.. Och jag va redan as trött efter min dag på stan:O.. Men köpte as fina grejor igår:) Lägger ut allt såfort jag får tid IDAG! Ska även in till stan idag igen och köpa en iphone 4.. Tror jag, Har hört att dom är jätte tråkiga och dåliga men pappa ville ge mig en julklapp i förskott:) Jag har den bästaste pappan som finns:D! Men aja jag känner mig sjukt elak som skulle ta imot en sån dyr mobil.. som även suger utan bara har status.. eller vad jag ska säga:S.. Men ska tänka hela dagen.. Tror inte jag är så sugen faktist.. Vill inte att min pappa ska tro att jag är med han så mkt för att få pengar... Saknar han som fan faktist när han är borta och jobbar.. Han är hemma typ en vecka i månaden.. Det är fan inte lätt att vara utan han så ofta:( Vill hellre umgås med han en få massa saker.. Älskar min pappa sjukt mkt så ska han jobba borta jämt..:( snyft!.. Men nu blir han hemma en månad iallafall, Är skit glad för det! Och det ska bli ändringar på hans jobb.. Han ska få vara hemma oftare, jag hatar verkligen hans jobb.. Men men nu ska jag inte bara vara bitter.. nej jag ska stänga av datan och sova:D! Godnatt/Godmorgon..

Stan imorgon,Godnatt

Hejhej imorgon drar jag till stan med Lisa och pappa:) Jag ska köpa julklapp till Älsklingen:D! Men jag och Lisa drar in själva in till stan då vi ska ta en sallad tillsammans och köpa lite kläder till julafton:) Eller iallafall jag.. Ska köpa örhängen oxå:) Har inte haft nått i mina öron sen i somras..:S Vet inte varför faktist.. Har inte tänkt på det bara.. Men jag lägger ut bilder på allt jag köper imorgon:) Godnatt!

Städat klart..

Hejhej skönt att vara klar med rummet innan jul och så:) Slängde två säckar kläder:O.. Men dom va as fula så jag palla inte ha kvar dom:) Men nu har jag nyss kommit hem från träningen med Lisa:) Skönt! Och hon bor ju i Frigge nu så nu är det inte lika ensamt hära;).. Haha jag umgås inte med många i frigge.. Inte nån tror jag faktist..:S Men aja vi är lite olika så att säga:) Kollar på The day after tomorrow:D As bra film!


Haha snyggt;)..Det skulle inte vara dumt att ha ett par;)!

Tonfisksallad! Såå gott!



Färdigt på: 10 min
Ingredienser

2 0.5 dl kokt ris
1 0.25 burk tonfisk
1 0.25 burk Kikärtor
1 0.25 burk röda kidneybönor
1 0.25 st röd lök
1 0.25 dl olivolja
1 0.25 paket ruccolasallad
1 0.25 st kokt ägg

Gör så här

1. Skala och hacka den röda löken och ägget. Skölj av bönorna och låt rinna av i durkslag. Blanda alla ingredienser och servera:)

Så jävla gott!!!:D

jag går o lägger mig

Åhh vrf kliva upp och se den nya istiden för?..:O Orkar seriöst inte med vintern.. Jag vill ha sommaren tillbaka:( Och såklart har dom inte plogat heller.. så nu får jag vell snö i skorna.. Nej jag får nog ta och köpa ett par FULA vinter skor..:P Jag tycker verkligen vinter kängor eller vad det heter är så grymt fult.. Men behändiga är dom ju:) Haha och det behövs verkligen hära:S.. Aja jag knäppte en bild på när jag öppnade fönstret imorse:) En istid kallar jag det;)!


???:O

Godmorgon!

Hejhej vaknade nyss:) Men vill inte vakna igentligen men älskling ska på sin bandy träning så han väckte mig såklart.. Och jag kan nu inte somna om.. Så drygt:O Men aja snart kommer pappa och hämtar mig i Friggesund tänkte åka hem till mamma och pappa o städa mitt rum en ANING..:S Är lite väl stökit där nu;)..Just nu ligger jag bara i sängen och bloggar typ men ska snart kliva upp ur mitt varma varma täcke:( Urs jag vill inte jag vill sova helaaaaa dagen:O.. Sjukt trött.. Funderar på att sola efter jag har städat medans jag ändå är i ängebo:) Ska fråga om Lisa vill folja med:) Hatar att sola ensam.. Mkt roligare att lyssna på musik och snacka massa skit med en bra kompis:D!

Hemma och Älskling

Hejhej Sitter hemma i Frigge finns inte så mkt att göra en att höra min kille säga ( klar snart? klar snart?? Haha tönten vill in på blocket:O.. Jätte rolig sida.. Haha nej men den är bra faktist:P Va in till stan med Lisa idag då hon hämta massa saker hemma hos Sara hennes syster, Sen åkte vi hem då vart det in på ica en snabbis och köpa hårinpackning för mig:) Älskart! Har varit utan hårinpackning nu ett tag så mitt hår såg ut som torr mossa.. Men nu är det fint igen:D Men nu sitter jag och Älskling och kollar på Mission impossible 3 :) Tycker dom filmerna är skitbra:)! Och vi har as mysit! Har duschat nyss och gjorde min hårinpackning som är Fructis med avokado i :) Vad ska ni andra göra ikväll?:)


GodMorgon!

Hejhej vaknade nyss:) Har sovit as skönt inatt:D! Men aja mamma ringde mig imorse och berättade att Fredd har fått nått fel i sin PENIS.. ( En hund ) och måste in till vetrinären, Men hoppas allt fixar sig för stackarn;) haha..
Snart kommer Älskling hem:) Han har varit nere i Uppsala och tömt sin mammas lägenhet då hon vill ta upp det mästa hit..:O Kan dock inte fatta hur man kan vilja bo hära..:S Har fått mina pengar nu ¨å måste handla en massa julklappar snart:D! Hihi vad händer för er andra då?:)

Hemma sittar kväll med Lisa

Hejhej jag och Lisa kollar på Bröderna Karlsson:) skit bra film! Haha och rolig som satan!:D

Hemma med Lisa

Hejhej förlåt att jag inte har skrivit så mkt men internet fucka igen:(.. Men aja jag va in till skolan idag... Sööög.. Funderar på att hoppa av Hr då Det är som att gå i Femman igen.. Seröst, Jag har inte serverat länge.. Klart jag inte är helt inne i hur man gör:S.. Men iallafall vi hade julbord idag och då kom det en massa folk och ett speciellt bord satt det gamnla underbara människor vid, man klart gör sitt bästa för.. så frågade dom mig om dom kunde få lite smör.. Självklart svarade jag, Men då när jag gick in i köket och frågade om smör som skulle till det bordet.. Så svarade inte många utan en kille i min klass tänkte fixa.. men då hade en i trean redan gått ut med smör redan.. Jag ba jaha vad bra liksom.. Men när jag då går ut igen ja då är jag dum i huvet för ett jävla smör paket?.. frågan är om jag går i dagis igen eller gymnasiet?.. Urs nej jäkla lekstuga fan:S Aja skönt med Jul lov:) Tror jag skiter i att gå till skolan nästa vecka oxå så jag slipper allt skit.. ( Ljusdal ).. Skulle ha valt Broman:) Nej jag kommer ångra mig sen.. men det är faktist sant att det är rena lekis i våran klass eller inte direkt våran längre men finns ju andra och det tror jag dom märker själva.. Inte lätt med gymnasiet och nya ansikten.. Eller vad tycker ni??

Sen kan jag säga ett stort tack till min Älskling att han finns för mig och är för söt och köper 2 julklappar:) En hårfön som ni såg och sen Volume master från Björn axen:D! Älskart!

Friggesund Bussen suger ***

Hejhej Tänkte ta mig till skolan idag.. Men klart som fan kommer skogsmulle bussen 13 minuter förtidigt.. och åker då oxå från Frigge:S.. Det tar 3 min för mig att gå till den busshålsplattsen jag hoppar på vid.. Jag hatar verkligen bussarna här uppe i de såkallade NARNIA!:S Har ni tängt att flytta till Hälsingland?? Flytta inte till Friggesund isofall..:S Om det ens finns på kartan..:O?? Om inte har ni tur;).. Jaha vad kan jag hitta på idag då.. Ruttna hemma.. anaej fan alltså jag vill ju till skolan:( Och min mamma kan inte skjutsa mig för hon har ingen bil.. Urs vad trött på detta:( Får vell sova bort hela dagen igen... Mitt liv kommer gå åt skogen känner jag på mig..:S
Just nu äter jag gurka och kollar in andras Bloggar..

Mysa med mig sj!

Hej nu har jag tränat med Lisa:) Vi båda är lite sjuka men det gick bra ändå, Va ett tag sen vi sågs.. Typ hundra år sen.. Nej tre dagar sen:P.. Haha Men känns som en evighet:S..

Men nu är jag hemma:) Ska ha hemma mys helt ensam, Smaska i mig gurka till maria wern eller hur man stavar det... Jag läste nånstans att Gurka får håret att växa fortare och få glans?:) Har nån av er andra hört eller sett det?.. :)

Sova hemma ett tag..

Nu tänker jag sova hemma hos min mamma, Behövs..:S Sen måste jag sköta skolan.. Ska köpa skrivböcker osv imorgon.. städa ur min väska som ser ut som typ hej kom och hjälp mig:O.. Och jag saknar mamma såklart:( Tänke jätte mkt på henne.. Kan inte vara lätt att bo på landet sj.. Pappa jobbar ju borta i veckor.. Måste vara grymt ensamt för henne..:( Är så glad att hon finns för mig, så jag ska finnas för henne!:)



Haha skrattar varje gång!

Upp med tuppen i onödan

Hej.. ÅHHHH såklart klev jag upp as tidigt för jag tänkte gå till skolan idag.. Men såklart är jag så sjukt seg och trött att jag missar bussen ändå:S! Och såklart ska ju bussarna i frigge gå typ en gång om året.. Suck jag hatar hälsingland.. Om vi inte hade flyttat från sthl till denna skithåla så skulle jag kunna pendla eller åka en annan buss efter typ 5 min.. ( stav fel jag vet ).. Aja efter jul blir det stor ändring för mig när det gäller skolan:O! Ett måste.. Alltså jag vill vara duktig i skolan.. Men jag bara är inte det.. Tur att jag har världens bästa Mamma och Pappa som förstår mig:)! men aja jag drar nog in till skolan vid 10:15.. Då hinner jag hoppas jag.. Men såklart måste jag frysa arslet av mig i delsbo i 40 min innan den rätta bussen till Ljusdal kommer.. Åhh seriöst landet SUGER! Alltså Hälsingland såklart:O.. Aja ska bli skönt att dra till sthlm snart.. Bo hos bror ett tag och slippa detta skit ställa.. Förlåt om jag verkar som en riktig bitter fitta men jag ska snart ha mens och då blir jag argare i mina utbrått eller vad det heter.. :S Men aja nog om det jag får skylla mig sj som är så dålig och inte hinner med mina bussar.. Vad händer för er andra idag då?:) Ska ni ut ikväll?;)


Jag måste söka hjälp:S....

Älsk, Prominad, sova..

Hejhej myser med Älskling i soffan:) Ska snart ut och gå då det inte vart nått gym ikväll med Lisa:( Men imorgon kanske.. Hoppas jag iallafall:) Har laddat ner lite musik, Vart eminem och Block 44 :) As bra låtar! Imorgon måste jag verkligen gå till skolan.. Vart as rädd när polisen ringde om bråket då han först sa att det va från polisen och hans namn och sen det första han fråga va om jag va i skolan:O.. Jag bahh åhh nu pissar jag vell ner mig:S Men sen kom han fram till saken:P så torr i böxan vart jag iallafall;)! Haha.. Nej nu ska jag ut och gå så jag kan somna tidigt ikväll:) Haha blir nog nått blogg inlägg innan jag somnar oxå:D!

Svar på Komentar!

kmentar : Man kan inte bli mätt på sallad hur stor den en är:O

Svar: Hej jo jag blir mätt på en sallad. Och tar man en stor sallad blir man nog mätt.. Eller ja jag vet ju inte din storlek på magen så att säga men oftast blir man mätt på en sallad.. Och det är gott och nyttigt;)!



Kyckling sallad!


Antal portioner:
4

Ingredienser

4 4 kycklingfiléer
salt och malen svartpeppar
16 16 valnötskärnor
1 1 apelsin
8 8 färska champinjoner
1 1 stjälk blekselleri
1 1 röd paprika
1 1 rödlök
250 250 g blandad sallat
Dressing:
75 75 g ädelost
1 1 dl majonnäs
2 2 dl gräddfil
2 2 tsk svensk senap
Till dekoration:
vattenkrasse

Gör så här

1. Dressing: Mixa ost, majonnäs, gräddfil, senap och vinäger till en slät sås. Ställ svalt till servering.

2. Stek kycklingfiléerna, krydda med salt och peppar. Rosta nötkärnorna i en panna. Skala apelsinen med en vass kniv, så att det vita under skalet följer med och skär ut filéer genom att skära mellan de vita väggarna. Skiva champinjoner och blekselleri samt dela tomaterna. Skär paprikan och löken i långa strimlor. Skölj sallaten.

3. Varva sallat, lök, paprika, selleri, champinjoner, tomat och apelsinfiléer på fyra tallrikar och strö över valnötterna. Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg på och garnera med vattenkrasse. Servera med dressingen brevid

En hård dag..

Hejhej urs vilken jobbig dag jag har haft.. Vart förhörd av Polisen kl typ 12 imorse..:S Klart jag halv sov.. Men aja jag va bara ett vittne till ett slagsmål som hände föret mellan två killar.. Och båda är mina vänner men jag står faktist på ens sida för rätt ska va rätt!:) Och klart jag står på hans sida som är oskyldig:)! Men aja det löser sig nog.. Men jag har fixat med mitt hår idag.. Ska ut och gå snart och sen träna till kvällen:)! Kommer bli kul att sitta med Lisa och snacka lite skit:) Och tack för alla fina komentarer ni ger:)! Och ja jag fular mig lite på bilden men den vart snygg ändå;)! Hehe vad ska ni andra göra ikväll??

Väcker mina minnen..

En av årets julklappar

Min pojkvän visste om att jag ville ha en bra hårtork då min gick sönder för nån månad sen:( Men nu ska jag få en ny av älskling:) Får bestämma sj då han knappt vet vad en hårtork är förnått:P.. Men jag berättade att jag ville ha en sån som mamma, Och då vet han vilken:) jo Babyliss expert 2000:D As bra!

Förlåt!

Hej och förlåt att jag inte har skrivit nått:O.. Men mitt internet har gåt sönder och det är förlång att åka till mamma fram och tillbaka.. Men nu har jag fått internet av min pojkvän:)! Så nu blir det mkt blogga igen. Och jag missade min buss idag till skolan.. Igår va jag oxå hemma:S.. Aja vi får se efter julen om jag förbättrar mig:) Kollade in Kissies blogg nyss, Gaaah vad snygg hon är i blond:) Jätte fint! Till sommaren tänkte jag lägga i lite slingor i mitt hår igen:) Men jag vill inte vara blond en har ju prisis blivit mörk;) Aja nu ska jag ta en dusch så hörs vi sen:)!

Hemma,Skolan..

Hejhej förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen:O.. Men jag kom hem sent igår från Sara och åkte direkt hem till Frigge för att sova:P.. Vart as trött efter hennes galna fest;) Haha nej men jag hade skit kul faktist:)! Skönt folk skön musik ahh allt va toppen, Gratis dricka såklart;) Inte fel det inte! Men i dag har jag övningskört och då åkte jag och pappa till hudik för att hämta Lisa samtidigt:) Sen åkte vi hem och nu har jag nyss tränat med Lisa:)! Och nu ska jag ladda ner musik så jag slipper vara konsentrerad på skolan så jäkla mkt:S.. Mamma ska ha nått möte i skolan.. Så jag kanske får en prao istället för att jobba i böcker 24/7..Ibland är det skönt att vara problem barn;)! Haha nej, Jag mår faktist jätte dåligt av att inte kunna plugga och vara som dom duktiga flickorna:( Men jaja jag lever på så att säga:) Ska snart dra till Frigge igen och smaska melon och se Beck! Det är min lördag det:)! Men är as mätt.. Jag och pappa åt i stan.. Och såklart tog jag en stor sallad.. har as ont i magen.. Ja bilden förklarar allt..Men vad ska ni andra göra ikväll?:)


Drar till Sara ikväll!

Hejhej jag kommer inte kunna blogga idag då jag ska åka hem till Sara:) Känner att jag behöver ha lite kul då jag och min kille bråkade igårkväll.. Han lovade mig att inte dricka igår då jag tycker han gör det rätt ofta.. Men såklart bröt han det med att komma hem as packad.. Dålig stil tycker jag.. Och tänker inte snacka med han igen förns han fattar det sj, Om egot får in det i huvet så att säga. Aja kul kommer jag få ikväll, Lisa ska ju såklart med då Sara är hennes syster:) sen kommer det nog lite underbara folk till henne oxå:) Och jag är sjukt hungrig.. är helt pank så kan inte köpa nått.. Och när jag inte har ätit nått på en hel dag får jag as ont i huvet:(.. Åhhh vart sjukt sugen på en Cheeseburgare:O.. Skräpmat! skulle bara må illa av att äta sånt skit:O..



Ska jag videoblogga?

Hej jag funderar på att börja videoblogga (om jag stavade rätt) Så att ni får lära känna mig bätte:) Och nej jag kommer inte stå framför spegelt och hmm mmm tyyyp mmm ..:S Nej inte alls jag ska köra min egna grej och den jag är:) Vad tycker ni? Står på er nu;)!

Ny fawwo!!

Hej om ni gillar smink hår osv:) Kolla in denna tjej:) Hon gör as fina frisyrer ! Kolla!

Jul godis!

Hej jag och mamma ska göra jul godis snart då vi kommer vara rätt många som firar jul hos oss i år:)! Jag tycker sånt är skit kul! Alltså att baka:) Haha iallafall Knäck:) Och polka är ju as svårt men det kommer nog bli bra:) Mamma är jätte bra på att baka och laga mat, Men hon tycker inte hon är bra på det:P.. Hon äter hellre ute när pappa kommer hem;) Annars har hon aldrig pengar:P Men nu snart ska min mamma börja jobba igen! Tror hon kommer må bra av det:) Det bästa med den hära Julen är att Marcus min bror förmodligen kommer upp hit i skogen och firar med oss:D Längtar till Julafton nu som satan! Julklappar såklart!:D

äntligen hemma..

Hejhej Har jobbat hela dagen, Jätte trött.. Serverade med Alex och Michell:) Men de vart ändå rätt kul, Fast trött, Vi hade det jätte lätt igentligen då det va bufe idag eller vad det heter:S.. Men Jag va as trött för jag va vaken till typ 1 inatt;) Haha.. Hade så tråkigt, Men just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa:) Jag ska snart äta och Sigge oxå, Mamma har lagat sallad med kyckling file:D! Mumms!! Urs behöver lite mat i magen:S Hungrig som satan.. Aja haha fick bli ett kort då jag va ego framför spegen..;)

Kolla in!

hejhej ska snart hoppa i säng så jag orkar jobba imorgon:) Mamma Ringde mig nyss och berätta att vi ska ha nått möte i skolan då jag inte sköter mig:O.. Men det som är bra är att dom vet att jag måste ha extra hjälp:) Ni kanske inte vet att jag har skriv och läs svårigheter.. Alltså det har ett namn, men jag vet inte hur man stavar det såklart:P Haha men tror att jag kommer få mer hjälp nu i skolan:) Och jag skäms inte alls för att jag har mina svårigheter i skolan.. Jag är bra på annat:)! Men just nu gör jag inte så mkt.. Ligger i sängen och kollar in denhära grymma tjejen som visar olika sett att fixa sitt hår:) Jag tycker hon är as bra! skit fint hår oxå! Kolla in!:) Och komentera vad ni tyckte;)!

Världens bästa schampoo!

Jag vet inte hur mitt hår skulle se ut idag om jag inte hade börjat använda Franck Provost! Förmodligen som ett fågelbo! Men Franck Provost Shampoo och balsam fick mitt hår att bli som det va innan jag blekte sönder håret.. Och nu när jag färgat håret mörk brunt har det blivit ännu bättre:) Jag älskar mitt hår nu:D! Underbart! Och det är tack vara Francks shampoo!:) Har du slitet hår föredrar jag verkligen Franck Provost Shampoo:) Märker skillnad efter första tvätten:)! Rekomenderas verkligen!

 


Städat hela lägenheten!

Urs nu är jag verkligen slut efter att ha pluggat som satan och städat hela lägenheten:O.. Jag har plocka iordning massa saker.. Skurat alla golven i alla rum och damsugat med världens dåligaste damsugare.. Och jag har skrivit klart allt nu om Jamaica, Jag fick uppgift i Engelskan att skriva som en dagbok på engelska:) Och att jag ska skriva om att jag åker på resa till Jamaica:) Så skulle söka upp vad som finns att göra i Jamaica och vad olika ställen heter osv och sen skriva ihop det som att jag är på en resa i Jamaica:) Lite svårt att hitta på saker och liksom skriva saker jag inte gör..:P Och på Engelska det är ju jätte svårt för mig:O Men aja det vart rätt kul och tror den vart bra:) Fick bli en bild på mina läppar:O 

Läder Mode!

Hej kollade runt lite på kläder,skor osv.. Sen tänkte jag på läder utan anledning:S.. Men hittade skit snygga kläder och skor:) Tänkte visa lite jag tycker är grymt snyggt!:)









Jag och Mamma

Hejhej vaknade för nån timme sen:) och bestämde mig för att vara hemma och jobba ikapp mig, Vilket jag snart är klar med:) Känns underbart! Och har snackat med mamma, Jag och mamma har inte alls någon bra kontakt.. Och jag vet inte riktigt vrf vi bråkar ofta bara, Känns inte alls kul då alla min vänner säger att deras mamma är deras bästa vän:S.. Skit svårt för mig att känna så.. Men nu har vi prtatat jag och mamma och insätt att det funkar inte så längre, Vi måste få en kontakt:) Och jag tycker det ska bli en lättnad att få kontakt med mamma en att gå till skolan och bråka med varandra:S.. Då tänker man på det hela dagen.. Men nu har vi sagt att vi ska ha en filmkväll en gång i veckan bara hon och jag:) Som vi tjejer brukar ha med kompisar fast bara jag och mamma:) Och sen hitta på lite mera saker tillsammans, Serfram imot att mamma och jag har beslutat en sån stor grej.. För mig betyder det mkt och känns som en jätte stor grej:) Nu ska jag ta och jobba lite, Ha det bra tills vi hörs igen:)

Drömmar,Drömmar!

jag vill ha körkortet nu!:( Och jag tänker inte ha någon sunkig volvo.. bmw såklart!


Träning och hemma mys!

Hej Skönt att ligga i soffan med Duntäcke:) Varmt och skönt. Men ska snart dra på träning:) Väntar på älskling bara så han ska följa med mig ikväll för Lisa ska inte ner och träna ikväll:( Hon är hos sin storesyster i Hudiksvall för att följa med Henne och kolla in broman:) Hoppas hon får kul iallafall:) Vill att hon ska gå i samma skola som mig.. men klart det bästa för henne:) Aja nu ska jag hoppa ur soffan och duntäcka och ta på mig träningskläder sen ska jag ner i soffan igen på väntan att älskling kommer då:) Och lägger upp en bild från skolan på mig.. Inte nöjd med den men den får duga:) Ha det bra!

Vad vi gör på Hr

Hej jag tänkte visa lite vad vi gör på HR i köket:) Maten va det ett tag sen vi lagade men jag lägger upp den bilden oxå:) Och på den bilden är det, Grillade antreco spett ( kött ) Men Riven Potatis och morötter kallas för råkaka:) Som man blandar ihop och lägger på ett bläck, In i ugnen och ut och skära upp i fina bitar:) Sen är det en Dragon sås i en vit porslin bägare som ligger på talriken , Och Dragonsåsen smakar nästan prisis som Bea sås man köper fast mkt godare, och den är dekorerad med Rosenpeppar:) ( smakar inte blomma )!:P Och lite rocula sallad tror jag det heter.. Och sen när allt ligger på talriken dekorerar vi med lite söt soja runt om maten som passar bra till potatisen och Köttet;)! Det ser mums ut va?:) Ursäkta min stavning)

Sen idag bakade jag och Alex Is Choklad:)! Då smälter man bara stark Choklad skulle tippa på att det är 80% i den Chokladen vi hade:) Men smakar inte alls så stakt när det är klart:) Aa smälter Chokladen och Cocos smör i en bunke som ligger över en kastrull med vatten i som ska koka..:) Så att den varma ångan kommer upp under bunken, om man har direkt i kastrullen så är det lätt att det blir bränt:S.. Svårare en så är det inte:) Och det ska vara 200 gram Choklad och 150 Gram Cocos smör:) Smält och häll upp i Is Choklad bägare:) Finns speciella till det:)




mmmmmmmmmmmmmmmmm!

Älskling!!

Kolla vad min kille är romantisk mot mig:) Han tänder två stora ljus i badrumet! Så det lyser In lite till duschen, Och såklart släcker vi så det blir fint ljus i duschen:) Och haha vi duschar alltid tillsammans:) Blir nog så när man bor ihop:) Och är tillsmmans!.. Vi brukar sitta på golvet och snacka, Jag brukar ha hårinpackning i typ 20 min:P.. Våran dusch platts är liksom lång och stor och så ett vitt plast skynke eller vad det heter:P.. AAh jätte jätte mysit är det iallafall:) Kanske inte så intressant men jag skriver ju det mästa på bloggen:)

Plattång/skadar..

Hej har nu tänkt att sluta platta mitt hår.. Tycker faktist mitt hår är finare oplattat men skäms lite för mina lockar:S.. Men kommer bli fint när håret har blivit långt:) Mitt hår har växt as snabbt nu när jag färgat det mörkt, Och det ser jätte lent ut när jag inte plattat håret! Kolla in bilden vad lent det är:) Fast min rygg ser ju helt cp ut:S.. Haha Älskling som knäppt bilden när vi vaknade på morgonen:)

Ska köpa snart!

Nu när jag ska få pengar ska jag köpa en skit fin morgonrock jag hittade på Gina:)

Bloggar jag läser!

www.afrobelita.se Skitbra Blogg hon borde kanske skriva, uppdataera oftare:)!

www.Kissies.se Hmm ja klart jag läser den, Men tycker synd om henne:S

www.nattstad.se/ericagarcia Skitbra blogg borde skriva mera;)


www.vadfanskajagheta.se Bäst! Finns inget mer att säga:D!

Ja det va nog dom jag läser mäst:)!

Om och Om igen!!

Jag kan inte sluta lyssna på hennes låtar eller kolla på hennes musikvideos:O Så galet vacker och bra!:) Kollar säker hundra gånger på en video:)!

Skolan!

Hejhej Har varit grymt duktig och gått till skoln idag:D! Tummen upp för mig! Men jag hatar att Sigge ska väcka mig typ en timme innan jag ska gå upp:S.. Så slutar han inte heller:P.. Tänder lampor osv, Men hade han inte jävlas med mg skulle jag nog aldrig gå upp till skolan;) Tur att jag har min Älskling! Idag vet jag inte riktigt vad som händer:) Ska kanske sola med Alex om jag hinner få pengar av älsklingen, Annars blir det hem och slöa efter skolan och sen på kvällen träna i Ängebo:) Vad som en händer så kommer det bli kul:)

Jeans från H&M!

Har kollat runt efter snygga jeans:D Och hittade as snygga på H&M :)! Jag måste verkligen köpa hem massa kläder och smink... Känns som att jag inte har ett skit längre:S Hatar att kliva upp på morgonen och får damp för hittar inget att ha på mig.. Allt känns så fult:S Men kanske ska vänta en stund nu när jag tränar så jag kan komma i mina gamla storlekar igen:) Suger att vara tjej....

Vackraste kvinnan i världen!

Måste köpas innan Jul..

Jag kollade in min snuskiga sminkväska:O.. Urs har ju massa smink som inte alls är bra längre.. Sker som har gått sönder som ögonskugga.. Svart dessutom:S Ligger över hela min sminkväska:( Nej urs när pappa kommer hem ska jag tigga till mig nytt smink:) Och Jag tänker inte visa mig utan smink på jul:O!






Om och om igen!!

 

Låten påminner mig om en kill kompis jag hade.. Jag är inte den som tar in folk tätt in i mitt liv men tyvärr tog jag verkligen in fel kille denhära gången:S

God Morgon!

Hejhej vaknade typ nyss:) Försov mig imorse så det blev ingen skola idag.. Jag som tänkte sköta mig och gå hela veckan.. Men jag har bestämt mig att efter Jul lovet ska jag gå varje dag i skolan! Nått jag verkligen måste, Skulle dö om jag vart utslängd:S Men så illa är det inte:) Ursa idag vaknade jag av att min pojkvän slängde en fet kudde i mitt ansikte..? Så underbart menar jag..:O Nej idag ska jag faktist plugga lite, På väntan att Lisa ska sluta så vi ka dra och träna:) Vad ska alla andra göra idag?:)

Maaaaaaaaat!

Har bestämt att jag inte ska äta bara naturdiet nu när jag tränar.. Allt kommer säkert hänga och slänga:O.. Nej det blir nyttig mat:) Ska bara äta sallad.. Inge Potatis,Pasta tjocka såser osv.. Min mamma har faktist gått ner nästan 40 kilo på att bara äta kött,fisk med Sallad:) Ingen potatis osv.. Ska köra samma sak, Fast ska inte äta massa fläskit kött osv.. Det är åndå så äckligt.. Nej det blir skaldjur som jag älskar som satan! och sallad men ris ska jag då fan stoppa i migXD.. Haha nej men nu låter jag verkligen sumo.. Blir schake på morgonen och sallad på eftermiddagen och schake på kvällen:) Blir bra det nu när jag tränar:)

Rosa löpband Attract!

Hejhej har kommit hem nu från träningen:) Va sjukt kul ikväll.. Jag och Lisa snacka en massa skit medans vi tränade:) Jag satt på någon darr grej.. Trodde fan mitt arsle skulle darra sönder:O Gjorde faktist sjukt ont.. Men aja kan ju säga att Attract löpand står högst upp på önskelistan till jultomten Rickard:) ( Min pappa ) Sjukt bra är den, Man kan vika ihop den så den inte syns hela tiden utan kan gömma den under sängen eller nått:) Fast jag tycker det är snygg, så den kan stå framme för min del;)

..Så jäkla snygg!:D

Hemma, Friggesund..

Hejhej åkte hem tidigt från skolan då jag vill hinna byta om och så:) Fast det blev ingen körskola idag då Micke va sjuk:( Aja blir ju snart igen:) Nu finns det inget jag har att göra.. Bara sitta hemma och slöa, Ska ju träna med Lisa ikväll det blir ju kul:) Vi ska träna varje dag i veckan:D Vilka sex Bomber vi kommer bli alltså;)! Haha nej men ser fram imot några månaders träning:) Idag på skolan va det inte så kul.. Har nästan inga lektioner med Aleks längre:P Och jag tycker det är obehagligt att snacka med folk jag inte känner:S Aleksandra känner jag ju och vi har kul ihop.. Jag är inte den som kan binda ihop sig med vem som helst.. Tror att jag ät mkt kompliserad:O Haha ja klart jag är! Nej nu ska jag kolla in Kissies blogg ofc sen dryga framför datan:) Fick bli en bild på mig jag knäppte idag på skolan:) Och ni ser min nya jacka på bilden!;)

Internet, en lugn helg..

Hejhej nu har jag fått internet tillbaka:) Underbart! Och min helg har varit lugn och skön:P Bara varit hemma, Umgåtts med pappa och mamma, Lisa såklart vilken dag inte liksom:D Haha jag och Lisa hade tokit kul idag:) Satt hemma hos hennes pappa och kollade på film:P Hon duscha så satt jag utanför duschen så snacka vi massa skit och skratta efter:D Underbat underbart! Har prisis kommit hem till älsk, Övningskörde med pappa oxå:) Gick riktigt bra faktist! Åkte inne i Ede.. Lite läskigt med en massa bilar osv.. Men ja jag lever ju iallafall.. Tror pappa lever oxå:P Haha nej han tyckte det gick riktigt bra för mig:)

Imorgon är det skola.. Urs jag pallar inte, Men AnnaLena och Karin verkade tycka om att jag gick en hel vecka OCH jobbade kväll tre kvällar:) Duktigt av mig! Ska försöka orka orka orka upp till skolan varje dag till skolan:) Ligger dock efter i typ allt.. Och att jag aldrig gått till idrotten men de gör inget för mig om jag lämnar bort ett ämne jag hatar..:O Gillar verkligen inte idrott att springa med massa folk och svätta sönder:S Nej tack det är inte min smak.. Dom andra ämnerna är vell okej men jag är ju så jäkla osmart så det blir inte kul i längden.. Jag är jätte avis på tjejer som gillar att plugga för att dom verkligen är smart.. Jag är ju dummare en dummare:O Men köket äger:D Så jäkla kul alltså! Alla i klassen är ju underbara! Dock är det lite små bråk fortfarande men allt ordnar sig så att säga:) Aja nu ska jag ta och kolla på Beck med Älskling och sen sova:) Godnatt!

Spa snart med Mamsen!

Snart ska jag ocg mamma åka på spa:) Jag längtar! Hatar kylan här uppe i hälsingland.. Hälsingland suger i allt men..När jag går ut med hunden så känns det som att jag ska få ett isberg i näsan:O.. Så jävla kallt.. Urs.. Hatar vintern, Så kallt och dött ute:P Men hatar sommaren på ett sätt man får så många sommar minnen som sviker en. Min sommar kommer suga i år utan min föredetta bästa vän:( Men aja folk är falska.. Även jag:S.. Alla är lite smått falska:P Aja längtar som satan till spa! Man blir så len osv, Älskar massage:D Mamma med.. Kommer bli kul!

 Åhh vad söta:)

Träffa Lisa snart!

hejhej har prisis kommit hem från att ha jobbat på skolan.. Och såklart fick jag servera idag:( Urs det är så pinsamt och obehagligt.. Alla människor glor ut en.. Och jag väntar på den dagen då jag ska tappa nått..:O Typ glas? eller mat?.. Urs bara tanken får mig att bli rädd:S Aja snart ska jag träffa Lisa:) Vi tänkte ta det lugnt ikväll, Träna lite kanske sola:) Kommer bli skönt efter en sån dryg vecka.. Och jag har faktist gått till skolan hela veckan;)! Tummen upp för mig!:D Och ikväll ska jag kolla på film med älsklingen:) Mysmys!

 Fick bli en gammal bild på mig..

Skolan......

Hej sitter fortfarande på skolan.. Men snart slutar jag som tur är.. Jag fattar inte vad jag gör i skolan.. Suger ändå på allt som har med skolan att göra..:O Aja nu kom Aleks så nu kan jag inte skriva om skolan;)..´Snart ska vi dra och Äta! Sen slutar jag.. Sen jobba, sen träna!:D Men Lisa ska inte med ikväll då hon skulle åka och kolla in nått gymnasium:P.. Lill fisen ska ju välja gymnasium snart:O... Jag börjar bli GAMMAL!!:(

Skolan

hejhej sitter i skolan , urs.. Men snart är skoldagen över och det blir jobba med Alexandra:) Ska snart redovisa för klassen igen.. Seriöst vad svenskan suger.. Redovisa om onödiga saker hela tiden:O.. Fast jag suger i skolan i vilket fall som helst..:P Jag försov mig imorse men Pappa skjutsade mig till skolan:) Fast han va sur som ett jävla bi:O.. Nu ska jag redovisa:)!
      

Jobbat klart,Soffan,Musik..

Hejhej nu har jag äntligen jobbat klart:O.. Urs vad skönt.. men det va grymt kul. Och Sebastian lärde mig att grilla kött:) Vi va i lag och det va grymt kul:) Hihi! Men nu sitter jag hemma i Frigge i soffan och slöar.. Ska snart duscha och sova efter jag lagt in massa massa massa musik på min mobil:D! och nu ska jag skriva sms med lisa och snacka massa skit!:) underbart!! Och på lördag ska vi träna:D! Längtar! Men vi hörs snart:)!

         

Grymt sugen!

Hejhej sitter på skolan och vi skasnart laga en massamat till 20 personer:D.. Jag och Alexandra gör företter, Och domandra serverar osv.. Hihi kommer bli en skit rolig kväll:)! Och jag har funderat hela dagen på att göra bröst förstoring.. Alltså inget överdrivet bara lagom så man kan få den snygga formen och så:D.. Fin inställning jag har på mitt liv:P.. Haha aja snart skajag ner tillmin bror i sthlm, Kommer bli skönt att kommaner, Och då ska jag förmodligen ta med en hund upp;) Det är en stor amstaff hane somheter Enzo:)! Längtar! Nej nu ska vi dra:)Ha det bra!

                           
RSS 2.0