Nu får det vara nog..

Jag orkar verkligen inte vara sjuk längre.. Så jävla drygt. käns som att näsan ska brinna upp och nyser gör jag hela tiden!! Urs. Vill bli frisk så jag kan börja komma igång med träningen.. Har funderingar på att skaffa ett gymkort och träna lite där på sommarlovet. Skulle va skönt om jag kunna börja med mitt satans körkort snart. Aja nu ska jag inte deppa ihop. Ska fortsätta kolla på film med Pelle:) Hoppas ni har det bra! Puss
 
 
 

Grym kille!

 
 
 
 
 

3a mja vrf inte?

Idag pratade jag med mamma:) Vi har funderingar på att jag ska få byta upp mig till en trea! Skönt då slipper jag min lilla etta! hyran går bara på ungefär 5500 i månaden! Faktist jävligt billigt:) Måste skynda mig med mitt inlägg eftersom jag bloggar från Kalvens dator.. Haha.. Men idag ska förmodligen grilla hos Pelle! Så kanske Nadin kommer det skulle ju vara trevlig så slipper jag vara ensam tjej bland alla grabbar:D Haha. Men hoppas ni alla har det bra! Puss
 

Tänk på att?!

Jag svarar på allas komentarer i bloggen! Så ni måste alltså gå in på det inlägg ni komenterat i så kommer ni se att mitt svar sitter ihop med komentaren!:)( på min blogg! ) komentarerna bara rullar in! Ni är fan bäst:D just nu ligger jag hemma med feber:( hua... Men hade iallafall en rolig dag med Elin sålänge jag kunde iallafall! Hihi! Hoppas ni har det bra alla underbara läsare! Puss

Rensar kläder!

hej hej! Just nu är jag vaken och bestämde mig för att rensa bort lite kläder! Har iallafall kommit en liten bit:) senare ska jag in till stan och fixa nytt internet.. Eftersom vårat gick söder så slipper jag blogga från min skit iphone 3 som jag snart slänger i sjön..-.- sant. Aja hoppas ni har det bra iallafall:) puss!

Midsommar

Glad midsommar på er alla till att börja med:)! Imorse va vi och fira lite med Ewa,Krille och barnen:) Super mysigt! Just nu grillar vi lite här i ängebo med massa folk. Och jag har såklart fuskat med godis idag.. Hur dum kan man bli att komma på nått sånt när man vart så duktig! Ah det är bara att köra på. Aja nu ska jag sura lite mer. Hoppas ni har det bra iallafall:)! Puss

God kyckling gryta ( LCHF )

Gjorde en super god kyckling gryta med vanliga kyckling lår ( föredrar fileer.. ) Men hada iallafall : Grädde,Chillie,svamp,paprika,kryddor,lök och kycklingen! Kokade ihop allt tillsammans! Men stekte först alla grönsaker och kyckling bitarna. Sen ner i en stor kastrull och häva i lite vatten och grädde så det täcker kycklingen helt. Viktigt att kycklingen inte är blodig! Finns jätte mycket bakterier i kyckling så se till att det är riktigt tillagad! Ja och när det har kokat i ca 1 timme 1 och en halv så ska det nog vara klart det får man kolla efter sj!

Nya blogg.se?

Yeeh! Jag gillar faktist nya blogg.se.. skit roligt ju. Klart man får fundera lite på hur allt funkar men det går;) Nu sitter jag i skolan iallafall. Nu jävlarns ska jag fixa detta snabbt så jag kan få sommarlov jag oxå nångång.. Huhu. Idag har mina nya träningsbyxor kommit oxå! Så nu blir det ut och jogga/gå. Jag har inte ätit pasta,ris,potatis eller nått med socker i på två veckor nu! INGET FUSK! Och jag har kommit över mitt sötsug! Jag känner mig mycket piggare och gladare. Aja färgade iallafall håret svart igår och ögonbrynen:) Lägger ut en bild! Jag är jätte nöjd iallafall! Men nu ska jag jobba lite och vänta på Peter min lärare som är så snäll och skriver ut massa jag kan plugga på hemma! Hoppas ni har det bra:) Puss
 

Lchf frukost

En super enkel lchf frukost! Kokta ägg och stekta bacon + ett glas mjölk! En sån hära frukost gör en mätt länge och ger en massa energi!:)

Svar på komentar

Tack Malin!:) Och jag ska verkligen göra allt för att jag ska må bra! Tack för allt fint du skrev! Värmer! Massa kramar till dig!

Rödhårig eller inte?

Gud jag är jätte sugen på att bli rödhårig igen.. Vill bara att min färg ska gå ur först och att jag får lite längre hår.. Men snälla hjälp mig! Vad ska jag göra?

Vill ha!

Åhh hitta ett par skor på staduim jag vill ha! Bara att dom kostar 1099 :- .... :( Buhu.



Underbart

Va ut i skogen nyss med Fred och Jogga! Super mysigt jag känner mig så trygg när han är med. Speciellt när han kan springa lös så lydig som han är. Bara att det va första gången han såg en räv idag hos oss. Klart han försvan men kom tillbaka efter en liten stund! Det gör han alltid:) Härligt! Kommer bli mycket jogga med vovven i sommar!;)

Grattis till alla er som tar Studenten

Studenten är alltid lika roligt! Folk får komma in i det riktiga livet! Och många får söka jobb och många har redn jobb. Super kul! Jimmy ska jobba i sommar förmodligen genom arbetsförmedlingen och få 4 tusen i månaden! Det är jätte bra det oxå! Jag har ju förmodligen jobb efter skolan:)! Hihi jätte kul! Men såklart inte säkert det är bara att hoppas! Just nu sitter jag hemma hos mamma! Fikade lite, Jag och andra Hanna fick 5 hundra var:) Kul! Nu ska jag samla mina egna pengar till en hårförlängning hos Elisabet:) Men ska färga håret innan.. det kostar ju pengar det med.. eller ah typ 70 kr.. Ändå pengar och dyyyrt^^ Haha. Väntar på att Jimmy ska komma hit oxå så ska vi fira han:)! Kommer bli en super mysig kväll! Nu ska jag ut med Fred och släppa han i skogen! Hoppas ni har det super bra! Puss.

Dra påre brallorna och spring. Unna sen när du är värd;)

Tror ni jag kunde hålla mig när jag såg denna goding på Nelly:)! Träningsbyxor! Ska vara extra sköna eftersom man kan ha dom i yoga hmm stavning. Men dom såg jätte mysiga ut! Beställde hem ett par lila men fanns bara i blå när jag kom på att spara bilden.. Haha. Och jag fick även en LCHF bok av Ewa älsklings mamma:)! Jätte glad ska köpe en till bok på fredag haha. Men i den är det lite mer bröd osv! Håll i er det kommer komma mycket lchf recept och träning nu på bloggen:)!



våga. låt ingen stå i din väg

Jag har känt mig grymt hopplös och dålig i en sån lång tid. Jag har inte direkt någon att prata med. Det är inte så att jag kan öppna mig och snacka om allt med mina föräldrar då jag oftast får hånfulla komentarer och blickar. Jag föredrar att bara vara tyst. Att försöka lite på egenhand. Men ibland är det ganska svårt när man är helt ensam. Som min viktuppgång.. Från 60 kg och nu till 77 kg. Jag känner mig ensam och har ingen som stöttar mig eller förstår hur dåligt jag har mått och mår över min vikt.. Jag har inte speciellt många vänner då jag aldrig vågar släppa in nån vilket är pågrund av mitt sjukt dåliga självförtroende. Innan jag vart mobbad i 9an va jag en jätte glad tjej. Hade många kompisar och hade jätte lätt att skaffa nya. Inga kill problem. Men sen kom allt påengång. Jag vart mobbad för nått jag inte alls hade sagt fick sms som " hej hur mår du då jävla fittjävel " osv och det va självklart ironiskt så mycket skit dom gjorde mot mig och även skrevs på internet. Jag va hemma i ett helt år. Min såkallade dåvarande pojkvän " S " Dom flästa fattar vem han är. Va hemma med mig efter skolan nästan varje dag och även sov där. Sedan när han stack till skolan va han med tjejer som mobbade mig och sa att vi inte va tsm och kallade mig både det ena och det andra. Han tillomed hade en närmare relation med en av dom som mobbade mig mäst. ( Jag har absolut inget imot henne nu ) Jag visste nästan hela tiden att det va så. Men jag va för svag för att lämna honom, Och det va inte direkt nått han vela heller ´han ville nog ha mig på sidan av om jag får säga det helt ärligt. Allt detta har satt sina spår och jag mår verkligen jätte dåligt en idag. Mobbning är verkligen nått som inte borde få finnas i huvudtaget. det har förstört mitt liv helt enkelt, det kommer alltid att sitta kvar. Och jag har verkligen inte vart den bästa sj. Men det är oftast dom som är mäst osäkrast mobbar andra för att må typ bättre. Dock mådde jag ännu dåligare inombords :S Jag har bestämt mig för att försöka ta tag i mitt liv. Skita i mina föräldrar och annat folk som försöker få ner mig. Och jobba med min vikt på egen hand och självförtoende. Hoppas ni har lyssnat och förstår på nått sådär iallafall. Tack för mig.

Men hua...

Vilket skit väder det är ute. Får panik jag vill ha soooool! Och jag vaknade 12 imorse och va hungrig som en jävla tok. Åt sur filmjölk hemma hos mamma nu.. Urs man kan ju äta filmjölk i lchf diten men det är då fasiken inte gott. Ska iallafall handla hem massa mat idag! Vi har inte ett piss hemma. Eller jo pasta och ris men inget av det äter jag och bara äta pasta och ris skulle ju vara skapligt äckligt. Bara Jimmy som äter pasta och sånt. Men men hade iallafall jävligt kul på Perra och Emelies fest i fredags:) Dansade i typ flera timmar kändes det som.. Kan säga att jag hade skapligt ont i kroppen dagen efter.. Hua men nu ska jag värma mig under en filt och en bra film! Puss

Myskväll med brudarna!

Idag ska Sara och Carro komma över! Vi har tänkt oss att ha en liten tjej kväll! Och ja jag kommer fuska med vin i min lchf diet! Folk som säger att jag både röker på och dricker varje helg. Haha bara så ni vet så dricker jag knappt en gång i månaden så ja..:) Och röker på gör jag inte. Jag som fan går ut för att röka nu när jag har min nya lägenhet. Tror ni då att jag skulle tända en spliff ( stavning ) utanför alla lägenheter.. Mja ni är bra sköna:)

Lchf lasagnen

Så nu tänkte jag beskriva hur jag gjorde min lchf lasagne! Allt du behöver är zucchini,Tomat,köttfärs,valfri ost och krydda!

Börja med att hacka zucchinin i bitar och tomaterna. Jag skärde i runda former. Sedan ska zucchinin stekas i en het panna med smör. När dom har fått lite färg är dom klara. Lägg sedan undan på tex ett fat för att svalna. Stek sedan köttfärsen och krydda med dom kryddor du valde och smaka av! Sen är det bara börja bygga:)! Jag hävde först zucchini i botten så det täcker hela formen,Sedan tomaten över,Och sen köttfärsen och sedan sluta med ett lager ost! och sedan ett lager till:)! Jag har säkert förklarat jätte knepigt men hoppas det räcker iallafall:) ( jag hade lite zucchini över själva lasagnen oxå om ni undrar )

I’ve been crushed beaten down

Skola! Fy fan vad jag inte pallar mer! Vill bara ligga hemma och sova.. Urs! Men snart så slutar vi.. Men eftersom jag inte skött mig så måste jag ju jobba en vecka på sommarlovet.. Bläää. Aja idag ska jag ner på stan med mamma och Hanna. Jag ska köpa en ny maskara.. Och lite annat smink! Behövs! Fick en sminkväska och nyss puder av Jimmy igår:) Nu snart ska vi ha matte peov.. Jag orkar seriöst inte. Hoppas dagen går fort.

Jag blir galen

Ja alltid lika kul att man får fet nobb av dom närmaste när man vill nått. Typ som att jag ville verkligen sätta igång med ridningen så får man bara en massa dissar av familjen och POJKVÄNNEN. Jag har oxå ett liv! Jag har inte direkt det intresset att sitta framför tven och tjocka mig.. Alltså jag vill ha ett intresse en hobby! Och fotbollen va inget för mig. Jag trivdes inte. berodde inte på laget! Jag kände bara att det inte va nått för mig. Jag kommer bli galen om jag inte kommer igång med nått. Jag saknar ridningen som satan:(  

Urs vilken dag..

Min katt Channel hade fått världens spy attack i lägenheten:( Hon hade på nått sätt fått i sig snus! Nån idiot som bara slängt en prilla i lägenheten och värken jag och Jimmy snusar så jag är skapligt förbannad! Vilket beteende snus slänger man för fan! Inte bara dumpar det i nån annans lägenhet. Urs! Jag vart orolig som satan och ledsen! Tur Ante och Yassie är så snälla och tar hand om dom medans jag varit borta! Jag är sjukt tacksam för det! Kärlek till er ni är underbara! Och vädret! Hua vilket dåligt väder vi har.. Spö regnat hela dagen.. Och kallt som satan. Men iallafall så är jag tillbaka i skogen nu efter ha åkt hem till katterna och pussat på dom! Saknar dom så sjukt mycket! Iallafall så kollar vi på nån gammal bond film. Super mysigt, Nyss tog jag en varm dusch med en super bra hårinpackning!:) Imorgon får jag äntligen sova med mina älsklingar! Längtar! Hoppas ni har det bra! Puss



Gammal bild!

Trött tjej

Uppe med tuppen! Njae inte direkt jag sov över en timme.. Så jag och Jimmy skyndade oss att gå ut med alla hundar! Vi tog ut dom två och två det va lite läskigt med kul:)! Just nu ska jag låta dom lugna ner sig sen ska dom få sin mat! Hoppas pappa kommer hem snart! Ikväll ska vi käka taccos! Mums:) Ska fråga om pappa kan vara söt och springa och köpa ögonbrynsfärg och tandblekning påvägen hem! Hihi! Första gången jag ska göra tandblekning från affären! Huhu ska bli spännande och göra allt sj.. Tänk om jag gör fel och får svarta tänder?! Nej nu ska jag inte tänka så! Hoppas ni har det bra iallafall! Puss



Här är en bild jag fotat med min systemkamera om någon är intresserad av att köpa den! Vill verkligen bli av med den nu när jag ska köpa en ny!

Fick lite besök här i skogen

Hihi idag kom Carro på besök;) Riktigt mysigt! Vi hängde dock framför datan hela tiden men vi hittade massa grymma smink videos på youtube:)! As häftiga! Jag ska köpa mig lite glitter och sånt så ska jag försöka göra nått snyggt av det! Men först ska jag ha min iphone:D Huhu! Och försöker sälja min systemkamera om någon är intresserad! Är beroende av pengar nu när jag sågärna vill sätta i en hårförlängning hos Elisabet:) Vet dock inte om jag kommer färga håret rött då.. Hmm jobbigt.. Men ah det är det som hänt idag! Nu ska jag mysa ner mig framför tven:)! Lägger upp coola sminkvideos!








RSS 2.0