Hemma med Älskling!

hejhej förlåt att jag är dålig med inlägg men känner att jag behöver lägga mer tid på älsklingen och skolan:) Men Jag ska börja skriva mera nu:)

Igår övningskörde jag och det gick superduper bra:D! Sen fick jag jacka och skor av pappa,men jag köpte inte lacoste skor men köpte ett par andra jätte snygga:) Ska lägga ut bilder på allt sen, Jackan kostade 1450:- Skorna 1200:- Tack pappa:)! Nu sitter jag bara hemma med Älskling, Ska övningsköra med pappa snart och handla mat till lägenheten så sigge kan få nått att äta:) Hihi.. Och jag är SUPER sugen på vindruvor:O! Hörs snart!

Skolan...

Hejhej sitter i skolan:) Sjukt drygt att åka buss på morgonen när man inte har sovit nått på natten.. Jag känner mig helt slut.. Vill bara hem från skolan och sööööva!!:O Sov kanske fem min innan Besie kom och slicka mig i ansiktet:P Hihi så söt!:D Nu längtar jag verkligen tills jag coh Älskling skaffar hund:)! Jag älskar att gå långa promenader med hundar! Det kommer förmodligen bara vara jag som går ut med våran hund:P.. Älskling är för lat för sånt;)!

Internet,Älskling,Hund,Pappa

Hejhej ligger vaken i sängen och Lirar på internet:P Medans Älskling snarkar som en hel sångkör:S.. Kan inte sova så det blir att skriva Ett inlägg nu när jag har internet. Ja som sagt har jag mammas hund i lägenheten:) Bessie heter hon, Världens snällaste underbaraste hund:) Jag och Sigge har kollat på hundar då vi ska skaffa oss en egen hund:) Vi har tänkt oss en Amstaff eller Rottis. Men det blir nog Amstaff då vi båda är van vid den rasen:) LÄNGTAR! Älskar verkligen hundar.. Sen min underbara Fredd som bor hos mamma som inte kan vara här i frigge då han är sjukt vaktig av sig.. Så ska skaffa en hund som jag kan ha kul med istället:D

Ska ta och göra mig iordning nu:) Ska till Hudiksvall idag med Pappa och Lisa, Ska övningsköra dit och sen få jacka och skor:).. Hihi Denna dag kommer bli underbar:) Kanske köper hårfärg idag oxå då jag börjar få utväxt redan:S.. As drygt och dyrt.. men aja jag är sjukt nöjd med min färg:D Hej då nu ska jag ta och fixa mig nu när jag ändå inte kan sova.. 

trött..

Ängebo med Lisa!

Hejhej sitter i svågadalens skola som ligger i Ängebo:)! Just nu solar Lisa och jag lirar på internet till det blir min tur:D Igentligen skulle vi sola i Friggesund.. Men det fick bli gamla Ängebo;).. senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra:P.. Längtar tills pappa kommer hem så jag kan få mina nya kläder:D Vad ska ni andra göra ikväll då?:)

Ny jacka

Nu när pappa kommer hem ska jag få en ny jacka och skor:) Härligt! Hittade jackan jag vill köpa, Men har inte riktigt hittat nå skor.. Tänker på att köpa vita Lacoste skor:) Men Vi får se! Hittat jacka iallafall..
Nu sitter jag på rast igen:) Vet inte riktigt vad jag ska göra:S Jag och Alexandra kommer nog bara sitta vid dfatan:) Jag orkar inte göra så mkt då jag har Mensvärk.. Tror fan jag kommer dö av min mens smärta:O! ufffa!

Bakar på skolan!

Hejhej nu sitter jag på min rast:) Klart jag drar till datan:P Min dag har börjat med att skynda mig till bussen som vanligt då jag sover som en björn i min säng:S.. Såååå skön! Men jag hann iallafall med bussen:) Och Lisa lika så, Mysat att sitta i varma bussen ochn snacka massa skit med Lisa;) hihi! Men det är inte lika kul att stå i ede och vänta på andra bussen som går till min skola:O Fy fasiken så kallt:O... Skönt att vara i skolan nu iallafall:) Skoj att baka bullar!.. Men längtar tills Lisa kommer hit så vi kan sticka till gymet och fixa våra kort:D! Sen efter det ska vi sola:) Och jag kommer blogga medans då jag ska köpa påfyllning till mitt internet idag:D! Hörs snart igen, Ha det bra!:)

Högst upp på Önskelistan!

Har luktat runt efter en parfym:) Och ja jag hittade en Parfym jag bara måste ha! Wood! Åhh så gott den Luktar! Ska smöra och Smöra för mammsen och Pappsen:D! Inte den billigaste men jag kommer köpa den sj annars:) Jobbigt att va tjej och inte ha pengar:(! Uffa! Men Men vi får vell se vad mamma och pappa lägger under Julgranen;)! 775:-            

Ny Header på Bloggen/Sola

Hejhej vad tycker ni om min nya header?:) Vart faktist nöjd:D.. Snart blir det att dra hem till Älsklingen och Kolla på film:) Rädda Willy 4 :P... Ja faktist.. Så barnsligt.. Men vi bara tog nån film:) Bler vell mys det oxå antar jag:) Imorgon ska jag gå till skolan för engångs skull:S.. Hihi kommer suga att stå i kök imorgon på skolan.. Jag orkar seriöst inte med skolan.. Tycker inte alls att det är kul att plugga.. Jag vill hellre jobba..:S Men då får jag vell inget jobb istället.. Men imorgon ska jag och Lisa till gymmet då vi ska fixa allt med korten och så:) Så hon kommer ju till min skola när hon har slutat:) Sen drar vi ner till centrum och fixar allt, Sen drar vi till Figgesund och solar solarium:D Hihi hudcanser her we come!;) Nehh vi kommer ta det lugnt:)..

                              

Är med Lisa

Hejhej idag vart det ingen skola för mig, då min mamma inte ville skjutsa mig till buss stationen i snöovädret, Vilket jag förstår.. Jag skulle inte vilja stå i Ede och vänta i 30 min i sånthära skitväder.. ALDRIG! Men aja jag Och Lisa åkte in senare på dagen och Handlade och Dagens köp vart Elvital Gloss :)
 55:-

Nu sitter vi hemma hos min mamma och tänker plugga lite:) Planerar helgen med att sola solarium;) Vi tänkte åka in till Ljusdal och träna lite på lördag:) Sen ska vi träna ungefär varje dag i veckan:D! Längtar efter resultat iallafall:P..

Dagen med Lisa

Hejhej sitter med Lisa hemma hos min mamma:) Vi har varit i Ljusdal idag och handlat lite:) Jag köpte Finnmedel aco acne lösning 62:- Och Visibly clear (Återfuktar kräm) 69:- Och ögonbryns färg:) 95:- Nöjd! Fast jag färgade Ögonbrynen nyss vilket knappt märktes så måste köpa ny en mörkare färg:) Men det får bli senare:) Nu ska jag plugga Lite, Och snart kommer min Älskling hem:D Kan knappt vänta!


Dagens Köp:)!

GodNatt & SovGott

Så nu ska jag ta mig hem och sova:) Kommer bli svårt utan min Älskling i sängen.. Urs kan knappt tänka mig en natt utan han:( Men han kommer ju hem imorgon som tur är:O Allars skulle jag vell sörja ihjäl mig:( Men jag har en underbar morgondag att se iframimot:D Jag och Lisa ska ta en sväng till Gymet imorgon och kolla hur vi ska köpa kort osv:) Hihi, Gör så tiden går fort så min älskling kommer hem fortare! Tänker på han hela tiden:) Jämt Jämt! Ser ni föresten min nya design?:) Riktigt nöjd blev jag:D Ska aldrig ändra den igen! Aja GodNatt sov Gott alla!:)

Underbara Tankar..

Urs vad jag är sugen på Sommaren med kort kort och fin kropp:(! Livet är bara för underbart! Hatar vintern, men älskar den eviga väntan på underbara sommaren! Det enda som får mig att Backa från mina vackra tankar är att medans mina Underbara år så blir ju mina föräldrar äldre och äldre, Jag vill inte att dom dör från mig, Jag vill dö från dom:(! Kan inte tänka mig ett liv utan dom.. Älskar dom så mkt! Men hmm Ja jag får ju bita ihop..

Tittade på Lite fina kläder jag verkligen vill ha till sommaren!:D Kan inte sluta tänka på sommaren! Planerar så mkt! Och vet att sommaren 2011 kommer bli en av dom bästa i mitt Liv!:) Underbra Tankar, Underbara Tankar! 


Titta så Vacker!

Sommar kom,kom!!

Lisa Antonia Rebecka Fredlund !

Jag vet att vi bråkar ibland, Men sånt händer, Och jag skulle aldrig göra dig nått illa fast jag skulle kunna slänga mobilen i väggen för att vi bråkar som 5åringar över sms ibland.. Och sen max en vecka grinar vi efter varann vilket jag VET att du gör;) Sen kommer det alltid vara bittert då Jag hatar att en viss bitter FITTA försöker föstöra mellan oss för hon vet att jag tar dig ifrån henne.. Vilket du borde inse och be henne att dra åt Helsicke.. Men jag älskar dig iallafall och det vet du!:) Nu ska jag och Lisa Börja träna i Ljusdal iallafall då vi vill vara vackra i Bekinis till sommaren 2011;)! Och ska ju såklart träna med Underbara Alexandra oxå! Hon och jag ska Iallafall sola som GALNINGAR :D..  Jag som inte skulle sola solarium...:P


Efter Resultatet ska jag Köpa Domhära! Så grymt SNYGGA!:D

Äntligen hemma!

Hejhej har prisis kommit hem:) Skönt.. Har stått och väntat på bussen i nästan en Timme.. Hälsingland SUGER verkligen!:S Urs.. Men men Jag har inte valt att bo här så det är bara att bita ihop tills jag kan flytta från dethära skitstället:O! Aja Nu ska jag försöka plugga lite:) Är ju ledig imorgon! Hihi.. 

    Suger....

Skolan Mysit..

Hejhej Sitter i skolan:) Skriver om Jamaica, Faktist jävligt kul! Men ska skriva på Engelska:) Vilket jag suger på.. Idag började jag ju skolan 20 över 12 :)! Men Sigge väkte mig typ 24/7 hela morgonen så det vart ingen sovmorgon ändå.. Men idag åker min Älskling till Uppsala:( Kommer sakna fast han ska vara borta i två dagar bara:( Imorgon ska jag nog Färga ögonbrynen:D Längtar!

Bloggen

Hejhej har fixat med Bloggen hela kvällen men det är bara lite som är ändrat:) Får vara så nu för tillfället.. Men jag trivs verkligen med min bakgrund osv:P.. Heheh aja, Imorgon börjar jag 20 över 12 på Skolan:D Såå jäkla skönt! Nu ska jag hem och Mysa med Min underbara kille:D Han är ju så glad då Fanskapet kom på vad han ska få av mig i Julklapp:P.. Haha! Jo´Han ska få det nyste Xboxet ( hur man nu stavar den skiten ) Och tre spel.. Fy fan vad den skiten är Dyr:S.. ETT SPEL NÄSTAN 1000:-:o! Men han får ju såklart nya spel av mig;) Va nått bil spel han önska sig som va helt nytt:) Min guldklimp ska ju så klart få det han önskar! Det försänar han:)..Fast jag får lust att strypa han då och då.. Men skulle jag aldrig göra:P... ( TROR JAG ;) )... HÖHÖ..

Godnatt

Jaa nu ska jag ta mig hem och sova:) Måste orka upp imorgonbitti till skolan:D! Hihi längtar faktist!

Skola imorgon

Åhh vad härligt att gå till skolan imorgon:)! De va ju ett tag sen så att säga.. Men det är inte långt kvar till att jag ska operera mig.Så blir ju snart hemma igen.. Nervös som ett as:(.. Men aja fort så är det gjort som mamma brukar säga;) Jaja men imorgon efter skolan ska jag springa och Köpa bär till mina mummsiga shakes:D! Hihi! Och ikväll ska jag byta mobil med min pojkvän han har en sånhära stor Sony ericsson xperia eller vad fasiken dom heter.. Men den är Grym:D!

 mummms!..

Städat hela dagen..

Hejhej urs idag har jag inte alls haft en bra dag:(.. Jo jag har städat hela lägenheten.. SUPERDUPER kul va.. Urs jag ska aldrig mer stöka ner.. Som jag säger varje gång när jag är klar:O.. Men när jag va klar va det skönt:) Då satt jag och Älsk och kollade på Så mycket bättre :) As bra! Speciellt Petter finns ingen som är så bra på att rappa som han! Tycker jag iallafall:D Men just nu sitter jag bara hemma hos mamma och pappa och väntar på min älskling då han är på sin Bandy träning:) hihi vet inte vad jag ska göra nu:P Slappa bara..


Bär i lösvikt!

Mumms! Pappa va och handla:) Och jag hörde att dom har börjat med lördagsgodis i ica fast frysta bär med En fin påse till:D! Ska fota sen hur det serut i affären:) Men mumms! Jag tog Björnbär,jordgubb,blåbär och hallon:) Eller jag fick ju det av pappa:D! Tack!

 Hihi söt påse:)!

 MMM:) Har dålig Kamera!

Tränat

OJOJ tränade hemma med barta situps Och armhävningar i en timme:O Jo jag gick ju en bit oxå med Fredd men de va inte så långt.. Kanske 2 kilometer..:P Jaja det är en början iallafall:) Har ju ridit idag oxå så nå mer idag blir det inte^^.. Haha.. Urs jag hatar att bara sitta hemma och inte kunna göra ett skit.. Bor liksom ingen hära som jag umgås med..:S Men jaja finns ju alltid nått att fördröja tiden med.. Ska duscha nu och sen fixa mig lite:)

 

Sune idag

Hejhej idag har jag varit hos sune hela dagen:) Mysit, Trevligt att pyssla med alla hästar:)! idag vet jag inte alls vad jag ska göra:) Ladda hem lite musik och Träna hemma:D HÄRLIGT! Sen senare ikväll blir det mys med Sigge och förmodligen lida med hans kompisar:O.. Urs nej jag får nog ta och bjuda över Johanna;) !

 Gud jag ser ju att vara helt slut i huvet:S.. Ful bild men jag orkar inte bry mig hela tiden:P...

Älskling ska tatuera sig (igen...)

Hejhej nu ska min älskling tatuera sig igen:) Han tänkte ha mitt ansikte på armen.. Men det är dumt då vi bråkar 24/7 och sen hoppar i säng 5 min efter i nästan hela 5 år:D... Nej men tänkte leta lite på google:) Hihi!

Snart kommer min älskling hem!

Åhh nu börjar jag nästan att gråta:(.. Men av LYCKA! Min eller intre direkt min men våran underbara hund kommer hem Idag:D! Jo han har ju lyckan att få en brud lite då och då för att lämna lite fina valpar efter sig;) Och joojoo han ger ju mammsi lite cash oxå!;) BINGO för båda två:P! Ska ligga och kramas med han heeeeela Natten:D saknat han sååå!! Som tur är har jag börjat lyssnat på den jycken! Dom han inte gillar ska jag inte vara nära för det är inte bra:D! Haha han är för underbar:) Som en bebis som väger 58 kilo:O... Vilket han väger:S..

 Miiin BEBIS!:D<3

Vill ha!!

Urs min plattång har fått nått spatt och typ stänger av sig ibland:( Men ska köpa en ny är sjukt sugen på denna:D! Fin och formen på den är as bra:) Vilket jag vet;)!  Hoppas pappa är lite gullig och kan tänka sig att köpa denna:P hihi!

 sååååå snygg!:D

Min nya idol Mia

Yess har fått en ny Idol Mia:) Grym tjej! Älskar hennes musik! Ja ni kan ju lyssna själva;)! Bilden har jag rdigerat lite vart grymt nöjd:) Hatar spetsiga kanter på bilder..:S..

 Grymt söt är hon oxå:)!

Äkta vänner håller man hårt!

Hej jag har prisis insett att jag har hittat den ända människan som förstår mig! Utan att bara sitta och hålla med och sen snacka skit om mig som en annan är bra på som jag nu har insett dessutom..! Utan Är rak och säger vad hon tycker men ändå tänker på hur jag tänker och känner, En person som jag inte tänker slänga bort eller som jag vet inte sviker mig. Jag har inte träffat många här uppe i hälsingland som du, Jag är sjukt glad att du bjöd in mig i ditt elevhem första dagen på skolan och vi kände inte ens varandra:P... Men den tjejen Gav mig en ny Shans till en Underbar början av en vänskap! Tack att du finns du betyder massor!

  Alexandra, den tjejen har nått ni inte har eller någonsin kommer få, Tack<3

Från Slumdog millionaire jai ho


Japp jag tycker faktist den är skit bra:P.. HAHA....

Mia 20 dollar


Inte heller den bästa men den är bra:)!

MIA sunshowers

 Inte den bästa men en underbar Musik video:D!

MIA Bamboo Banga

 Unarbar!:D

MIA Paper Planes

 Underbar låt:D!

Sjuk

Hejhej ja somsagt är jag fortfarande sjuk:( Har städat lite i lägenheten, då jag inte har nått att göra:O... Men är hemma nu:) Jag vet inte riktigt vad som händer idag:P.. Hihi Tänkte lägga upp lite musik:) Fast det är nog inte den musik ni har tänkt er utan jag ska lägga upp den musiken jag har fallit för förtillfället:O!

Nu börjar jag gymma

Hejhej Nu har jag bestämt att jag ska lyfta på arslet och börja gymma:) Vilket kommer bli skönt att komma igång igen:D! Shakes och gymma det kommer gå as fort det:)! Längtar efter resultat vilket jag hoppas blir fina sådana.. Nej nu ska jag ta och åka hem, Ta ett varmt bad med det jag brukar:) Ansiktsmask och hårinpackning:D!

Mysit att vara sjuk

Hejhej jag tycker faktist det är mysigt att vara sjuk:) Alla i familjen tar hand om en som om jag va typ döende eller nårr:O.. Skumt men jag gillart;)! Men jag saknar skolan lite.. Saknar Alexandra:(.. Japp de gör jag!... Finna inte en ända tjej jag umgås med i Friggesund:O.. Inte umgås med men bara snackar över sms vilket inte alls är samma sak.. Saknar Sthlm som fan:(.. Men aja jag får vell Lida den sista tiden jag bor hära..

 Urs så liten jag ser ut att vara på alla bilder:S... Kan vara för att jag är Barnslig:D!

Hjälp mig..

Hej är det någon som kan hjälpa mig med hur man tar bort den hära rutan med ett kryss i som är ovanför min underskrift i blogg inläggen?:O.. Hjälp mig:(!

Sjukan idag

Hejhej vaknade imorse med jätte hög feber:S Ungefär 39,6 .. Inte bra så mamma och jag åkte in till sjukan efter min kille åkte till skolan då han värmde mig hela natten:D! Underbarare människa finns det ju inte;)!..... Men de va inte de roligaste att vara hos doktorn.. Jag har haft problem med mina halsmandlar sen jag va liten och nu vill doktorn att jag opererar bort dom:O! Först tänkte jag aldrig är du dum eller?! Men sen tänkte jag på hur skönt jag kommer få efter allt är klart:)! Så nu ska jag göra det då:P Bra att kanske göra första operationen innan det blir brösten:D När jag blir arton har jag bestämt sen länge sen att jag ska operera brösten.. Jag gillar inte min form tänkte fixa det när jag blir 18 eller 19:) Kostar 38 000:- :O Dyrt!:S Men ja jag har nog pengar tills dess:D! Ligger bara i soffan nu med en iskall Shake så SKÖÖÖÖNT för min hals! Underbart underbart! Har ni glömt att läsa min blogg föresten?:( Har haft lite dåliga tittar siffror den senaste veckan ju! Kom igen kolla!:P
Normala..                                         Inte normala Halsmandlar...



Men priset för allt!:D

        Underbart underbart!!:D 

Sjuk.....

Hejhej vaknade ungéfär hundra gånger inatt av att jag hade fått feber:( Hatar att vara sjuk känns som att hela världen ska gå under:O.. Men tur att jag har en sån underbar pojkvän som pysslar om mig och gör hellre det en att komma i tid till skolan:) Jag har aldrig lagt upp en bild på mitt (L) Men det kommer;) Ikväll blir det ett varmt vamt bad med ansiktsmask och hårinpackning:D Mysit att vara sjuk om jag inte tänker på själva sjukan;)..

Ansiktsmask och hårinpackning

Hej Tänkte dra hem till mig från mamma:) Mysa lite hemma ett varmt bad och fixa till hårinpackning och ansiktsmask:) Det är så härligt att ta hand om sig sj:) Känner sig jätte fäsh efteråt! Börjar känna mig verkligen jätte sjuk:( Feber och ont i halsen:(.. Men men.. Tänkte köpa en bunt ansiktsmasker på Dollar imorgon så jag har en stund:) kostar ju typ bara 10:- styck eller nått sånt:P Men vi hörs imorgon:) KramKram!!

   Kommer från H&M dock:P...

NaturDiet

Hejhej Sitter på skolan och vill hem:)Och ta en Shake, Jag har slutat med sallad och äter bara Shakes vilket kommer göra att jag blir grinig och sur.. Tänkte gå på shakes i två till tre månader vilket kommer inebära att jag kommer gå ner i vikt fort.. Men jag måste röra på mig annars kommer jag få som gäddhäng eller vad man kallar det:P..Ser faktist fram imot tre "underbara" månader:P Jaja ni kommer ju få se resultat iallafall:D!

Skolan

Hejhej sitter i skolan;) Hade sovmorgon.. Vilket va skit skönt:)! Har inte så mkt att skriva idag en att jag ska äntligen ta ut mina pengar:O.. Seg jag är på sånt,.. har inte ork med ett skit.. Men jag tänkte reklamera En kompis till mig som har blogg:)

 Söt va?;)

http://aleksandrasimeonova.blogg.se

hEMMA

Hejhej sitter hemma nu:) Va inte till skolan idag:P.. Men imorgon ska jag. Sitter med Lisa då hon ska hjälpa mig med lite saker:) Tror inte så mkt händer för mig idag:O Kanske drar och solar i frigge sen med Sigge:D!

Godnatt

Hejhej har prisis kommit hem från Lisa:) Så nu tänkte jag dra hem till Frigge från mamma:) Urs så mkt åka.. Men ska bli skönt att komma hem och slippa min mamma... Vi hatar typ varandra.. Iallafall för tillfället.. Urs.. Blir att unna mig hemma med ansiktsmask och kaffe en film på det så blir de susen:D! Godnatt ha det bra:)!

  Höhöhöhööö..... skum jag är..:S

Drar till Lisa

Hejhej jag tänkte dra över till Lisa och Lata mig:) Men vi latar oss tillsammans:D! Finns inget skönare en att bara vara hemma en lugn söndag:P

Stan igår

OjOj vilken kväll det blev igår:) Men kul hade vi! Haha det började med att jag åkte in till stan sj med bussen:) Vilket är inte så kul:S Men jag skulle träffa Lisa och Emut på buss stationen i Hudik:) Sen när vi träffades så va det bara att gå enda upp till Sara vilket är en bit att gå:P.. Sen kom vi fram och träffade en massa underbara människor:) Kulkul! Vi hade det skoj hela kvällen, Sara kanske tyckte det vart lite jobbigt då vi va som vilda småbarn på dagis:O Jag tror jag drack lite förmycket men jag är ju så snäll i vilketfall som helst;)! Vad har ni andra gjort?:)

stan

stan nu..

Hejhej nu ska jag dra till stan:) Vart inte lockit hår ikväll men ni ska få se sen hur bra den är:) Finns på mobilen Ha det super Bra:D!

Feeest!

Hejhej Ska ta och fixa mig till Sara min barndoms kompis som ska ha en fest i stan:D! Ska ta min nya locktång till det;)! Igår solade jag med Lisa:) Vart inte så jätte brun men lite, Jag blir aldrig röd utan jag blir brun på engång:P Vilket är skönt. Efter det det åkte jag och Lisa hem till henne och kollade på en skräckfilm:( Vågade ju inte gå hem sen:O! Men nu är jag ju iallafall hemma.. Och äter en Risefrutti eller vad det heter.. Men det är med mannagryn:P Visste ni att det bara är 150 kalorier i en sån?:D Man blir ju jätte mätt på dom oxå:)! Vad ska ni andra göra ikväll?:)


Hemma

Äntligen är jag hemma genom att fått vänta på pappa ute i detta sjuka snöovädret:(! Urs vad kallt det! Men Jag fick nån typ av locktång av pappa:) Jätte nöjd över den:) Vart as fina typ lockar eller mer som lite krusit hår fast sötte inte lika små:) Skönt att vara hemma nu med en kopp varm kaffe:D! Men ska snart hem till sune och fixa med hans häst stinta:) Visste ni att Sune som heter Jimmys farfar är glad på youtube är min Granne:) Härligt! Ni kan kolla själva:) Vad händer ikväll?:D

  Fotad av miiiig!:D

Kaffe och skola..

Hejhej har gått till skolan idag, Alltid lika stolt:D Vi hade typ som repidiskon eller hur man stavar det, Så vi satt i skolans Aula och bara snacka om regler i HR:) Rätt skönt. Och våran lärare bjöd klassen på fika, vilket vart Kaffe för mig:D Och nu sitter jag framför datan med en STOR kopp Kaffe igen:) Svart kaffe är ju bara för underbart:)! inge socker eller mjölk i;)! mummms! Vad ska ni andra göra idag? Själv ska jag bara sitta hemma och Blogga:)! Ha det bra!

Hemma idag

Hejhej har varit hemma idag för att jag känner mig jätte sjuk:( Kallt som satan:S... Men imorgon ska jag ta mig till skolan! Jag är dålig på att sköta skolan vilket är inte bra, Hatar när jag ligger i sängen på morgonen och små drömmer om anledningar att inte gå till skolan.. som jag sen följer och skiter i skolan:S Ska sköta skolan för mitt egna bästa;) Hur är det med er idag?:)

Finnar...

Nu börjar jag få tillbaka mina Små finnar igen:(! Och det är så iriterande, Hatar att ha en eller flera finnar i ansiktet.. För jag är en person som tänker för mycket på mitt utseende:P.. Jag skulle inte märka det på andra människor men känns som att hela världen pekar ut just min finne i mitt ansikte:O! Men jag ska börja med Rescue Me igen:) Om ni har problem med finnar Tipsar jag denna från Kicks som kostar ungefär 100:- .. :) 
 
BIG lOVE!

Äntligen hemma!

Hejhej:) Gud vad skönt att vara hemma:) Fast jag hade jätte kul på Hr, Vi skulle göra en fond till såser.. inte mysit jobb:(.. Men iallafall ska jag få göra min egna sallad snart:) Och jag måste hyra en film till ikväll:) Macken här i skogen stänger kl 9:S.. Suger hära för man måste räkna in hur hela dagen ska se ut med bussar och allt.. Bussarna som går till stan går bara en gång i timmen:S.. Nae Hälsingland är inget för mig.. Längtar tills jag flyttar. Men jag kan faktist tänka mig att bo i Hudiksvall eller Delsbo.. Rätt mysigt ändå när jag tänker efter..:)
Ja jag har inte så mkt att göra nu.. Sitter hemma hos mamma och pappa så jag vill hem till Frigge och ta en varm dusch:D! Längtat efter det hela dagen:O! Men vad ska ni andra göra ikväll då?:)

 

Bjuder på en bild när jag ser ut att vara för snäll....:S

Nytt tema på bloggen..

Haha ja vad tycker ni om mitt nya tema på bloggen?;) ( Kaffe ) Jag tycker det vart rätt läckert om jag ska vara ärlig:) Ska fixa headern lite när jag kommer hem:) Men nu ska jag dra på en lektion och sen heeeeeeem!:D 

                                    

Sängen

Nu funderar jag starkt på att åka hem och lägga mig i min stora säng och samla värme:( Är blöt och kall efter allt snöande..! Mina skor syns ju inte ens i snön, snön täcker både mina fötter och lite av mina ben.. Förmycket snö:( Jag vill hem! Att ligga i sängen med en bra film och en shake:( Tanken får mig att bli varm!:P


  ..........Mer en lockande:(!

Skolan

Hejhej sitter i skolan..Jag sov hemma hos mina föräldrar inatt:) Fasiken så det snöar:O.. Vart skit paff när jag skulle ( gå ) till bussen.. vilket jag slapp för det var så mkt snö ute, Så pappa skjusta mig till Friggesund där jag tog 20an till delsbo, Och ja Camel fick mig att skratta ingen så nu har jag ont i magen:(!.. Och sen fick en tjej mens på 53a bussen till gymnasiet.. Inte lite heller.. men sånt händer vell Ibland:P Alla tjejer har nog sina hämligheter.. Jag har inte en aning om vad jag ska göra efter skolan.. Göra mig den godaste salladen nångonsin kanske;) Jo jag tänker hyra mig en bra film och bara sitta hemma.. En Myskväll för bara mig sj, Vilket är ensamt:( Men jag får träna inne idag.. för kallt för mig att vara ute nu:S.. Jag vill verkligen hem nu:( skolan är så kall och tråkig.. Ett varmt bad och en film på datan nu skulle ju inte vara dumt.. Hatar vintern, Kall och svart:(!

 Ja i väntan på att pappa och jag åker Till Thailand.. Jag tänker inte sola sönder mig i solariumet innan:O.. Vilket jag skulle ha gjort om inte min mamma förbjudit mig.. Hon har rätt!


 Ungefär tre veckor tills resan till thailand kommer:D!

Bada och ta hand om mig själv

Hejhej Efter denhära långa dagen är jag jätte trött:( Ska ta ett Varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning:) Kommer bli underbart! Jag gillar verkligen min nya hårfärg att gå från Blond till BrunSvart.. :) Vad tycker ni, Gjorde jag ett bra färg val?:D

Hemma

Hejhej jag kom hem nyss från att ha handlat mat med pappa:) Köpte en massa sallad och bär till mina Shake så nu är det bara att sätta igång:D Allt gick på 1704:-.. Men vi köpte inte bara sallad utan mat till hemma oxå..:S seriöst vad det är dyrt att handla mat:O...

Funderingar.. Jag funderar på att flytta tillbaka till Stockholm och gå gymnasiet dära.. Har tröttnat på skogen.. Och jag tycker det är jobbigt med allt folk hära uppe.. så skumma:S..

Nu ska jag ladda ner musik:) Sen ut och springa en vända, Kommer halka på arslet då det är så jäklans halt ute.. Vi åkte nästan ner i diket idag jag och pappa när vi va på väg hem.. Ni vet en sånhära jätte kurva som det brukar vara en blå skylt vid där pilarna är riktade åt det hållet svängen går åt ( skarp kurva ) Dålig på att förklara:P.. Men den skylten va borta... Tur att vi hann stanna..:O

och bjuder på en mupp bild sen imorse när jag vart så nöjd med mitt hår;)!

Längtar till Fredag

Hej sitter i skolan som sagt:) Inte så tråkigt som det brukar vara, Sitter på svenskan och ska snart redovisa med min grupp:( Jag vill inte! Jag hatar att prata inför en massa folk:( ... Men jaja jag överlever nog:P Längar som fasiken till fredag:D Då ska jag och Lisa in och dricka med folk, Ibland måste man unna sig;) Den hära gången kommer vi köra på cider eller iallafall jag:) Hatar att dricka öl eller hembränt:O... urs! Det är ju typ början på veckan men jag längtar sjukt mkt:)..

      Vad ska ni andra göra i helgen?:D

Skolan

Tjoo, Jag vaknad typ nyss, Och jag gick konstigt nog till skolan:D Idag Stog jag nog framför spegeln i hundra år kändes det som.. Det är svårt att vara tjej;) Först plattade jag hela håret sen tyckte det vart helt fel då jag sov med blött hår under natten så allt stog åt alla håll.. Men jag Lockade hela skiten istället och då vart jag nöjd..:S Men Iallafall kommer min pappa hämta mig efter skolan då Han ska köpa sallad och bär till min diet:D Jag älskar sallad.. seriöst skulle kunna äta sönder mig själv för det:O Det kommer komma ut bilder på bloggen idag som jag knäppt sj:) Och på mig sj:O.. Ovanligt va?;) Nehh) Ha det bra så länge!

GodNatt

Tjoo nu hade jag tänkt att krypa till sängs med en bra film, så jag orkar upp till skolan imorgon ni vet nog hur dålig jag är på att gå till skolan..:) Om blogg läsare vill smsa och fråga nått finns jag på mobilen:) Bara fråga på, jag svarar alltid:) Ha det bra alla!:) 0722045453.. Skriv bloggläsre först:)!

Pinsamt..

Jag hatar verkligen när folk försöker bli känd på sin blogg genom att tracka andra:S Ni visar bara hur dåligt självförtroende ni har och hur patetiska ni är.. Min åsikt är att acseptera andra och köra sitt egna.. Inte genom att vara dum på andra.. Eller har jag fel?:S


Hemma från skolan idag!

Tjoo jag orkade inte gå till skolan idag för jag är lat som ett as.. Men jag orkade gå till Lisas skola istället vilket är min gamla skola:) Ede skolan. Det va ju som vanligt dära rätt tråkigt:P men roligare en i min skola för jag är en riktig TÖNT och gillar att skratta och busa som små barn..:D lol.. Men jag började morgonen att typ bråka eller jag skulle inte kalla det bråka men små tjaffsa med en föredetta Kill bästis.. Jag litar inte på många människor men han litade jag på och litar även om vi bråkar för jag vet hur underbar han är igentligen vilket är skönt, Men jag Hoppas verkligen att allt blir bra mellan han och mig:( Jag har aldrig saknat en människa så mkt som jag saknar han, faktist den underbaraste personen jag nånsin mött i mitt liv..
Aja nu ska jag inte böla över det:) Jag älskar min nya hårfärg iallafall jag hatade det för några dagar sen men det kom nog lite plötsligt att bli brun svart:S Va ju ett tag sen så att säga:O ska svulla i mig en redBull sen springa:)! Men vad har ni andra för er då?:)



Nu börjar jag igen

Tjoo Nu börjar jag igen som jag har sagt ett tag nu:P.. Nej men imorgon ska jag lyfta på röven och börja röra på mig och dricka NaturDiet:) Måste bara köpa en ny Shaker då min gick sönder i diskmaskinen:S..

Tänkte Berätta hur man gör en god Shake och hur det fungerar då folk undrat:)

Jo Man ska minst äta fyra Shake Port om dagen, om man inte ska äta nått annat en det, Och röra på sig är viktigt annars får man hängskinn och inte sina riktiga kurvor..

Ska skriva hur jag gör min Shake:)

Jag ställer alltid in vatten i en tex Vattenkanna så det räcker hela dagen annarsblir det bara drygt.. Men så att vattnet blir iskallt:) Sen tar jag min Shake och häller i Naturdiet Pullver i botten sen häller jag över Det kalla vattnet, Sen brukar jag Toppa över med Lite varma bär så dom mosas när jag Skakar;) Sen skakar jag rätt länge:) Sen bara att dricka:D! mummmms!

Svart hårig

Hejhej nu är jag svart hårig:) Nice va?;) Idag har jag inte gjort ett skit, Kom hem 4 imorse vilket gjorde att jag sov till två på dagen:O Inte min stil att göra så.. Men det är inte ofta det händer. Just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar:) Jag och mamma gjorde en as god mat, Mummmms! Men nu snart blir det Stor Banta:) Köpa nya bantningspiller imorgon:) Gillas! 

     Hett va?;)

Bosse

Hejhej här har ni en bild på världens sötaste Amstaff kille:) Bosse! Min storebrors kompis Tobbe är ägare till lilla Bosse:)
 Söt va?:)

Loreal Casting creme gloss

Ingen färg jag skulle rekomendera.. Jag hade slingat i brunt två färger, Och sen skulle färga allt till mörkbrunt vilket vart nästan svart:S Nej jag är inte nöjd får duscha mitt hår varje dag med shampoo för att bli av med det svarta:) Men blir nog bra:)!  89:- på H&M..

       URS....

Stockholm

Det jag spenderade pengarna på:)



Sminket kommer fråm H&M 485 :-



Byxorna kommer från cubus 297:- Tillsammans, Hårförlängningen 50 cm kommer från Ebony 490:-  

Stockholm

Hejhej tänkte lägga upp lite bilder sen jag va i Sthlm med Lisa:) Denna Mumsiga bild kommer från Sergels bageriet där vi stannade och tog en fika och sallad, mumms;) Dock hade jag börjat äta lite på min bakelse innan jag fotade den.. ops;)..

   Sugna på en bit?;)!

Hemma igen

Hejhej hemma nu igen:) Haft det super bra! Ska snart ner igen, Och jag har färgat håret igen:) skulle fäga mörkbrunt men vart nästan svart:S Bilder kommer imorgon:)! Hoppas ni har det bra!

Sthlm

HejHej tack till alla som komenterat och kollat in min blogg!:D kärlek till er!
Nu sitter jag äntligen i min brors lägenhet med Lisa:) underbart! Vi har haft en riktigt jobbig dag.. Först skulle vi ta bussen Från Ljusdal Till sthlm.. Som min mamma verkligen hade bokat oxå på.. ( NOT ) Så jag och Lisa stog som två yra hönor och inte visste vad vi skulle göra..:S Och bussen hade inte platser över så vi kunde få ha åkt med ändå.. Så vi åkte hem till skogen igen med min pappa, Men min pappa tyckte så synd om oss att han skjutsa oss ända ner till Uppsala så vi fick ta tåget till Sthlm därifrån:) Gullit va?;)! Sen när jag och Lisa kom fram till stan började det hela..:P Jag hittar till affärerna och sånt som vi skulle till.. Men sen ska jag ju hem oxå :O.. Ja det tog en stund innan vi fattade hur man gick och gjorde.. Men jag leber och sitter nu här så jag är nöjd:) Min bror har en kompis som bor hos han, Och han har en jätte jätte söt Amsraff valp som heter Bosse:) Bilder kommer ut på både allt jag köpt och Bosse:) Ha en trevlig kväll alla!

GodNatt

Hejhej nu ska jag dra och sova hos min pojkvän:)

och jag bjuder på en ego bild..


  Ennu en sov tröja;)!

Dagens Låt!



Rihanna - Cold case love. As bra! :)

Lista över vad jag måste köpa!

imorgon darar jag till STHLM!

Hejhej nu är det inte många timmar kvar tills jag drar till Sthlm:)! Jag och Lisa tar bussen från ljusdal kl halv 7 från ljusdal:) Sen när vi är framme hämtar bror och hans vän oss i Sthlm:) Och jag längtar verkligen tills att gå på stan och Shoppa , Gjorde jag inte i början tyckte det skulle bli kul att träffa bror vilket jag gör fortfarande:P! Jag vet nu vad jag ska köpa på stan:) Lättare att göra en lista nu när jag vet vad jag behöver köpa:) annars bara glömmer man och köper en massa små skit, Iallafall jag:S.. AA jag ska skriva listan på bloggen för dom som orkar bry sig:) Men nu snart ska jag ut och jobba igen:) Ha en bra dag!

The Karate Kid

Hejhej sitter med Lisa hemma hos henne:) Vi har nyss kollat på The Karate Kid, va så jäkla inne i den filmen faktist en av dom bästa jag har sätt:)! Och innan vi kollade på filmen så trodde jag att jag nästan hade dödat Lisas katt:O.. Alltså jag köpte en bauguettMacka på Macken innan vi kom hit, Sen Lisas katt Leo vart oxå sugen på min macka.. Så ja vi delade på den.. och då menar jag verkligen delade på mackan:S Han åt och åt.. Sen la han sig ner.. Mjo hans mage va hård som sten.. Jag trodde faktist jag hade matat ihjäl honom:O! Men som tur va VERKAR det som att han klarar sig:P! Vad har ni andra för er??:)



Här har ni Trailer på The karate kid:)!

Suck

Hej att stapla ved va ju inte det lättaste kan jag ju säga:O! Skönt det ska bli att få dra från skogen att tag.. Allt jobb lönar sig i slutändan:)! På osndag drar vi:D! Hoppas jag blir av med min mens innan Sthlm bara.. Skulle inte vara en höjdare att ha mens på sitt viktiga höstlov:S

Dagens låt!



Rihanna - Only girl in the world! 
 Sjukt bra:D!

Jobba

Hejhej idag kommer jag inte kunna skriva så mkt på bloggen då jag ska jobba ihop lite pengar till stockholm:) Och ja gissa vad en sån stark tjej som jag ska jobba med då;) Jo jag ska hjälpa pappa att slänga in ved i en VedLada:P... Vad gör man inte för pengar! Stockholm börjar närma sig nu vilket gör mig lite Pirrig i magen:P Ska bli kul att bara vara där med Lisa vi kommer inte gå i stan varje dag:O Ser framimot att träffa min Älskade Bror innan han åker till thailand igen, Vet inte om jag har skrivit att min bror har hus i thailand och i sthlm:) Rätt nice! Nej nu ska jag snart lyffta på arslet och jobba:) Jag måste köpa hårfärg innan jag åker till Sthlm, Jag hade bara en toning förut som går ut ganska snabbt då jag va rätt ljusblond innan:S Jag vill ha mörkbrunt hår inte ljust:D! Men vi ses senare ska bara lägga upp dagens låt så ska jag dra och jobba sen;)! Ha det bra!

RSS 2.0