Trött och less på skolan.

Urs jag orkar inte skolan mer! Fan vad less jag är på allt! Är så grymt sugen på att byta till broman. Men jag kan ju fan inte gå om igen.. Men men om Lisa får byta klass till min så stannar jag kvar på Glada. Men aja nog om detta. Är iallafall liiiiite glad idag! Har gått ner i vikt sen jag slutade med p pillerna:) Tror dom påvärkar min förbränning jätte mkt. Men aja nu ska jag jobba lite:) Ha det så bra!
 

Skola..

Eftersom alla 2or är i harsa så stannar jag och Lisa kvar i skolan hela veckan och jobbar klart med det vi ligger efter med:) Känns ju bra det oxå.. Idag hade jag verkligen ingen lust att åka till skolan.. Va så sjukt trött och svinkallt ute. Skulle vilja ligga kvar i min varma goa säng hela jävla dan. Hua. Men men hoppas ni har det bra! Puss
 

Hej då ppppppiller

äntligen ska jag sluta med mina p piller!! Jag går så fruktansvärt upp i vikt pågrund av dom... Har slutat med dom förut en gång och då rasade jag ner i vikt!:) dock kommer jag få det ganska rejält jobbigt med mina hormoner... Men aja. Har gått på mina p piller sen jag va 12... Haha.. Men kommer kännas jävligt bra! Har ju ett helt paket kvar som räcker i 3 månader om det krisar liksom;) haha. Kommer nog bli rik nu eftersom mina p piller kostade 320 kr var tredje månad... Okej inte så jätte mkt men för mig är det de.. Haha aja hoppas ni har det bra! Puss

Less!

Så jävla less på allt.. Jag har alltid haft problem med min familj! Jag får ont i magen såfort jag tänker på dom. Dom har alltid fått mig att känna mig misslyckad på alla sätt. Och min bror hör knappt av sig mer en en gång per år... Över ett sms eller samtal. Jag är så sjukt less på detta. Och nu gick droppen för mig. Jag har som sagt stannat hemma från skolan i två dagar för att jag har haft sjukt ont i halsen. Men tänkte sova hos Lisa nu ikväll när det ändå är fredag... Ringde far och frågade om jag kunde få låna pengar till en dricka. Jo då va man ett jävla svin, bortskämd, respektlös......... Allt för att jag stanna hemma från skolan två dagar och ville LÅNA pengar till en dricka. Har fått sån jävla nog av min familj. Enligt dom är man både det ena och det andra hela jävla tiden och inte fan har dom tänkt på hur man mår någongång heller. Och ja mamma jag skiter i om du läser detta! Det är fan bara sanningen! Så jävla less att höra skit från er hela jävla tiden! Tack och lov är jag bra jävla färdig med er!

Nu jävlar!

Jag och Lisa har verkligen bestämt oss för att gå ner i vikt!:) Vi ska alltså gå runt kyrkan som är ca 3-4 km varje kväll, 20 situps 10 armhävningar! 2 timmar på gymmet i veckan! Sedan ska vi börja med dansen! Underbart! Nu jävlar! Jag har ju som sagt redan gått ner nästan 5 kilo! Men mer ska det bli!:) Om nästan 3 veckor ska vi väga oss igen och se hur det gått!
 

Skola

Hade jätte trevligt igår:) Joel kom över med filmer och vi hade lite små snack! Även att han skjutsade mig till skolan:) Hihi slapp jag åka buss. Idag ska iallafall jag och Lisa till marknan! Kommer bli jätte skoj! Är förövrigt jävligt hungrig! Har inte fått i mig nått annat en några koppar te på snart tre dagar.... Men men har iallafall gått ner nästan 5 kilo.. Haha sjukt. Så ska vell kanske fortsätta svältbanta?^^ Haha aja hoppas ni alla har det super bra!
 

Gått ner 3 kilo ?

Haha stälde mig på vågen idag och insåg att jag faktiskt har gått ner 3 kilo sen jag vart vegetarian! Helst sjukt tycker jag har ätit massa skit.. Fast nu lever jag ju mäst på flingor och te? Hårt att vara fattig kan jag lova! Haha! Ska snart pierca naveln igen! Längtar! Super glad:) + att en sötnöt ska förmodligen komma hem till mig idag! Aja hoppas ni har det bra!
 
 
 
 

En människa jag verkligen hatar..

Urs jag är så jävla less på en brud som skulle ha kallat sig för " bästa vän " Bläää. Blir så grymt äcklad när jag tänker på hon. Hon har alltid snackat skit om en när man även är vänner?! Riktigt jävla falsk. Och sen att hon springer bakom ens rygg och fjäskar för ens ex man va tsm med i 6 år :) Och hon vet hur svårt jag har att komma över honom helt även en idag! Man han tycker hon är helt jävla blåst iallafall så det spelar ingen roll. Men som " bästa vän " så gör man fan inte sånt!  Nae urs kommer aldrig att ha kontakt med sån människa igen! Och jag har aldrig varit med om en sån FALSK människa nångång i mitt liv... Fy fan.
 
 
 

Idag ska det hända grejor :D

Idag ska jag skura och tvätta hela lägenheten tills imorgon... Efter det ska jag,Lisa och kanske Tula om hon vill gå runt kyrkan! Gud vad duktig jag känner mig. Vill göra om lite i lägenheten så får vell se vad jag hittar på idag! Sen ska jag tjata på Joel att ladda ner alla Paranormal activity filmerna! Jag är älskar dom filmerna.. ÄLSKAR .. Blir lika rädd varje gång så kan jag knappt inte sova utan lampan tänd i en vecka:) Gulligt va.. Aja hoppas ni har det bra!:)
 
Gammal bild... Saknar mitt röda hår som bara faAn... :(

Älskar livet

Älskar livet! Haha ah iallafall nu. Singel! Jag kommer nog aldrig lita på en kille igen. Inte så konstigt heller efter allt jag varit med om.. Haha skrattar nästan när jag tänker på det.. Vilken svag liten skit jag har varit^^ Men jag är fortfarande ung och starkare en aldrig förut:D
 

You got me smiling all the time

Sitter i skolan med Lisa! Vill hem.. Jag och Lisa ska iallafall gymma i Ängebo när vi slutat! Sedan ska sötfian söva hos mäg! Hoho ska träna ARSLET av mig.. Kan behövas. Måste även sola.. Funderar på att göra det när vi ändå ska till ängebo som har solarium. Annars är jag på topp, Mår suuuuuper bra! Plingar så glatt i tellen gör det oxå..;) Hihi. Aja hoppas ni alla har det bra! Puss
 
 

Godmorgon..

Hua vilken dag det varit. Började med att jag klev upp tidigt för att gå ut med hundarna.. Såklart skulle det spöregna. Inte alls lika kul. Sen har jag haft stor damp på facebook sidan " bort med varg från sverige " Jävla idiot sida. Människor som dumförklarar sig själva så det är pinsamt. Anser att vi människor har mer rätt att leva och döda i denna idiotiska värld. Annars har jag och min familj bott i skogen bland vargar i flera år. Och vi har en kennel + att vi haft hästar,kaniner och katter men aldrig varit med om någon varg attack. Vi har mött på vargar i skogen när vi är ute med hundarna och jo vad gör dom? Jo vänder sig om går. Jag har sprungit runt i deras revir sen jag va ett litet barn sj i skogen och jag har aldrig känt mig hotad eller nått. Är vi skyst mot dom är dom skyst tillbaka:) Och skulle nån varg attackera någon av våra hundar hade jag inte klandrat någon annan en mig sj. Vargar är underbara rovdjur som äter när dom är hungrig så är det. Människor som lägger ner så mkt hat mot vargen kan bara ta sig sj i ******. Har iallafall anmält sidan för hatiskt innehåll. Aja nu ska jag sluta dampa. Tänkte slänga upp lite bilder på min underbara frukost + min vegetariska pizza jag gjorde igår.
 
Ja ni ser säkert vilken som är min:) Hade banan,ost,oliver,soltorkade tomater och chaminjoner ( stavning ) på :)
RSS 2.0