Adele




Världens bästa låt enligt mig:)! Jag älskar alla hennes låtar:)

Crystal White

Idag ska jag verkligen tvätta min jacka som lukar bio popcorn:S Den lutar så sjukt illa att det går knappt förklara! Mysit va?! Nej.. Och att dom som tapetserade igår hade lagt den på backen bland allt gammal färg.. Och det vart två fläckar på den.. hoppas för deras skull att dom går bort..! Ska köpa crystal white! Hoppas det funkar! och hoppas snusk lukten går bort fattar inte hur den kan lukta så jävla illa..:S Aja puss på er!

Bantaren?

Yess ska banta nu igen;) Haha.. Träna och banta är vell inte det bästa men nu kör vi! Man ska äta rätt.. men jag orkar inte vänta.. Dock får jag inte äta bantningspiller längre.. då jag åt för mkt såna olika sorter vilket lädde till att jag blödde ofta näsblod osv.. Inte alls bra när man fortfarande växer.. Men banta ska jag göra iallafall! Chakes som vanligt! Om inte min underbara kille äter upp dom:O.. Fattar inte hur han kan gilla dom så mkt:P Men aja sattsar på några veckor iallafall:) Gått ner 7 kilo det är ju ganska mkt det oxå.. Men men..

Svar på komentar..

Ja jag får många komentarer hur jag klarade mig ur ett sånt långt förhållande och hur jag känner för han idag..

Som sagt så försöker jag leva på mina egna ben vilket jag inte har gjort på många år.. Jag har nu märkt vilken stark människa jag är och är stolt för mig sj istället för att bry mig vad alla tycker och tänker.. Jag är starkare en dom. Och sen jag träffade min kille Jimmy så fick jag kännslan av att vara kär igen inte bara ha ett brustet hjärta och klump i magen! Ingen försänar det. Sen är det klart att man inte glömmer sin livs partner.. Men man går vidare.. Om ni undrar vrf jag tar bort dom komentarerna är för att jag vill leva i nuet och gå vidare inte deppa för vad han och jag kunde ha gjort. Jag är lycklig nu.



Och ja jag vågar lägga ut bilder utan smink;)!

Skolan!

Hejhej sitter i skolan nu:) Bussen från frigge gick ju såklart sönder så pappa skjutsa in mig till Hudik:) Bra det! Just nu sitter vi och pratar om moral och sånt:P Jag fattar inget.. Men aja intressant är det iallafall! Jag hoppas jag slipper snacka högt iallafall.. hatar att snacka in för en massa folk.. När jag är full är det lugnt.. men inte nyktert;) Har diskuterat med massa kompisar nyss iallafall! och i helgen ska jag äntligen ut:D! Jag längtar! Aja hoppas ni har det bra! Puss



Fick bli en bild från igår!

Jobb!

Yess! Äntligen har jag fått jobb! På centrum grillen i ljusdal:P Haha en början iallafall:) ska snacka mer med dom imorgon om lön och vilka dagar jag ska jobba:)! Super nice! Läntar verkligen! Antingen ska jag spara ihop pengar till bil eller en hund:) Aja Ante får va modell igen:)! Puss på er!

Canada Goose!

Hejhej tänkte lägga upp bilder på min nya jacka:)! Jag älskar den redan! Vill verkligen ha vinter nu så jag kan använda den!:) Älskar färgen på den:) Men iallafall så har jag varit med Ante,Pelle och Jimmy nyss:) Söta ungar:P Ante fick nyss en cylinder av mig till hans moppe får vell se om allt funkar bra glad är han iallafall;) Haha moppe pojkar.. fattar inte:O Aja väntar på att älskling ska komma hem nu så vi kan se film och käka! Sen blir det en liten prominad!:) Puss





Film med Älskling♥

Hejhej jag och älskling har lite myskväll nu!:) Vi hyrde tre filmer! Och massa gott! får mig att må lite dåligt att svulla..:S men nångång måste man vell chilla lite!;) Och jag måste verkligen säga att ni är underbara alla tittare idag har jag haft 218 tittare:)! Ni är grymma! Och det kommer bli bättre sen min blogg:) En .se TulaLina min kompis ska hjälpa mig fixa det;) Ska även fixa om min blogg lite;) Spännande va??;) Men ni borde komentera lite mera;) Nej men hoppas ni har det super bra så hörs vi snart ingen!:) Puss!

Lycka

Jag har det så underbart som har en kille som älskar mig när jag är som fulast! ( Utan smink;) ) Haha! Nej men nu ska jag dra ner på stan och handla lite gott till mig och jimmy! Jag är så super sugen på riven Gurka och morötter med Citron och Chili:) Det är så super gott! Men blir nog B&J glass;)! Puss på er!

Hudiksvall

hejhej på er alla ligger i sängen nu:)! Jag och Jimmy sov ju som sagt hos Jimmys mamma Ewa:) Hon har det så sjukt fint i sin lägenhet! Indiskt överallt! Älskar dig det! får mig att känna så lugn på nått sätt;) Men Jimmy är i skolan nu han kommer när han slutat:) Då ska jag dra och köpa byxor på stan:) Hittade två as fina på JC igår som jag bara måste köpa;)! Ska även hämta ut min CanadaGoose jacka på tisdag:)! Är den förstor så får vell storebror den då:P Hoppas den sitter bra! Jag skulle vilja springa och köpa en Monster till frukost men kan inte för har inte nycklar:( Aja jag som älskar Monster så mkt!:( Men vi får allt höras snart igen!:) Puss





Ge mig:O

Hem till Babe!

Hejhej sitter i skolan nu iallafall:) Vaknade 6 på morgonen och min buss går typ 8:) Så va upp i tid! Kände att jag måste gå varje dag dethära året:) inge fjolleri;) Ska även sova hos älskling i stan:)! Ewa hans mamma ska åka bort så hon lånade ut lägenheten medans till oss:) sjukt gulligt! då kan jag kliva upp typ 20 i 9!!:) så sjukt trött hela tiden.. Aja vi hörs mer snart!



Lite flumm:) Jag och mitt hjärta!

Skolan!

Hejhej på er alla! Nu har jag äntligen börjat skolan och fått datan!:) Eftersom jag går en sån bra skola så jobbar vi bara med datorer och vi får egna som vi har som våra egna både hemma efter skolan! Grymt va;) Känns sjukt underbart! Kommer blogga varje dag nu iallafall:) Idag ska jag förmodligen dra till underbara Aleks efter skolan!:) Vet inte riktigt vad vi ska göra! Fika och snacka skit förmodligen;)

Sliten!

Hejhej på er!:) Sitter hemma hos mamma och pappa nu:)! Är så sjukt trött! Vart en lång natt igår.. Jag,Jimmy,Pelle,Ante och Vincent kollade på the ring filmerna hos mig:)! Vart så sjukt rädd när vi kollade på ettan:( Alltså den är så sjukt hämsk:( Vågade inte ens springa på toa sj! Men sen stack alla och det va bara jag och Älskling kvar:) Vi såg då en till film;) Haha vi somnade runt halv 6 på morgonen.. Sen vaknade jag kl 10.. Kan inte sova på dagarna det går bara inte:O Men sitter iallafall i soffan nu och bloggar läre vell däcka framför datan snart:O! Haha hoppas ni har det bra! Puss

Skolstart

hejhej sitter och beställer hem massa kläder till skolstarten! Jag längtar jätte mkt nu till skolan:) Ska bli så härligt på nått sätt! Och jag måste verkligen sköta skolan nu:) Behövs verkligen! Slänger upp lite av det jag har beställt:)!


Godnatt!

Hejhej på er! Tänkte slänga in ett inlägg innan vi går och lägger oss!:) Är iallafall med Lisa och Jimmy! Vi alla ligger i mammas och pappas stora säng! Super mysigt enligt mig då;)! Vi har bara legat hemma hela kvällen och haft lite pysmys!:) Imorgon ska vi iallafall hitta på nått:)! Vi har snackat om att dra och fiska.. men får vell se hur det blir med det;) Va ju 100 år sen jag fiskade nu:P Haha men det går nog bra eller om jag ska försöka få pappa och dra in till stan;) Men iallafall vi hörs imorgon! Puss och godnatt!

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!:) Ska skriva snabbt för jag är jätte kissnödig och vi sover på övervåningen;) Men har iallafall vaknat nu:P Jag och Jimmy satt uppe as länge igår och kollade på Barn med sjättesinne:) As bra! Bara att man sitter och darrar hela tiden.. Speciellt när det knakar och brakar i vårt gamla ruckel hus;) Idag ska vi bara ta det lugt:) blir vell att vi är uppe hela natten igen:) Jävligt kul faktist:) Puss på er!

Myskväll!

Har äntligen kommit hem:) Skönt! Sítter nu och kollar på film med Älskling,pappa och Lelle:) Vi har käkat kräftor hela kvällen;) Älskar skaldjur finns inget godare!:O Ikväll ska jag och Älskling bara ha massa pysmys:) Blir vell natt vi drar hem snart till delsbo:) men vi båda gillar det här i skogen:)! Puss och godnatt!

Bra mat

Som sagt så får jag många komentarer om hur jag har gått ner så mkt i vikt osv.. Men allt handlar inte om att banta och gå på massa bantningspiller som jag gjorde förr.. Man måste såklart röra på sig:)! Jag äter nu nästan prisis vad som helst:) Men rör mkt mer på mig! Men försöker dra ner på pasta,bröd,potatis och allt annat som innehåller socker och fett.. inte bra att blanda det;) Nu ska jag börja gymma med Lisa:) Och äta bra mat:) Skippa helt allt bröd osv:) Bara äta kött och sallad! det funkar!:)

godmorgon!

Hejhej på er alla! Nu har jag äntligen gått klart med alla mammas hundar:)! Mat har dom oxå fått.. det va inte lätt inte.. akita borde inte vara en hund ras.. mer en björn ras:O.. Aja underbart väder är det iallafall! Har prisis tagit en härlig dusch och nu ska jag väcka älskling för att se vad vi ska hitta på idag:)! va lite busig och smygfota hjärtat när han ligger och sover i pappas och mammas säng;)! Och ja min cam är inte den bästa:P puss

Hemmamys!

Hejhej just nu sitter jag och älskling framför tven och nördar!;) Kan rekomendera Beach:)! Gammal film men as bra! Handlar om ett gäng ungdomar som hittar en karta som leder till en strand i Thailand:)! Och det är bara deras hemlighet eftersom ingen annan vet om den stranden! Men det händer lite mkt intressant iallafall:)! Blir bara en massa hemmamys för mig och Jimmy!;) Hoppas ni har det bra!





Mitt Hjärta då;)♥

Snart skola!

Den 22 börjar vi skolan igen:)! Ska bli så sjukt underbart att komma tillbaka! Speciellt Gladahudikgymnasiet! Vi ses;)! Laddar upp en bild på mig då:)!

Underbara Ängebo!

Hejhej nu sitter jag och älskling i ängebo:)! Blir att bara slappna av här i skogen:) tror faktist hjärtat tycker det är skönt han med;)! Vet att jag inte är så social längre mn jag ska skärpa mig! Speciellt nu när skolan snart börjar! Blagga varje dag såklert;)! Haha! Btw så tästade jag min gamla klänning:) Sitter rätt bra om bara mina bröst va lika små som i 8an...:O Höhö Puss på er!






Godagens!

Hejhej på er alla va ett tag sen njag skrev nu:) Men allt är iallafall bra med mig! Har sovit hos Lisa inatt uppe i skogen:) Mysigt va det bara att vi åkte moppe på kvällen så stannade såklart min moppe.. Det va kålsvart ute och det regnade lite så det va ju skapligt kusligt:( Aja nu ska jag beställa hem lite kläder till skolstarten och sen träffa mitt Hjärta om han är hemma:) Puss!

Hemma hos far!

Hejhej på er alla nu sitter jag hemma hos far:) Har prisis jobbat! Ränsat ur hela Freds hundgård... Jäkla bäver hund som gnager sönder hundkojan:S Haha han vart så glad när han såg mig:) Längtar dock redan efter min babe där hemma:( Men jag träffar han snart:) Igår hade jag och Jimmy massa mys hemma! Kollade på alla Harry Potter filmerna:) Men jag somnade efter ett tag;) Haha men mysigt va det tror vi gick och la oss kl 5 på morgonen;) Men hoppas ni har det bra! slänger ut en bild på Fred då när han svalkar sig i badet:P Puss

RSS 2.0