Plugg och annat kul..

Sitter i ängebo med mamma och gör klart det sista jag ligger efter med i skolan! Modernismen.. Urs vad det är drygt och tråkigt. Aja bara det blir gjort. Sen har jag bara matte prover kvar som jag ska göra på onsdag nästa vecka.. Sen jävlar är jag klar!:) Känns skönt! Då blir jag kanske mer med på fotbollen eller om jag lägger av jag vet inte riktigt vad jag vill en. Men det återstå att se senare vad jag känner när allt är klart. Ikväll blir det grillat och massa mys med familjen och älsklingen!:) Imorgon ska vi förmodligen ut och fira på valborg! Kanske drar in till stan efter vi firat min bror om han kommer upp! Kommer bli jätte kul hur det en blir:) Hoppas ni har det bra!

 

Tänkte vara super söt och ladda upp en bild på Ida och länka hennes blogg!:) Kom igen gå in på den hon skriver massa skojsiga saker men även massa annat!
www.idaeejonsson.blogg.se <3

Skola

Sitter i skolan nu! Hade nationella i svenska på morgonen! Vi skulle skriva en nära relation till nått vi skulle ha minst 300 ord med jag skrev 985 ord! hihi så jävla bra alltså!!:) As nöjd! Idag ska jag även färga håret.. Kanske brunt eller svart om jag inte hittar nån riktigt bra röd färg! Har ju fått lite tips men får se om jag orkar vara röd längre.. Mitt hår är så jävla slitet.. saknar mitt mörka hår det va sjukt mkt lenare en vad det är nu..

Trött som bara ***

Åh försov mig imorse.. Hade 20 min på mig att duscha,klä på mig och packa. Aja hann ju med bussen iallafall.. Just nu fortsätter vi med video omslagen! As kul! Kommer bli klar idag. Aja bara för att jag har så dålig humor laddar jag upp Drink to that med Barack Obama... Haha..!

Nyklippt och allt..

Har haft nationella nyss i svenska. Tror det gick jävligt bra faktist!:) Igår vart jag så trött på allt som va tort i mitt hår.. Så jag klippte av skiten.. " SJÄLV " Vart vell ganska bra med fy fan vad jag hatar min färg men har fått tips av Rosina att färga med Brilliance. En tjej kompis till henne hade fått rött från svart på en gång! Så jag ska tästa! Men funderar på att tona håret ljusbrunt sedan färga med den den färgen.. Skulle fan aldrig ha blikt mitt hår.. Haha dum jag va. Men aja nu är det gjort bara kolla framåt!:) Slänger ut lite bilder på håret! Hoppas ni har det bra! Puss


BildBomb

Bara för att jag har så jävla tråkigt i skolan att jag springer in till toan och knäpper ego kort?.. Haha:)



Myskväll med älsklingen

Idag blir det en mys kväll med älskling!:) Tänkte möta han på Mekonomen efter plugget! Sen hem och plugga lite göra nån god lchf middag! Gå en promenad, en varm och skön dusch! sedan slänga sig i sängen med älskling och kolla på mio min mio:) Gud så mysigt!

snart ger jag upp!

Färgade håret rödare för kanske 4 dagar sen... Klart som fan att färgen redan håller på att gå ur! Jag gör ett till försök snart. Blir det inte bra färgar jag det mörkt igen! om jag lyckas med färgen måste jag skaffa mig en ny hårförlängning. Pallar inte färga min och hoppas på ett bra resultat INTE VÄRT PENGARNA för min del. Jag färgade den i helgen och det gick skit! så ett försök sen är det nog. Lägger upp en bild på mig och Ida vi fotade nyss!

Nu jävlarns är det nog

Nej nu ska jag fasiken skärpa mig! Har blivit så mkt slarv på veckorna. Ute och träffar kompisar till 1 på nätterna och ska sedan kliva upp 6 till skolan.. Inte konstigt jag är trött och slarvar med skolan. Och både jag och Jimmy slarvar med städning pluss tvätt tider. Nu är det nog. på veckorna ska jag sköta skolan sedan hem och fixa. Har jag tid över kan jag träffa vänner! Men ändå gå och lägga mig i tid. Vet inte om jag hinner med fotbollen. Måste fixa skolan det är viktigast. Jag ska försöka vara med så mkt jag kan men kan inte sattsa stenhårt. Det har jag inte tid eller ork med längre.. Min framtid är viktigast. Måste jag gå om ett år till så hoppar jag av skolan. Och nej jag är inte lat och skiter i skolan. Jag tycker bara att allt med skolan att göra är sjukt jobbigt. Hänger inte med och skolmiljön gör mig trött och surig. Men nu ska jag sattsa allt. spara all energi till skolan. Ah hoppas jag håller mig till det oxå.

Jag känner igen mig.....

En dag som denna!

Vart på sjukt bra humör nu när solen tittar fram! Vart sånt himla skitväder i ett par dagar så solen är verkligen välkommen för min del! Ikväll blir det bara hemma mys med älskling! Färga hårförlängningen och hoppas på ett bra resultat! Ska snart åka till birsta i sundsvall med Sara och köpa lite sommar kläder:) Ska köpa en skinnjacka! Äntligen! Och ballerina skor! Älskar ballerina skor! Så himlans fina och underbara att ha på sig på varma sommaren! hihi! I veckan ska jag förmodligen pierca medusa:)! Hoppas det blir bra!  Hoppas ni har det bra! Puss

Jag lever livet på mitt sätt

Åh skönt vaknade nyss med rygg ont och mensvärk... Undin ligger och små snarkar i soffan! Vart en sen kväll igår, vi somnade runt halv 4.. Haha men ah mysigt iallafall! Och ah vi sov hos undin* Snart ska vell jag klä på mig och sticka iväg en vända med hunden Saga och handla på samma gång! ska äntligen färga min hårförlängning nu! Hoppas den blir bra bara.. och tänkte ta upp en sak! Jag hatar folk som angaskerar sig mer om andras liv en sitt eget! Alla lever på sitt sätt helt enkelt. passar det inte skiter man bara i varandra. vissa människor fattar inte det. Aja nu ska vi dra och handla!! ha det bra.





















Före & Efter

Got a drink on my mind and my mind on my money

Färgade håret rödare igår! Nu är jag riktigt nöjd! Igår kollade jag och Jimmy över hos Undin:) Va jätte mysigt. Senare  drog vi alla hem till mig så sov vi där.. Kollade på film till typ 3 inatt.. Eller ah jag somnade såklart. Men trevligt va det. Har pluggat som en jag vet inte vad men det behöver jag. Slutar strax! Skulle igentligen på museet med Peter idag. Men vart inte av. Hehe bra då kan jag åka hem direkt!;) Men ska ändå plugga! Aja har laddat kameran igen så bered er på en ego Hanna igen! Haha. Dock ser man inte mitt hår så bra på domhära bilderna. Men ska lägga ut bättre. Blekte håret med tre blekningar och färade håret rött 2 gånger på mindre en en vecka.. SMART! (Y) men är iallafall mkt lenare igen nu när jag färgade mörkare röd! Urs fuck rosa iallafall! Aldrig mer! Puss.



Kör en vända till

Ska köpa hårfärg när jag kommer ner till stan idag efter skolan. om jag får för Jimmy:) Hihi hans pengar.. Men ska iallafall försöka få en mörkare röd färg! Och hoppas på det bästa! Mitt hår känns så slitet sen jag blonderade det:( Lägger ut en bild på prisis den färgen jag vill ha! Hoppas det går bara!



Underbar dag

Vaknade på helt rätt sida idag!:) Klev upp kvar över 6! Då han jag duscha äta frukost och fixa mig! En bra feukost ger en bra dag! Tror jag iallafall. Pigg och glad:) Ska försöka hitta en bra cykel idag så jag äntligen kan cykla upp på torget på mornarna och ta bussen! Jag märker verkligen att jag blir mkt piggare och gladare av att köra LCHF! Just nu har jag grafisk design. Vi ska få göra egna film omslag! Fett coolt;).. Nej nu ska jag avbryta och leta cykel..?!

Trying to smile again

Talk about our future like we had a clue
Never plan that one day I'd be losing you.
And in another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away.

Don't need you to save me. Just need you to follow

Gud vad jag vill ha pengar! Har så sjukt mkt jag måste köpa! Skulle göra allt för ett extra jobb... Men detdära jävlarns körkortet behöver jag. Ska iallafall köpa en bikini till sommaren. Hittade en skiiiit fin som jag bara MÅSTE ha! Och ja jag måste antingen köpa ett nytt ah kommer fan inte ihåg vad det heter... ( PANIK ) till min nuvarande systemkamera kommer på sen vad jag mena.. Eller en ny! Ge mig pengar! Och min underbara bror kom idag! Aja det va allt för mig.

Skolan

Sitter i skolan igen då.. Fy faAn vad jag vill ha lov igen. Så trööööött på skolan alltså! URS! Men är på as bra humör idag! Sätter igång med LCHF, Mitt hår vart äntligen lent! va som en jävla trasmatta i bärjan!,Fotboll ikväll! Och det bästa på hela jävla dagen är att min storebror kommer upp! Marcus kommer upp från sthlm! Händer inte ofta kan jag säga! Så är super glad:) Jag längtar tills jag får mina pengar.. har så mkt jag måste köpa! Haha. Och snart ska vi äntligen köpa lite grejor till lägenheten från IKEA jag och pappa! Vi har pratat om det jätte länge men nu ska det äntligen hända! Aja hoppas ni har det bra!

 

Sista dagen på lovet

Urs hatar att det är sista dagen på lovet.. För är det nått jag är trött på är det SKOLAN! Men har ju inget val måste sköta mig även om det är super jobbigt! Jag vill ha sommar! Vara ledig,Slappa på stranden och inte känna nån press i huvudtaget! Har även gått upp 1,5 kilo på lovet.. Haha har inte skött min LCHF för fem öre denna vecka. Men nu blir det skärpning. Ska ta och skaffa mig en cykel så cyklar jag till torget varje morgon och hem istället för att hoppa på 20an som går prisis utanför till skolan. Imorgon är det ju även fotboll! Så jävla härligt att få springa av sig och bara ha kul! Hoppas ni har det bra! Slänger upp en bild på mig:)! Älskar mitt röda hår. Ska färga hårförlängningen senare!

Vad tycker ni om Scarification??





ÄNTLIGEN!

Sket i att bli blond! Så färgade håret rött! Och vart äntligen riktigt riktigt nöjd med färgen:) Nu ska jag göra massa hårinpackningar och ta hand om håret! Vart lite skadat när jag blonderade det 3 gånger innan.. Haha. Men det va det värt! Trodde jag skulle tappa allt hår men konstigt nog gick det bra! Är super nöjd! Slänger ut lite bilder:)! För övrigt har jag haft ett super bra lov! Hittat på massa skoj med Elin,Yassie,Ante,Jocke,Jimmy och Robin! Och massa fler! Men men. Jag skratta nästan ihjäl mig med Adde igår.. Gud han har verkligen den bästa humorn man kan ha.. Haha! Just nu väntar jag på att Ante och Yassie kommer till ede så vi kan hitta på nått mer skoj denna dag:)!  





Det va ju bra onödigt.....

Klev upp 6 imorse för att jag skulle till skolan.. 20an gick som vanligt men när jag stog inne i stan så kom det självklart ingen buss som åker till skolan.. Jävla X-trafik.. Och det bästa är ju att jag har inge batteri på mobilen eller pengar.. Katterna lekte med min iphone laddare igår så den har gjort sitt.. Får en idag, tur det iallafall. Och att jag har världens träningsvärk sen igår när jag,Elin och Yassie spela fotboll! Va as kul iallafall! Nu ska jag kolla runt lite på hårfärger. Ska sakta bli blond. Men då ska jag vara nästan vit annars färgar jag det rött:)!

Svar på komentar

Hej jag kan lägga ut bilder på min förra häst:) Men minneskortet jag hade förut ligger hemma hos mamma som jag har bilderna på!

Häst

Jag har funderat på att skaffa häst igen. såfort jag skaffat körkort och stallplats! Jag mådde så sjukt dåligt när jag sålde min förra häst jag hade förut. Men i nian gick jag på ede skola.. Och bodde i ängebo så tiden räckte inte till. hon va värd all kärlek i världen så jag ville att hon fick en ny ägare som kunde ge henne MASSA tid:( Men nu när jag bor sj och kan skaffa körkort så kommer det bli bättre! Bara jag hittar stallplats i närheten där jag bor! Skulle vara så himla kul kan ju rida med Yassie:) Har tänkt mig ett fullblod eller halvblod! Vi får se hur det blir! Puss!



Godmorgon

Vaknade nästan nyss! Jag och Jimmy somnade typ 6 imorse:) Haha. Idag ska vi iallafall åka hem till mina föräldrar jag,Jimmy och Ante! Tanka lite och så. Fick även ett samtal om att jag ska jobba i skolan imorgon och på torsdag. Ska faktist bli ganska kul att jobba så man inte känner nån stess.. ( stavning ) Men nu ska vi allt ta en morgon cigg:) ha det bra!

Mys kväll igen

Nu har vi en mys kväll med samma folk som igår:) Undert mysigt fast Jocke,Elin,Yassie och Ante ligger och sover! Haha så söta!:) Så det är bara jag,Jimmy och Robin som kollar! Va så söt och lagade mat till Jimmy nyss oxå! Hihi jag är verkligen snäll jag! Innan Yassie åker ska hon tästa Jimmys gamla fotbolls skor så vi vet om hon kan ha dom på onsdag:)! Roligt att det kommer in fler och tästar i laget! SUPER KUL! Imorgon ska jag förmodligen göra mera slingor i håret!! Men ska använda Mood denna gång! Hoppas det blir bra. Även att jag förmodligen ska börja rida med Yassie! Underbart att komma igång igen! Saknar att rida som bara FaAn! Aja hoppas ni har det bra. Syns snart!

Cha Cha bloggen Diva här!!

Jag älskar dig

ganska naken bild men det är mitt liv och min blogg:)

Nej jag är på toppen!

Hejsan på er:)! Vaknade nästan nyss.. Vart så sent igår. Vi kollade på två filmer till typ 3 inatt:) Jag och Yassie somnade lite då och då men men.. Haha. Och Elin fick äntligen träffa Jocke igår tror hon verkligen har saknat han nu när han varit utomlands! dom är så söta tsm!! Men nu ska jag snart fixa mig för att sedan träffa trevligt folk:) Och jag tänkte bara säga att jag mår så sjukt bra! Träffat massa underbara människor som ger mig massa positiv energi! Och på det så ska jag och Yassie på fotbollen ikväll! Underbart! Livet är på topp:) Hoppas ni har det bra!

Jag är mognare en så.....

Tjabba tjabba! Idag har verkligen varit en grym dag! JAG FICK KÖRA ANTES EPA:D Va faktist jävligt kul om jag ska erkänna;) Haha. Annars har jag varit med Ante,Yassie,Älskling,Mirza,arvid,Robin,Budda och Elin:) Och just nu sitter vi hemma hos mig och kollar på film:) Mys! Skönt att ligga i en varm säng när man varit ute hela dagen! Även jätte kul att vi träffade Roland en stund:) Va längesen! Men nu ska jag kolla lite på filmen och leta nån nice bil på blocket! Ha det bra!

Ge mig håret!!

Underbar kväll igår!

Va ju som sagt på Perras fest igår:) Jag och Sara bara dansa hela tiden...;) Tänkte ladda upp en bild bomb!

Jag och Ida:)

Haha och världens sötaste tjej!:) Yassie!

Jag och Budda:)

Min brud kan jag löööva er!:)

Jag,Älskling och Simon:)

Jag och Älskling:)

Buspojk!

Jag!

Och sen underbart att vakna upp bredvid mammas hjärta!♥

Tack för en unerbar kväll alla!

 

 

Godmorgon!

Vart att jag somna runt 4 igår då jag,Jimmy,Ante,Yasmine och Robin satt hos mig och typ garva halva natten.. Minns inte riktigt vad det va om men nå jävligt kul måste det ha varit:) Haha. klev upp vid 9 för att kolla om det fanns nån tvätt tid och en sån bra dag som denna så fanns det! Måste tvätta till ikväll! Vi flickor drar runt halv 6 från ede:) Kommer bli jätte kul! Efter det sover Elin hos mig! Hoppas ni har det bra! Hörs snart!



Gud vad jag vill blö röd igen!! Ska slinga håret lite försiktigt först sen jävlar;)

Vi är bra vackra flickor vi!

Kör på en filmkväll igen!

Va nyss i stan med Jimmy! Mysigt. Gav först Sophie mina Nutrilett grejor när vi kom till stan med bussen. Drygt hatar att åka buss utan musik. Men men efter det gick vi till Jimmys mamma som inte va hemma. Käka lite och myste ner oss i soffan och kollade på en as bra film! Synd att jag inte kommer ihåg vad den heter bara.. Sen träffa vi Ante,Elin,Mirza och Yasmine på torget! Mys:) Snart ska vi även dra igång en film hos mig! Med samma underbart folk! Och Mirza då han va ju inte här igår men det kommer bli skoj! Imorgon drar vi flickor på Perras fest! Kommer bli as nice! Hoppas ni har det bra! Puss

Mina gullungar!


Skön kväll igår!

Kollade på film med Elin,Yasmine,Ante,Budda,Älskling och arvid igår:) Haha kan säga att det känns bra att vara med folk man kan lita på iallafall;) Nu ska jag och Jimmy dra in till stan! Betala Adde 500 och sälja mina Nutrilett saker till sophie:) Nu blir jag äntligen av med skiten! Efter det ska vi träffa Elin och dom igen:) Mys! Va även med Elin till frissan igår, Hon vart as fin i håret:) Ska beställa tid där jag med så jag kan klippa mina hämska toppar.

Du är fan bara pinsam! Att du seriöst tror att jag kommer ta din skit hela vägen! Aldrig. Du har enbart dig sj att klandra och det vet alla andra oxå. Jag är färdig med dig vilket du har sagt desamma flera gånger men fan va det oxå då.

Life is short

Sitter hos Ante nu och bara tar det lugnt.. Blev ingen fotboll heller har ändå inga skor och har feber så det va nog bra att jag tog det lugnt! Åkt lite epa varmt och skönt! Va iallafall upp på träningen och pratade lite med Andres våran tränare så han vet att jag inte kunde komma. Och att Elin ska börja träna med oss! Jätte kul! Just nu är jag med Elin,Pelle,Ante,Robin,Älskling och Yasmine:) Men vi ska snart dra jag och Jimmy så vi kan städa lite! Behövs verkligen! Imorgon ska jag och Elin till frissan! Spännande! Hoppas ni har det bra! Laddar upp en UNDERBAR bild!

Sjuk

Kul att ha feber.. Eller inte. Ska åka hem direkt efter skolan och sova hela dagen! Så jag kanske kan vara med på fotbollen ikväll! Måste vara med! Men jag kan inte göra så mkt åt om jag har feber.. Tänke tipsa om Idas blogg iallafall:) www.idaeejonsson.blogg.se  Kolla in! Puss

För denna dag är en bra dag!

Älskar mitt hår! Hoho!


Någon som vet nån bra blekning?

Ja som sagt ska jag göra lite fler slingor:) Men tänkte om någon vet nå bra bleknings medel? Vill ha ganska blonda slingor nu har jag mer ljusbruna:)! TIPS nån!

Skolan

Är suuuuuper trässad/nevös då vi har nationella i svenska idag.. Och jag har inte ens gjort klart dom grejorna jag borde ha varot klar med. Och jag måste bli klar idag om jag ens ska få göra nationella. Urs hatar sånthära..Och till helgen eller nästa ska jag göra mera slingor:) Hoppas det blir bra!

Hade jag bara vågat.. hade jag gjort detta;)

Livet behöver inte vara perfekt

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag & älskling går och lägger oss:) Hade iallafall jätte trevligt hos mamma och pappa idag! Jag lagade mat! Världens godaste sallad:) Och jag har verkligen märkt att jag inte alls är sugen på läsk,chips och sånt! Känns så himlans bra! Jag säger som mat Anna! Man blir vad man äter;)!

Älskar min nya färg!

Slö söndag

Vaknade nyss.. Känner mig så himla trött och seg! Men ska snart hem till mamma och pappa! Blir att jag hjälper mamma lite hemma! Tycker så synd om henne! Men hon blir bättre snart:) Är lite smått less på att mina skor inte har kommit en.. Beställde dom i tisdags.. Nelly har aldrig varit sena när jag har beställt förut.. Men aja får hoppas att dom kommer imorgon iallafall! Hoppas ni har det bra!



Channel:)

Jaha och så blev det...

Aja jag är inte så jätte nöjd direkt.. Men det är ju alltid en början iallafall!

Channel!♥



Gott med snor....?



Visst är hon fin??:)

RSS 2.0