Bloggriket

Hejhej kolla in denhära sidan så kanske ni får högre status på era bloggar:)!http://www.bloggriket.se/ 

Ska bara säga att jag sitter hemma hos Aleks nu:) Vi har bara snackat massa skit och umgåtts! Skit mysigt:) Imorgon ska jag och Älskling kolla på sista Harry Potta filmen med Hans mamma:) Ska bli mysigt;) Ska ladda upp mig för helgen denna vecka;) Hoppas ni har det bra så hörs vi imorgon:)

kalas brak..

Hejhej på er.. Jag har prisis vaknat ur min ur sköna säng;-) igår va vi in till stan där det va crosing;-) va ju rätt kul vart lite för mkt dricka för mig bara:-o. Men Lisa dricker inte längre ska oxå köra som henne tror jag;-) men snart kommer iallafall leaf och hämtar mig och lisa:-) vi ska dra och bada på skån:-) ska bli kul:-P. Hoppas ni har det bra! Puss

Mitt val mitt liv

Hejhej på er! Just nu sitter jag bara hemma och kollar på nån tråkig film för det finns inget annat att se.. Hoppas älskling kommer hem snart.. Hatar att vara ensam hemma:-S... Jag måste även söka efter nå jobb så jag kan ta hand om mig sj och slippa mina föräldrar;-) Ikväll ska jag bara slappa och ta hand om mig själv:-) ta en dusch med älskling! Ska iallfall ta mig tiden och använda hårinpackning ikväll känns som mitt hår har blivit jätte slitet:-S hoppas ni har det bra! Puss alla vänner och ovänner!

Mot Aleks

Hejhej sitter på bussen i stan med Lisa och en underbar iskall redbull;-) Vi ska nu till Ljusdal och träffa Aleks:-) Snacka lite skit och bara umgås:-) Mysigt snart drar vi ner till sthlm:-) ska bli underbart:-) hoppas ni har det bra! Puss

Nått nytt?

Hejhej på er tänkte att jag slänger in ett inlägg redan nu:-) Vart samma tråkiga fylla istan igår:-S. Gud jag är så trött på tt dricka... Speciellt här... Samma jävla plats,människor och sprit! Alla dricker för att bli packade som fan och glömma värkligheten...:-S Har vell blivit en bondtölp jag med:-o Nej nu ska jag köra nycktert! Måste ändå gör det nu när jag ska skaffa hund:-) Idag ska jag förmodligen jobba eller bara sova;-) Får vell se vad jag pallar:-)Och min babe Robin åkte in på akuten igår:-( Ska träffa han på Lördag hoppas verklgen hjärtat mår bra:-( Puss på er!

Hemma mys!

Hejhej vart inget åk till skån idag:-( Men vi ska ha lite hemm mys idag jag,Jimmy och Lisa:-) Vi ska se 50cent filmen:-) kommer inte ihåg vad den heter men den är sjukt bra:-) Ska fixa lite bilder på det:-) och snart kommer min blogg bli en .se sida:-) grymt va;-) puss på er!

Mot Skån!

Hej på er:-) Jag har prisis vaknat och är trött som ett as:-( vart sent igår när älskling kom hem;-) idag ska jag och Lisa bada i skån:-) Leaf hennes pappa hämtar vell oss snart:-) Jag vet att jag är lite tråkig.. Men jag har inte kommit på hur man mobil bloggar en.. Så jag går in på blogg.se genom mobilen.. Tråkigt men ska fråga Ylva hur man gör:-) Hoppas ni har en härlig dag:-) puss!

Varför Blogg.se?

Hej Alma:-) jag valde delvis blogg.se för att jag tycker det är roligare att designa min blogg:-) Det visar mer vem jag är en en färdig designad blogg;-) Lite grymmare! Sen är det roligt och enkelt att blogga på blogg.se:-) jag har tänkt mig att skaffa bara .se men jag är för glad och dum för att fatta hur man gör;-) sen trivs jag så bra på blogg.se:-) Hoppas du är nöjd med ditt svar!:-) kram!

Tjabba!

Tjena haha vart inte så mkt skrivet ändå;) Men iallafall så fästade jag ordäntligt i Fredags:)! Skönt att vara ung och dum! Jag vart full som bara den men Lisa drack knappt nånting vilket va nog rätt bra eftersom jag va riktigt full! Vi åkte iallafall in till stan och drack.. Va inte alls kul där så vi drog till Delsbo och landa slutligen hos PG;) Aja det va vell rätt skoj där?:P Haha sen kom Jimmy det va nog första gången vi bråka:S Inte mitt fel att han kallar mig Emma när båda är full som två as;) Haha sitter och skrattar åt det nu:P Men aja ska även köpa en valp efter Strössel som jag lånade av Erica:) Ska bli skit kul! Strössel är så jävla underbar och fin så tar mer en gärna en valp efter henne:)! Är hemma hos mamma och jobbar.. Ska jobba här as länge men inatt ska jag och Lisa bada på utebadet:) Ska bli skoj! Sen måste jag försöka ta mig till Ljusdal till Aleks men åker fan inge mer buss på ett tag;)! Höhö! Hoppas ni har det bra!

Sallad

Hej tänkte lägga ut som ett litet resept på en as god sallad:)! allt du behöver är :
Majs
Isbärgs sallad
Tomater helst körsbärstomater
Mozarella.. stavning;)
Mögelost:P
Lax file:)

Yess det är allt ni behöver salladen kan man skära som vanligt:)! prisis hur man vill:) Och försöka steka laxen så att den får en fin stekt brun yta:) Helst inte svart om ni fattar vad jag menar?;) höhö... Japp as gott och lätt! Nyttigt! Och tipps för folk som vill gå ner i vikt är att skippa all pasta,potatis,bröd,godis och sånt med massa socker i:) Klart man kan unna sig ibland:)! Lägger ut en gammal bild hoppas du är Nöjd Anna :) Det va så jag gick ner i vikt:)

Hemma hos Jimmy

Hejhej sitter hemma hos Jimmys mamma, Blir att jag och Jimmy sover här ikväll då hans mamma ska till Norge;) Jag vet att jag sa att jag skulle göra om min blogg men blev inte så... vart inte fint så den får vara såhär ett tag:) Eller vad tycker ni?.. Just nu sitter vi och kollar på tv jag försöker övertala Jimmy att vi ska skaffa katt men han drar ju att han inte tål dom;) eller huuuur?;) Haha imorgon ska jag iallafall dricka i stan med dom underbaraste:) Även Sara Fredlund ska med va ett tag sen vi drack ihop kul ska det bli iallafall:)! Puss!

me and my

Imorgon drar jag förmodligen till Aleks blir att vi solar om det finns nån sol:)! Höhö ska bli kul! Vi ska även ner till sthlm eller hon ska ner med sin familj jag stannar hos min bror jag i Tyresö:) Vi ska även göra hårförlängning där:) Slingor massa oxå;) kommer bli skit fint:)

Fixaren eller!

Såja nu fixade jag så jag kan ladda upp bilder här kommer det en på min fina bränna och ah man ser iallafall att valen har gått ner i vikt;)

Underbara Sommar!

Hejhej på er alla sitter hos mor och far just nu:) Och jag mår susen! Gått ner 7 kilo och blivit brun och fin:)! mohaha! Jag känner mig stolt! Ska försöka gå ner några kilon till om jag får för pöjken min;)Han är ju bara för underbar:) Aja slänger upp en bild på min bränna sen när jag kommer hem går inte ladda upp bilder från mammas data:O.. och man ser iallafall att jag gått ner i vikt får slänga upp en bättre bild sen! Och det är underbart att slippa allt smink jag sminkar bara ögonen är ändå så brun:)!

Hos mor och far!

Hejhej igen.. Ska snart hem till min babe:) Svider över hela kroppen.. men ska sola mer imorgon med Carro:) ska bli mysigt! Ska förmodligen vara busig och sno nåns tvätt tid:) höhö.. Ska göra mig en sallad sen ut och gå:) Vi hörs snart igen:)!

snart tillbaka!

Hejhej ska bara säga att jag är snart tillbaka:) Ska bara berätta att sommaren är underbar och älskling skaffar snart hem internet i lägenheten:) Hoppas ni mår bra! Och kan ju även va en tönt och berätta att jag hittat tillbaka till kärleken igen:) Nu är jag och Jimmy tsm efter att ha smygit fram som sniglar....? puss och kram!
RSS 2.0