Gävle

Hejsan!:) Ska hälsa att jag tyvärrr lever efter min dag i Gävle med Tula:D! Haha dagen började med att vi tog bussen in till stan:) Vi båda tänkte köpa oss nått gott innan vårat tåg gick:) Men då märkte Tula att hon hade glömt plånkan hemma i Frigge:P Haha så vi skyndade oss till bussen för att åka hem igen.. Och klart tar det mer en en timme till Frigge.. Men vi drog till Delsbo istället och mötte en vän till Tulas pappa som hade hämtat hennes plånbok i Frigge för att möta oss i Delsbo:) Sen åkte vi till Ljusdal med han för vi missade tåget i hudik.. Hooh vart jobbigt men dagen va verkligen värd allt:D Och hennes Gerbiler är så grymt söta!:) Laddar upp en bild på mig och en bild på en blomma som va inne på ett fik i Gävle:)! Hoppas ni har haft det bra!:)



Nu blir det film!

Dvärghamster

Hejhej slänger upp lite bilder sen jag och Tula va på Zooaffären:) Titta så söt! Man vill bara smaska i sig dom;)! Haha nej då men dom är sjukt söta:) Sigge vill ha en svart och jag vill ha en ljusbrun som denna på bilden!:) Imorgon blir det Gävle med Tula då vi ska dra och kolla på en stor djuraffär med massa söta djur!:) så vi båda har mer att välja på:) dock köpte jag inte hamstern i Hudik.. Men hittar säkert en annan som passar mig bra:)! Vill ha en Iller som fan! så sjukt söööta!:D



Mot Zoohuset!

Tjabba nu ska jag och Tula dra till stan och kolla in Gerbiler:)! Och jaaaa jag har min kamera med mig:) blir förmodligen ett video inlägg oxå;)! hoho vad kan det vaa?:D Ska kolla in så det finns snygga burar som passar till lägenheten:)! hörs snart!:) bjuder på en bild på mig då!!;)

Träna!

Idag ska jag träna så det bara sjunger om det!:O Urs nu jävlar ska jag sätta igång alltså:D! Kommer bli underbart att börja träna igen:) Är så grymt sugen på att börja fotboll igen:( Sknar den sporten som fan!:S Aja nu har vi idrott.. Som jag aldrig är med på:P!

My Love!

Hej på er:)! Idag är jag iallafall i skolan;)! Känner mig ganska ny.. färgade håret igår:D mörkbrunt men allt ser svart ut:O Men vart iallafall nöjd:)! Snart ska vi ut och fota med klassen:) förlåt att jag inte bloggade så mkt igåt:( Men har inte internet längre.. ska fixa idag men slänger upp en bild på min älskling som jag saknar så mkt:)! Igår gjorde han en as gooood ThaiSallad!:D Och han är ju bara för söööt;)!

Sjuk!

Hej på er! Idag ligger jag hemma med illamående och magvärk:( När jag skulle kliva upp ur sängen kändes det som att min mage skulle slitas itur:( Mår verkligen inte bra.. Mår inte bättre heller för att Mamma dampar på mig som ett psyk..:S Tycker hon borde lyssna bättre på mig en att jämt vara imot mig.. i ALLT..:S Aja nu ska jag försöka vila lite fast det är typ omöjligt med mina jävla magsmärtor!! Blir galen.. Men jag ska inte klaga finns dom som har det värre.. Jag tänker alltid så;)!

Mot Zoooo!

Tjabba nu är dt inte lång tid kvar tills jag och Tula ska dra till Hudiksvalls Zooaffär:) Hon ska kolla på en Gerbil:) skit sööt!:) Jag vill kolla på en liten hamster eller en iller på på blocket:) haha dom är ju bara för jävla söt:)! sen tror jag Halime skulle tycka det va jätte kul att ge den mat när jag är i skolan!:)

En liten jag?

Haha tänkte vell att det kan va kul att se hur jag såg ut som liten;)! Haha ser vell en aning pojkig ut! Men det är jag oxå.. Har alltid älskat bilar osv.. Har ju åkt cross sen jag va typ.. 8;) Första crossen va en yamaha 50cc! Haha så pinsamt men ah.. Och sen vart det en Kawa 80cc! gick bra som fan..! Sen började jag åka lite på brorsans 250 Yamaha;)! COOOOOLT va?;)! Haha den va ju såklart för stor för mig men jag fick hoppa upp och hoppa ner:P haha aja nu kommer det lite sköna bilder!:D Och på bilden när jag visar rumpan så stoppade jag in en kladdig macka i vhsen elelr vad det heter... Pappa vart inte glad:O

Jag och min bror;)!



Herre gud vad ful jag va:O!



Haha åhh jag ser verkligen ut som en kille:S!



RUMPA??:O



Vet inte riktigt om dethära är jag eller min bror..tippar på att det är min bror:D Men det är iallafall min första cross:P!

Martin Jondo

Min idol är självklart Martin Jondo!:) Älskar alla hans låtar! Kan lyssna på dom om och om igen! och så jävla grym är han!:O Hans mamma kommer från Korea och hans pappa ät tysk! Han spelar själv med gitarr och gör sina egna låtar:)! visst låter det grymt! Jag har aldrig hört någon som är så bra på att sjunga!:D


Skolan!

Hejhej på er!:) Sitter i skolan.. har Grafisk! skit kul! ska tjata på Ritch att hjälpa mig göra en snyggare header!:) Min passr inte såbra med min nya bakgrund:S Hmm.. Har mina små ideer! Ni får se hur den blir sen:D! hihi! Idag ska jag stanna på Stan med Tula! Hon ska till djuraffären och kolla på en typ mus tror jag;)! Hehe jag älskar att att gå i små djuraffärer!:) Kolla på små söta hamstrara osv;)! Själv ska jag som sagt köpa brun utan sol och hårfärg:D! ´Glömde min kamera idag så blir inga bilder från stan:(! fan att jag ska vara så slarvig...

Hemma

Hejhej på er sitter hemma nu hos Pappa och Mamma:D Jag och min kille hade det jätte mysigt:) Nu ska jag dock ödsla min tid på tvättmaskinen:S Urs jag orkar verkligen inte.. det är så grymt drygt att tvätta kläder:O Imorgon har jag skola!:) Ska tjata på Tula att stanna på stan med mig! Ska köpa Åhlens brun utan sol! Älskar verkligen Åhlens märke!

 


Mot pojkvän!

Hejhej nu ska jag dra hem till Sigge;) haha min kille har ett sånt läckert namn:O.. nooot! Men iallafall blir lite hemma mys bara! sola,duscha sen kommer vi nog hitta på nått kul hemma bara:) Känner mig lite nere idag eftersom det inte är nått avsnitt av Solsidan idag:(!

Godmogon!

Hej på er:) jag vaknade typ nyss! ska snart fixa mig för att träffa Älskling:) har inte träffat han på jätte länge nu känns det som.. två dagar sådär? typ en evighet för mig..:S Han ville att vi skulle hitta på nått kul idag:) Ska tjata på han lite så vi kan dra och sola;)! hihi!

Drömmar

Hej på er:) Sover hemma hos min moder och fader inatt:) Mysigt att ligga i min egna säng och titta upp i mitt vita frächa tak;)! Luktar gott oxå! Har vanilj dofter i hela rummet!:D Älskart! Min älskling sitter och gnäller att jag ska komma till Frigge nu kl snrt 4 är den:O haha borde kanske sova snart;) Har tänkt lite på denhära tjejen som skrev på min blogg:D en kille visa mig henne och mitt rövhål är ju snyggare en henne:S Hehe jag är super glad över att vara jag så hon lyckas inte försöka få mig ledsen:) jag älskar livet!;) JAG MÅR SUPER BRA! Ska börja gyma som sagt längtar verkligen:) det kommer bli några timmar i veckan:D När jag tränar ska jag äta risifrutti:D så jävla gott! och bara 250 kalorier! det är lite i en sån stor bägare;)! 



Hemma i skogen!

Hejhej på er:) sitter hemma hos min mamma och pappa nu:) våran masös.. vet inte om jag stavade rätt men iallafall kom hit idag och frächar upp oss:) ja skratta åt min stavning men jag har som sagt Dyslexi:P Jag och Halime ska börja gyma:D Ska bli nice:) inför sommaren och så:) Ha det så bra!

Hemma

Hejhej på er:)! Sitter hemma hos mamma och pappa nu! Mkt nice! Ska snart dra hem och färga håret:D! kommer bli as snyggt hoppas jag såklart;)! Har prisis varit ute på en promenad med min lilla älskling!:) Fred! Nu blir det lunch:)! Får bli en god sallad! dock bjuder jag på en bild som jag fotade med Alex:) Vi köpte oss en varsin räkmacka och njöt hemma hos henne en att gå till matten;)! Men snygg bild va?:D

Haha?!

Vem fan är du Sara? Och HAHA Nej jag har aldrig aldrig nånsin läst Ylvas blogg! Och jag skulle inte vilja se ut som henne eller va henne? Jag kör mitt egna på min blogg:)! Och ja jag är iallafall nöjd med mig sj! det räcker för mig! sen att du är så sjukt jävla omogen är verkligen din ensak;) Jag skiter i både dig och Ylva.. Ni är inget jag nånsin tänkt på eller kommer göra:)!

Skolan!

Sitter i skolan nu:S Orkar inte Marcua och några andra till sitter med.. Ahh jag vet inte vad det heter men det är när man skriver ett ord så säger en dator röst ordet man skrev.. Och jag har en sån töntig Grabb humor så såklart att jag garvar sönder mig;) Hörs snart!

Huhh?..

Jag tror att äta rätt och röra på sig verkligen funkar:)! Har gått ner två kilo på en vecka och två dagar på att göra nästan ingenting:O Haha skit glad:D! trodde jag skulle krama sönder vågen imorse med det är den inte värd;)! inte imellanåt iallafall:S Jag ska förmodligen dricka ute i helgen:)! de va ett tag sen så att säga:D! då kommer det massa härliga bilder!

Skolan

Hejhej sitter i skolan:) funkar vell jobbar med London Smog:) hoppas jag blir klar denna vecka bara:) Fast jag tänker inte vara med på Idrotten idag.. Hatar att springa runt som ett mongo med en bunt främlingar..:O Aja men Idrotten kan jag allt leva utan med:D! Vill hem och sova.. Lägga mig framför tven och se the simpssons!:(

Skolan

Hej på er alla:)! Sitter skolan och jobbar med projekt arbete:) går vell bra lite svårt bara men får försöka fixa klart det innan veckan är slut:) btw har jag haft funderingar att ändra min blogg till militär grön och grå :P.. eller.. skulle vara ganska grymt att ändra tema lite:) Nja får vell se hur det blir.. Efter skolan ska jag ner till stan och köpa hårfärg.. ser ut som jag är flintis med ljus utväxt;) så snyggt! ha det så bra!

Trött..

Åhh oj vad trött jag faktist är..:O Har gått ut med Fred typ 2 kilometer.. Städat hela dagen.. Kollat in massa Iphone;)! Haha men nu ska jag snart dra hem igen:) Är lite små sur.. min Fb är ju helt åt skogen.. har jävlats as länga med mig.. Jag fattar inte vad det är för fel..:S Fixar det sig inte kommer jag göra ny:) Bjuder på en bild;)


Lite snygga !

Kollade runt på lite skal;) hittade en as grym sida med massa fins Iphone skal:)! Alla dom hära ska jag beställa hem när jag har min iphone:)!




Godnatt

Hej på er!:) nu ska jag dra mig hemåt eftersom det är skola imorgon:) Ska även kolla in en Iphone 4 imorgon;) har redan hittat as snygga skal jag även ska köpa;)! åhh jag kan knappt vänta! äntligen blir jag av med min sunkiga aony som lever sitt egna liv:S Aja godnatt på er!:)

Jobbig helg

Hejhej har varit ute hela helgen:) åkt skoter med familjen:P haha skit kul! vill ha sommar men kommer bli super tråkigt att inte kunna åka skoter såklart:D! Just nu kollar jag runt på en Iphone 4 så grymt snygga! :) ses snart! bjuder på en bild!

Lingon,Lingon..

Tjabba förlåt att jag inte skrev igår men jag va på bio med familjen vi såg Hur många lingon finns det i världen :)! As bra och man såg många bekanta i den filmen :) Pappa,jag och sigge kom farande i våran bil ;) hihi status! :P Men innan vi gick till bion åt vi på Texas :) Så jävla god mat dära :D! Snart kommer det bilder ut :)!

Saknad..

Urs sitter i skolan fortfarande försöker hitta nått om London Smog men hittar inget.. inget jag fattar iallafall.. allt står på Engelska.. Sknar Aleksandra nu.. så tråkigt att inte ha nån att prata med i klassen :( Saknar våra små bus.. Men de är ju klart att man måste sköta sig här i livet.. Måste få ett bra jobb så min mamma och pappa slipper sitta på nått ålderdomshem när dom blir gamla! Aldrig kommer jag inte tillåta! dom ska bo hemma med personal där! skiter i om det skulle ta hela min lön! dom ska få ha det så bra! Gör allt för dom!:) snodde en bild på Aleks :) saknar henne skit mkt men vi ses nog snart igen :)!



Skolan

Hejhej sitter i skolan nu :) jobbar såklart grymt hårt ;)! haha nej inte direkt.. Men vi sitter och snackar om Mobbning! skitbra tycker jag men det är lite tråkigt när man redan har hört allt det innan ;) Haha just nu vill jag bara hem! Ikväll ska jag och min Älskling äta middag med våra föräldrar :)! ska bli jätte mysigt, Hoppas Sigges mamma gör lite thaimat ;)! Bild från google.. 

Mumms!

Hejhej sitter hemma i kära Friggesund nu :)! Skulle igentligen ha städat men älskling är jätte sjuk :( feber och alldeles röd i ögonen.. hmm hoppas inte jag blir smittad bara..Jag har en skola att sköta jag :D Hehe imorgon ska jag komma igång på riktigt :)! Ska börja med att skriva om London imorgon. Bilden får bli på min mumsiga middag jag åt idag :P Vem fan äter fullkornsflingor med bär till mat :S haha fast jag måste ju det nu när jag försöker bygga upp lite muskler ;)! har redan träningsvärk så jag tror jag döör! :(

Skola

Hejhej sitter nu i min nya skola :) kul! skit bra lärare här och eleverna är så underbara dom bara kan bli! snacka om en guld skola! :D Dock måste jag jobba efter skolan oxå eftersom jag ligger så mkt efter så slutar vell 5 ungefär i några veckor ;) haha vad tycker ni om det?? igentligen slutar jag 10 över 3 varje dag ;) Men det är bra att jag jobbar över så jag får bra betyg :)! Snart ska jag hem iallafall så det är rätt skönt men imorgon slutar jag 5 :( Aja vi hörs när jag kommer hem :)! Btw jag vill ha pannkakor med blåbär!!!:( Bantning är inte kul :S bild från Google..

snart skola

Tjabba snart skola då :) eller ah kl är snart 4 på morgonen.. fattar inte varför jag är vaken nu men kan ha med att göra att någon flyger omkring i min mage :O haha jodå jag är skit nervös att börja i min nya klass.. :S Hoppas allt går bra nu bara :) Ska iallafall plugga som fan ;) haha inte ligga efter med nått längre iallafall ;)!

 



Godnatt

Hejhej nej nu har jag kollat klart på Vinnare och Förlorare! Älskar den filmen :D! åh så underbar! Min brun utan sol har äntligen torkat nu så är brun och fin till skolan imorgon ;)! hihi ! Nu ska jag skriva i min nya antäckningsbok jag fick av pappa :) såklart i läder och brun :D! haha jag är så knasig och älskar brun.. :S Aja godnatt på er :)!
 

Ger mkt kärlek!

Åhh älskar mini mozzarella! :D så jävla gott att ha i sallad!!

snygg man!

Haha hittade en skit snygg bild på mig ;)! ser lite smått peddo aktig ut ;)! haha så snyggt!

Solsidan + Sallad

Mmm nu har jag gjort mig en riktigt god sallad ;)! Lax såklart! blir att njuta av den och såklart njuta av Solsidan :D blir underbart! idag har jag åkt skoter med min kära far ;) haha fy fan vad det är läskihgt att åka skoter.. men det är vell lite kul.. Lägger ut en bild på min nygjorda sallad :)!



ful bild!

Aja detta är en mkt ful bild men aja.. Tröjan jag har på mig är en av dom jag köpte idag :)! fin vaa?? Ser ni vad blek jag börjar bli igen.. urs ska ta två drag ikväll igen med brun utan sol så jag blir fin och brun igen ;)!

Stan idag!

Hej hej va in till stan idag med pappa :)! jätte fint väder och jag fick såklart köra våran fina Mercedes in till stan! Gick vell bar :P haha kanske håller foten på gasen för mkt en men jag lär mig snart ;)! Fick en massa fina nya kläder av pappa idag ! as nöjd allt gick på ungeför 2000 :- fick jätte mkt kläder för dom pengarna :)! skit fin grönjacka oxå :)! sen köpte jag en Volume master från Björn Axen, för mina egna pengar.. :)! sen åt jag och pappa på thai! mumms! nu snart ska jag träna på mitt band sen mys med älskling :)!

blogga mera

Hejhej nu ska jag börja blogga mera.. har varit lite dåligt med inlägg men kommer komma mer nu :) Imorgon blir det stan med kära mamma ;) ska bli massa fina nya kläder! :) ses imorgon! puss

Godnatt

Hej på er :) sitter hemma nu ! De va kul på stan idag med Pappa :)! Vi handlade mat och jag fick övningsköra med mammas bil :P Haha det gick faktist bra :)! Har prisis ätit en od sallad :)! mumms! imorgon ska jag dra 09.00 till pappa och hjälpa han gå ut med alla hundar.. suck så jäkla tråkigt.. Aja fort så är det gjort.. :S Btw så kollade jag runt på hårförlängningar ikväll ! Vet inte om jag ska göra slingor eller köpa nytt fint trens med klipps.. hmm vet inte riktigt.. skulle vara skönare med slingor.. Sen gör anna det på mig för 500 :- om jag skaffar egna slingor! Kanon bra pris kallar jag det! :D bilden får bli min mumsiga sallad jag gjorde idag ;)!


VÅR!

Hej känner ni lika mkt som jag att våren är på väg?? :) Den är mer en välkommen för mig! :D Nu snart ska jag och pappa åka till Ljusdal och handla lite :) Skönt att gå på stan nu när solen skiner som den gör :)! Min pojkvän ska ju såklart uggla sönder sig sj framför tven.. :S Hmm aja jag ska ut i det fina vädret iallafall :)! Vad ska ni andra göra då ?? :)

En bild på mig !

Solsidan och Glass!

Hejsan! Ja min kväll blir Solsidan och glass idag, mkt underbart :) dock är det as mkt kalorier glassen så blir en timme på Löpbandet efter mitt svullande ;) Men det hinner jag innan Älskling kommer hem :)! Vad ska ni andra göra ikväll ?? :)

Ögonfransförlängning

Kollade runt på Ögonfransförlängningar! skulle va mkt finare och skönare att slösa pengarna på det nån dag :) dom kan man ju duscha och allt med :) håller ca 2 veckor :) då är det inte en träns frans dom limmar på.. utan en frans eller ofta två som sitter ihop så limmar dom på en efter en :) Ja vad tycker ni snyggt eller inte?? Jag tycker det är skit snyggt! :D

Godmorgon!

Hej på er kära bloggläsare :D Nu har tittar siffrorna ökat grymt bra! :) skit kul tycker jag men komentarer va det mindre bra om :( Men iallafall så har reklam börjat komma upp på min blogg?.. inte okej .. som ni ser så kommer det hela tiden upp längst ner i skärmen som blommor choklad och massa saker.. hmm får ta tag i det! Vill jag inte ha utan att dom ber om lov om det.. har hänt fler en mig och ingen hittar ett sätt att ta bort det så sjukt jobbigt och iriterande.. räcker med att dom trycker sönder brevlådan med ica reklam 24/7.. :S Men aja nu ska jag ta mig en redig frukost :) sen ut med Hundarna sen en jogging tur på mitt härliga löpband! :D Hur ser eran dag ut??! :)

My and my ???

Haha nej då jag kan ju passa på att slänga upp en bild på mig och min kille :)! har ju aldrig gjort det.. men det kan ju vara bra att göra det.. nåå vad tycker ni visst är vi fina tillsammans! :)



får bli en bild på mig

Sallad i solen!

MM vad mumsigt tt äta en saftig sallad i solen :)! så underbart! och ja jag äter nog lax sallad hela tiden.. :P men det är så grymt gott! Just nu sitter jag hemma hos pappa, Mamma har dock dragit på en resa till spanien :) Hoppas hon får det kul! Dock har jag fred över mig som drägglar lika mkt som om jag skulle stå i duschen.. vet inte vrf han tycker nog det är varmt.. eller så ser han min sallad.. kan nog vara det ;)! haha nej nu ska jag fundera på om jag ska börja video blogga :P måste bara veta vad det ska handla om.. jag hatar tjejer som står framför spegelt och snackar om saker om sig själva.. och tuggar sitt otroligt iriterande tuggumi..:S nej kanske blir en hår tema eller smink :) det är mer intressant tycker jag! kom mer förslag! :) ha en bra dag! puss

Träffa Kusin

Hej på er :) ska snart hem till min mamma och pappa där även min kusin Minus är :) Men just nu väntar jag på att min Älskling kommer hem så vi kan umgås lite innan han åker :( kommer sakna han jätte mkt när han är i uppsala hos sin bror.. Men aja jag får bita ihop! Får vell se om jag får nån bild på min kusin så ni får se han :) Ska ta hand om alla mammas hundar i helgen så min pappa kan vara med min kusin och nån annan kompis.. dom ska självklart åka massa skoter ;)! Haha men då får jag iallafall tid med Fred :) blir nog att han och jag kollar på spindelmannen 2 som jag inte sett :)!

Cheesecake

Hej på er:)! förlåt att jag inte skrev igår med men hade fullt upp med att umgås med min pojkvän:) Men Glada hudik gymnasiet är så underbart det bara kan bli! eleverna och lärarna! ska bli jätte kul att börja där! skönt att jag slipper gå om 1an jag kan hoppa in nu på en gång! :) Men efter besöket igår tyckte Tula att jag skulle smaka Cheesecake som jag aldrig gjort i hela mitt liv :O Och det va himmelskt!!:D så jäkla god! mumms! fottade lite bilder! och tipps köp den på jambo i Hudiksvall!

Min goda sallad!

Titta vad mumsig min sallad ser ut att vara! och det va den ;)! hihi!

Mummms!



Sigges pizza förstör min fina bild :S

Snyggt va??

Hemma hos mamma och pappa

Tjoo nu sitter jag hemma hos mamma och pappa har fixat upp mitt fina nya gåband jag köpte :D Blev skit fint! Så nu ska jag träna varända daaaag :D Hihi kommer komma ut bilder på den sen! Ni får en bild på mig hur jag såg ut idag iallafall :)! Visst är jag brun???;) och snyggt med mörka ögonbryn!!:D

 

Mot Stan

Hej på er ;)! Nu ska jag och pappa åka mot stan och hämta mitt gåband som har kommit :) Det fanns inte den färgen jag ville ha hemma så va tvungen att beställa :) Och det vart inte rosa! Ett helt vitt ;) mkt mkt snyggare! Kommer passa as bra i mitt rum :) Jag färgade mina ögonbryn igår oxå skit bra vart det ! Vi hörs snart och då kommer det komma massa bilder hur det blev i mitt rum o bandet :)! Har Sigges data nu så kan inte ladda upp bilder :( Ha det så bra!!

Hej kära läsare!

Hej nu ska jag börja blogga igen :) Ny Rosa kamera Lumix skit bra så det kommer ut en massa bilder :) Just nu sitter jag med brun utan sol :) har blivit mkt brun och har nya fina naglar :D Älskar! Färgat mina ögonbryn svart bruna! riktigt snyggt om jag får säga det sj ! Imorgon har vi kök i skolan.. som jag inte tänker gå på då en elev hela tiden skriker som en arg opera sångare när inte saker går som han vill ..:S Och lärarna säger inte mkt heller.. Men aja jag ska ju byta skola efter lovet :) kommer bli mkt bättre för mig! :D Ha de så underbart puss och kram å ses vi snart :D!

RSS 2.0