ful bild!

Aja detta är en mkt ful bild men aja.. Tröjan jag har på mig är en av dom jag köpte idag :)! fin vaa?? Ser ni vad blek jag börjar bli igen.. urs ska ta två drag ikväll igen med brun utan sol så jag blir fin och brun igen ;)!



Kommentarer
rebecca

nä fin bild!:)

föresten, kan du göra header och design? :)

2011-03-12 @ 18:29:45
Tula-Lina

Asfint!

2011-03-12 @ 18:35:37
URL: http://nanuak.com
Jennifer

hej!

såg att du skrev detta på kissies blogg:

"Hmm jag tycker inte du ska skämmas över det du skrev.. sanningen är oftast att människor är för blinda att se att dom är fet.. folk borde inse att väger man 70 kilo börjar man nå gränsen till fet även om man är nästan två meter lång..? killar är en annan sak dom får större muskler och sånt en vad vi tjejer får.. är det så svårt att inse.."

min fråga till dig är.... är du dum? Är man 2 meter och väger 70 kg (kille som tjej) så är du fan inte på gränsen till fet, du är snarare LÅÅÅÅÅÅNGT ifrån fet. Om du inte fattat det så kan man väga mer ju längre man är och fortfarande va normalviktig. Är du 70 kg tung och 2 meter lång så är du UNDERVIKTIG.

Tack för mig, Im out!

2011-03-13 @ 01:26:55
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

HAHAHA XD alltså lilla tjejen, du har SÅ FEL. Man är fortfarande inte på gränsen till fet/överviktig om man är 2 meter lång och väger 70 kg, RÄKNA UT BMI:et för det så får du se. Är du 2 meter och väger 70 kg så har du ett BMI på 17.5, GRÄNSEN FÖR UNDERVIKTIG ÄR 19, så jo, är du så pass lång och väger 70 så är du underviktig. bara att kolla själv om du är trög i huvudet på denna sida:

http://www.markazits.com/diet/bmi.php

spelar ingen roll om du är tjej eller kille, du är fortfarande underviktig om du är så lång och väger så pass lite till längden.



du tjaffsar emot en tjej som hållt på med kost och hälsa sen hon va 7 så, vem tror du har rätt och vem tror du har fel? haha, bara att inse att du har fel och jag rätt liksom ;)

2011-03-13 @ 16:49:42
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

haha helt plötsligt har du INGET svar på det jag skrev utan valde att gå på mig och kalla mig omogen, haha, snacka om att bli knäckt ;) och tror du verkligen jag tar åt mig av att du kallar mig omogen? näe det gör jag inte, vet att jag är mer mogen än dig ivarjefall ^^ sitter och gottar mig i att du helt plötsligt blev knäckt då jag gav information som är korrekt som du inte kan gå emot, haha! och jag kan kalla dig vad jag vill ;) lilla gumman. tycker snarare det är du som är omogen som skriver ut att folk är på gränsen till feta när du inte vet ett skit. Ta reda på fakta innan du skriver ut nått du tydligen inte kan ett SKIT om ;) puss på dig

2011-03-13 @ 19:42:55
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

haha ja herregud, innan du påpekar hur jag ser ut kanske du ska ta en titt på dig själv, du vet, fjortisstilen är rätt ute och nej tyvärr, jag tar inte åt mig, vrf ska jag det? ;) jag tar inte åt mig då jag inte har nån anledning till att ta åt mig, men gissar på att du tar åt dig däremot, tycker synd om dig. och om jag nu är feg för att jag sitter och kaxar via internet, vad är du då som gör likadant? jo, du är exakt lika feg ;)

och jag vet inte hur gammal du är men du ser ut som en fjortonåring, bara så du vet ^^

2011-03-13 @ 19:54:56
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

och ja, du är exakt lika omogen som mig ;) kul va? :D

2011-03-13 @ 19:56:03
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0