8 tusen i min hand!

Åhh underbart att ha pengar nu:) Har beställt hem ett attract gåband ( rosa ) :) Hihi kommer passa in as bra i mitt rum :) har ju vita och rosa väggar :) fast hemme hos älskling kommer den inte passa in.. men aja skitsamma.. Ska spara rästen av mina pengar till sommaren så det blir en massa kläder och skor ;)! ska jag börja blogga mera kanske?.. Hmm ska ta kontakt med en person som jag vet är jätte duktig på design :) hoppas hon vill hjälpa mig bara :)!

Förlåt..

Hejhej förlåt för dåligt bloggande:( men har inte mått nå bra.. har hänt lite saker.. Men ska försöka blogga iallafall.. Skolan går det verkligen inge bra i:O Och verkligen inte när en tjej i min klass säger att jag skolkar typ:S vad har hon igentligen med det att göra kan man undra.. Jag har inte skolka heller även om det va så så skulle inte hon kunna veta det.. Aja nu ska jag se på film sen sova.. puss

Hoppppsan..

Hoho oj då jag missade bussen idag igen..:O mamma kommer döda mig:P Haha nej men jag ska till apoteket idag och hämta mina mediciner:) Tre olika..

Ska handla mat idag med min kära fader:)! Naturdiet och massa nyttig mat till Sigge då även han ska bli nyttig;)! Haha undra hur länge det håller:S

Mot mamma och pappa

Hejhej ska dra hem till min mamma och pappa nu över dagen:) ska träffa min älskling då oxå! ( Fredd.. ) Funderar på att gå typ 3 km ;)! jobbigt men han kommar gilla det.

Sen blir det nog att pappa och jag drar och köper mer Naturdiet:)! Och sen kommer en kille och ska köpa moppen nästa vecka:) bytte köpare då han köper den för 8.000 :- Och jag orkar verkligen inte ha kvar den så nu släpper jag den för 8.. ändå dags för körkort snart!:)

Godmorgon!

Hejhej vaknade nyss :) blev rätt sent igår.. Henke MPs storebror kom och hämtade mig typ 11..:O Rätt sent.. Men klart att sigge va med:) Jag och älskling kröp ner i soffan så fort vi kom hem med duntäcke:D Och vi kollade på American gangster eller vad om den hette så:P.. Mysit va det iallafall! Nu ska vi äta sallad eller iallafall jag.. han tog såklart pizza.. Och bara mysa inne.. vi har 28 grader kallt hos oss:( Blir inte att vara ute iallafall.. Äckligt att träna i detta väder sen.. Fast tur att det är lite sol iallafall;)!

Mamma kväll!

Hejhej nu ska jag dra hem till mamma:) vi ska se en film och äta lite gott:)! hmm ångest!

Det gick bra i stan idag iallafall!:) Jag och Tula hade lite kul på bussen:D Haha så barnsliga!:) och host vi ska dricka saft i stan snart eller ah snart och snart!:) min saft blir det iallafall;)


Godmorgon

Godmorgon på er!:) ska in till stan idag! mot HUM ;) haha Aja mamma kommer hämta mig snart så kommer hon skjusta mig och Halime till Delsbo så ska vi ta bussen därifrån till stan. Istan ska jag träffa Tula och Halime ska hem:P hehe sen ska jag och Tula sticka till HUM och sedan apoteket;)! Ska kanske köpa ett par jeans när jag är inne i stan!:)

Sen efter stan ska jag hem till min mamma:) vi ska äta god middag! se på film och så:) hmm vilken åmngest jag kommer få att äta mat.. men mamma tvingar mig.. Har ändå gått ner så mkt nu så det spelar ingen roll nu kan ju alltid ***** Hjälper alltid!;)

Jag saknar min älskling!:( Han är i skolan och sen har han Bandy martch.. Sen antar jag vell att Svensken kommer.. Hoppas han har med sig Strössel! så jävla söt den lilla hunden! Snacka om att Erica måste va lycklig att ha en sån sockertopp!:D

äta träna spy?

Urs fy satan vad jag hatar min förbaskade kropp!.. Ska iallafall träna snart!:) det hjälper verkligen! min mage har ju blivit mkt mindre märker jag nu:) fick på mig mina jeans utan problem! jo min rumpa va ju en aning ivägen..:S Min mage krymper med mitt arsle gör lite som hon vill hon.. ser ju ut som kim kardashian fast hon är mkt mkt snyggare! avgudar verkligen den bruden!:)

pengar pengar

Såfort jag får mina pengar från skolan ska jag köpa en kamera :) så jag kan fota lite mer vad jag gör osv :) täcker inte slänga mina moppe pengar på det.. kanske tar 500 för den kostade runt 1500 den jag ska köpa! ;) aja det är den på bilden! :)

Mitt liv

Ja mitt liv är nog inte särskillt intressant. Har alltid gillar bilar och dinosarier eller vad det fan heter?? barbies va inte min sak.. nej jag smälte deras ansikten på spisen vi hade hemma. dom va fula och äckliga tyckte jag.. gillade faktist att se dom smälta och bli fulare en vad dom e.. nudist va jag oxå.. sprang konstant runt naken ända tilla jag blev 8..... Har alltid haft mina skriv och läs svårigheter.. Det märktes redan i sexan när jag flyttat upp till kuk hälsingland. Men det störde inte direkt mig utom att jag blev konstant retad och mobbad av mina såkallade klass kamrater. Fast en av dom har alltid försökt mobba mig och frysa ut mig från klassen.. men den va inte särskillt stor om jag minns rätt va vi 5 tjejer. Första dagen jag kom dit va okej fast jag saknade Stockholm och mina bästa vänner. Men glömde det snabbt och träffade då de två tjejerna som va i min klass.. dom andra två började senare. Jag märkte snabbt att ena av dom hatade mig.. va nog för att jag va med hennes bästa vän dagligen både i skolan och på fritiden. tog det inte så hårt tills hon vart rent ut sagt ett jävla pain in the assssss! Fast jag träffade snabbt en tjej som gick en klass under mig. Hon va tyst och sa inte mkt vad hon tyckte eller kände.. Vi fattade snabbt varandra och vart bästa vänner. Haah skrattar än idag av att vi vart bästa vänner för att vi hade likadana byxor.. ett par fula röda tajta byxor.. nått man faktist aldrig glömmer. Vi berättade allt för varandra. Upplevde mkt tillsammans. 

Sen blev det 7an.. Nya människor och ny skola.Friggesundskolan hette skolan. en mysig skola men jag förväntade mig nog inte riktigt hur det va.. Jag fick många nya vänner iallafall och bytte kille konstant kändes det som.. En av dom va ett riktigt svin.. När jag gjorde slut med han så åkte han hem till oss på natten och snodde min brors cross?:S Hmm tur att vår hund klippte till han det försänade han.. Och han va kanske tre eller fyra år älde en mig.. Sen träffade jag en rätt snäll kille fast det höll bara i ungefär tre månader. Och tur att den killen inte tog min oskuld iallafall för han hade hoppat i säng med min bästa vän när vi tydligen va tillsammans.. jag bryr mig faktist inte om det.. jag tror inte jag va så kär i han.. Men jag har aldrig pratat med den såkallade bästa vännen sen dess.. Sen träffade jag min kille som jag har nu idag.. Vi hatade varandra då han brukade umgås med min bror eller det va inte min riktiga bror men nu idag kan jag inte kalla någon annan plaserad vi har hos oss för bror .. men iallafall han umgicks mkt med han och jag gillade honom verkligen inte.. tror inte han gillade mig då heller faktist.. Jag kallade honom både de ena och de andra för han va så sjukt dryg.. men sen fick jag ett sms av någon som det stog PRUTT på:S.. jo såklart det va min kille.. Jag frågade hur han fan fick mitt nummer och trodde han skulle va dryg på sms oxå.. men han ville träffas och så.. helt random.. Konstigt nog va det nått som fick mig att ändra åsikt billig och dum som jag va.. men iallafall vart vi tok kära i varandra! och de va oxå han jag förlorade min oskuld med. det kändes bra och det gör det än idag. Fast jag bara hade prisis fyllt 13.. Vi va med varandra varje dag i hela 7an! de va underbart.

Men i 8an vart det problem mellan oss och jag vart djupt deprimerad och gick ner massa i vikt vägde från 68 till 58... Mina kläder bara rasade av.. Jag försökte vara med andra killar med det gick inte.. jag fick dom bara att bli kär i mig och sen sket jag i dom:S Bitch.. Men så är det för tjejer som är sårade eller för dom flästa iallafall.. men det vart bra mellan mig och min kille igen.. vi fick det super bra faktist!

började sen 9an.. gick bra.. tills att jag va dum och berättade sanningen för ett par klasskompisar som dom va då.. De va en vän till mig som sa lite dumma saker så klart va jag dum och berättade det.. det stör mig en idag att de jag sa va sant med det valdes att inte tro på det..Det gjorde att jag sen blev mobbad av hela klassen.. Fick sms konstant som hej din jävla fitta har du kul att bara sitta hemma.. och du är så ful och fet hoppas du ruttnar?.. japp det fick mig att rasa ner i vikt igen.. gick till skoln ett tag fast jag hade en stor sten i min magen.. gråt inombords men visade inte det på utsidan. sen orkade jag inte mera och bara satt hemma i nästan ett helt år.. Alltså jag gick inte till skolan..

9an igen.. ja såklart fick jag gå om nian för att jag stannade hemma så mkt.. Jag va grymt osäker.. Men eleverna i Ede skola va så gulliga och snälla! fick dock gå i den klassen som kom från friggesund alltså 8an då som blev 9B i ede skola.. det gick bra faktist.. Träffade många nya vänner och gamla.. Gick super bra tills det vart knas mellan mig och min kille igen.. Då gick jag konstigt nog upp i vikt.. Började dricka en massa.. då menar jag verkligen en massa jag ljög för mina föräldrar hela tiden vart jag va och gjorde osv.. hade ett stort stöd av tre tjejer Carolin som jag inte nu är vän med längre av våra anledningar.. men jag tror inte hon vet riktigt att hon va ett stort stöd.. Lisa som jag va bästis med i ungefär ett år då med vilket vi inte är idag. Och sen Tula såklart! dom gav mig mkt stöd då jag tar allt så hårt.. men det räckte inte för att få mig riktigt lycklig jag kände mig värdelös och grymt ledsen. Gjorde saker jag inte fattar sj varför drack hela tiden och ahh gjorde saker som att göra bort mig.. Jag klappade till en kille helt random i hudik för jag fick nån sne fylla.. Konstigt nog så tror jag en kille såg att jag va sårad på skolan.. som gick i 6an? låter jätte liten men han stack ut när det gälde mognad osv.. Jag snackade aldrig med han innan utan kände hans bror.. Men den lilla killen tog snabbt kontakten med mig.. och ja jag tog såklart kontakt med han.. jag vet inte vrf men han bara hade nått jag ville veta mer om.. inte en nyfiken het som att ahh bli kär eller nått men han hade nått som fick mig att bli nyfiken.. och det visade sig att han hade mkt som va nytt för mig.. Ärlighet,Mognad,Omtänksamhet osv ja allt som faktist inte så många killar har i 7an 8an 9an gymnasiet.. Han fick mig att bli glad och lättnad på samma gång.. med tjejerna hade jag så svårt att kunna säga allt till.. det vart liksom pinsamt.. sen litade jag inte till 100% på dom.. Men jag vet inte vad det va men han fick mig att lita på han... Men såklart sabbades den kontakten med.. Men då vart jag och min kille tsm och vi insåg då att vi nog är gjorda för varandra.. deppiga utan varandra. som svanar eller såna konstiga djur som deppar och sen dör om den andra försvinner.. bara att jag visar det mer en vad han gör.. Nu idag bor vi ihop! och det känns tryckt! Vi bråkar ju såklart ibland men det är inte som förut. Saknar såklart den/ dom jag litade på men jag måste försöka leva vidare helt enkelt. Jag tycker min tonårs tid stavade säkert fel där men men jag tycker den har varit grymt jobbig och ´det får mig att bli ledsen och deppig en idag men jag förtränger det för mig sj. Nu lever jag med min älskling och ska försöka sköta om mitt liv.

Familjen! Mina föräldrar är verkligen dom underbaraste som finns för mig! När jag samtidigt vart mobban i skolan gick jag igenom mkt med familjen. Mamma och Pappa va ju såklart jätte ledsna för att jag va hemma från skolan och mådde dåligt. En mobbning skadar inte bara en klart det skadar ens familj.. Min bror har haft drog problem i många år men är ren nu och har ett mkt bra liv! Det skadade mer en vad själva mobbningen gjorde.. Jag älskar min bror grymt mkt han betyder allt för mig! Och min pappa jobbar inte i sverige.. han jobbar alltså borta i veckor.. det betyder att han missar min födelsedag och sånt ibland:( det är jätte jobbigt en idag.. men tror inte min pappa skulle passa med ett jobb som han får dåligt betalt med.. Men jag har lärt mig att leva med detta fast jag är ett stoooort fans till min kära pappa! Och min mamma såklart!



finner inga ord

Jag känner mig som en rutten frukt  som ska stötas bort och gjort sitt.. värdelös med andra ord.

S. M. L.

Hmm nått har hänt,, att jag gillar super super smala kroppar.. förut tyckte jag det va äckligt.. enbart förjävla groteskt.. men nu har jag ändrat mig nu när jag är så jävla inne med vikt utseende osv:S Jag tittar på alla möjliga sätt att banta.. Barnmat,naturdiet,sallader,kött dieter till att köra ner fingrarna i halsen:S Naturdiet faller mig men nu har jag gått så längt att jag tar ungefär 2 schakes om dagen.. alltså knappt 400 kalorier på en dag.. det låter jätte lite men för mig och mina sjuka tankar är det sjukt mkt.. Min kille tycker att det börjar gå förlångt.. Min familj tror jag inte riktigt har insätt vad det är jag går runt och tänker på 24/7..:O Jag tror att det är många som blir helt inne i super smala kroppar efter att ha varit mullig eller fet sj.. Jag vet att nått har blivit fel på mig eftersom jag hatar super smala kroppar hela mitt liv.. Jag känner mig så vilsen när det gäller min kropp.. vågen visar neråt men jag märker inga täcken på förändring.. ser jag inte eller vad är det! jag är kanskie så blind för mig sj att jag kommer förstöra mig mer en vad jag redan har gjort.. Jag tycker det är så grymt jobbigt och svårt.. vill va suuuuper suuuuper smal!!!







Att skita i dom man älskar

Haha ja jag tror alla tjejer vill kunna skita i dom man älskar när dom beter sig som skit.. vilket inte är lätt men när man har klarat det en gång ja då är det oftast lätt att göra det igen, Sen finns det ju såklart underbara killar som man inte behöver kunna skita i men har man dom såkallade hårdingarna så behövs det;)! Eller så finns det ju en bra utväg att lämna dom men då behöver man oftast vara riktigt stark... Vad jag har märkt är det bäst att skita i den som sårar en:) för att visa sig ledsen gör oftast den andra starkare! Och sex är verkligen inte den bästa utvägen att bli sams.. Hmm ja jag tror dom mästa vet vad jag snackar om!

 

Sthlm snart

Åhh vad underbart att dra ner till min bror snart:D! Sent tror jag inte att jag kommer att göra av med alla pengar dära.. Tror jag ska spara allt tills jag drar ner med mamma istället:) då blir det att köpa en massa fina kläder och skor!:D 


Hoho så jävla snygga!!

Mitt hjärta kan jag lova!

Våran familj har en hund med namn Fredd som jag älskar!:) Ja då vi två är bästisar;)!
Och han älskar morötter som ni ser på bilden! Oh gillar sitt röda nyckel band då känner han sig stolt!

Hans ras heter Akita som ävin min mamma och några härliga tanter har en kennel med eller ska jag säga om den rasen .. Men Fredd han är fasiken min!;)

Spraytanning

Japp det ska göras snart!:) Och snart har jag 7 tusen i handen ;)! hoho!

Gym kort!

Åhh har nu fått ett gum kort av min underbara fader :) vilket jag kommer att använda.. Att få det kortet va inte det lättaste, Då ett års kort kostade runt 2000 :- :S Och min familj tycker att jag överdriver om min vikt och utseende.. att det har blivit som ett beroende.. Det tycker inte jag.. Jag som inte är nöjd med mig sj så det är mitt val. Men jag är underbart glad att dom säger som dom tycker och tänker :)

Sitter nu i soffan framför tven då jag inte kan sova.. Simpsons äger verkligen:) Vet inte varför men jag känner mig verkligen trygg hemma när simpsons är på tven:) Guld till dom! Nej nu ska jag läsa bra och dåliga bloggar och sen kanske ta och sova? eller om det blir en ny header?;) Och sen blir det en bild på mig jag är mkt nöjd med! Ha det super bra!

Äcklad av mig sj!

Jag känner mig äcklig. Jag kräks av mig själv. Jag tittade mig själv i spegeln och såg en riktigt ful jävel. Efteråt körde jag direkt ner hmmm i halsen! jag har aldrig känt mig fulare!
Jag vill inte att ni ska tycka synd om mig.. För det är det inte! jag som sabbat mig sj.. Men jag vill inte bli sjuk i huvet av mig sj:S 

Läppar

Läppar jag älskar verkligen läppar!:O så snyggt. Så det fick bli en bild på mina läppar;)! inte så bra gjrd men men..

Sitter bara hemma nu kom hem för två timmar sen:) Funderar på att dra och sola här i frigge:) kanske höra om Tulis vill hänga med! Men först ska jag sova en timme eller två;) As trött efter skolan :(

Naturdiet blåbär

MMM! Ska nu ta en schake med blåbärs smak jag fick av pappa i helgen:)! Fotade en bild på paketet! Haha så nödvändigt.. Men dom som vill gå ner i vikt borde prova Naturdiet :) as gott!

Jag hatar!

Jag hatar verkligen småkryp! Stora som små! speciellt skalbaggar och spindlar! :( På sommaren brukar dom små svinen krypa upp på min kropp när jag ligger och solar ute! Värst är det när en fet skalbagge landar på min kropp.. Och det har hänt flera gånger.. Brukar lyssna på musik så märkar jag inte att det sitter ett litet snusk på min kropp så brukar jag råka stryka handen över den! :( så äckligt! Jag skriker kan bli äcklad en hel dag när dom är nära mig :( urs min största rädsla! :( Vad är eran??!


åhh fyy fAAaan vilka äckliga kryp!! :(

Tiden går sakta..

Ja eftersom jag inte tål att tiden går sakta så tänker jag köpa alli oxå ;) Så det går lite snabbare att dra ner vikten :)! Vad tycker ni om Bantningspiller? bra eller dåligt? sj tycker jag det är super bra att dom finns :D!

Skolan

Hejhej sitter på skolan nu :) Vaknade sent så det vart att springa till bussen kl tio :S Aja funkade iallafall utom att jag frös arslet av mig i Delsbo..

Ska köpa internet idag iallafall så jag kan blogga från min data så jag slipper skolans data:P.. Har märkt att Comviq surf suger och snor pengar!! Fyllde på en vecka på tisdagen förra vekan men det va "tydligen" slut på fredagen?:S Urs..


Galen i Pumps!

Jag är verkligen galen i Pumps! :) Tycker det är skit snyggt! Specielt bruna! Men har inte känt att jag har haft kroppen att gå runt i såna skor :( Men nu börjar det bli ändringar på det :) Och jag har redan kollat runt efter en massa fina skor :) kan visa lite ;)




Typ Godmorgon..

Hejhej har dragit hem till mamma och pappa nu:) Vaknade ungefär 12 idag:S lite va ett tag sen jag vaknade så sent.. Men klev upp och fixade en schake, Vägde mig och det visade sig att jag gått ner 4 kilo vilket jag inte tycker syns:S får vell banta ner mig tills jag sj tycker att det syns, Fast mamma och älskling tycker det syns jätte mkt..:S 

Ska beställa hem två snygga skor idag:) ni får se vad det blir senare;)

 

Melodifestivalen??

Måste säga att varenda låt suger..:S Eller vad tycker ni?



Hemma

Hejhej kom hem typ 4 idag efter att ha varit i stan med Pappa och Halime.. Men iallafall så fick jag en massa naturdiet igen och sen köpte jag en jätte fin våg:) skönt att ha en sj så jag slipper väga min hos mamma hela tiden..:P Haha..

Och idag va Strössel hem till oss:) Ericas lilla hund fett sööt!:D somnade i sigges knä och sov där i ungefär två timmar haha och snarka och fisa va hon duktig på;) Vill oxå ha en Amstaff så jävla sööt!:D Hoppas jag och sigge skaffar en hund snart:)

Hundvakt

Hejhej sitter hemma hos min mamma och pappa men ska snart hem till älskling då jag ska vara hundvakt åt Mattis hund eller om det är Antes:P Men aja jag hoppas älskling ska vara hemma för det suger att vara i frigge sj:( Läskigt.. Men aja hörs snart! Ska ut och handla imorgon med pappa:) vi får se vad det blir förnått;)

Mot Pappa & Mamma

Hejhej tänkte fixa mig nu så ska jag dra hem till pappa och mamma:) Äntligen är snön borta.. Blir att springa lite med Fredd han verkar gilla det;) Haha dock drog han omkull mig igår:O Fick as ont i rumpan.. Tur att ingen va där bara sjukt pinsamt.. Och att Fredd ska alltid hoppa på mig nör jag sitter ner eller ligger ner..:O Han är ju tung som ett jävla as:O Aja hoppas ni får en bra kväll!

Insnöade

Hejhej är hemma från skolan idag då jag är sjuk och typ insnöad:S Min familj i ängebo ja dom kommer inte ens ut.. Pratade med pappa nyss och det va snö upp till hans midja när han försökte gå ut:O Aja hoppas Jimmy kommer till pappa snart och emm vet inte vad det heter men tar bort snön med en traktor:P Haha ja jag är inte så inne här..:S

Sitter och lyssnar på musik just nu:) Rihanna Man Down ;) as bra låt! bra att lyssna på när man har skit tråkigt.. Hmm vet inte vad jag ska göra har så tråkigt att sitta i Frigge sj.. Längtar tills Älskling kommer hem eller ah inte så mkt då han har köpt ett nytt tvspel idag..suck han kommer sitta där hela helgen eller ahh jag lär ju få leva med att Sigge o Svensken sitter som småbarn på julafton fast framför tven.. Åhh jag får vell åka hem till mamma och pappa så jag har nått att göra:P

Åhh snart min!

Åhh snart ska jag få en Tequila Rose!;) Har aldrig smakat det men känner ett par som säger att den är jätte god:) Ska dock bara smaka lite så jag har den sen när jag ska ut;) Jag och Alex har haft våra funderingar att dra ut tillsammans nån gång kan ju gå till oss lyxiga brudar då då!:D

FUSKAT!

HOHO urs fuskade idag och åt ett glas poppcorn eller vad det fan heter.. aja har joggat med Fredd i nästan en timme..:O As drygt va det iallafall.. Snöar som fan och det är glas halt:S Men aja väntar på att Älskling ska komma hem:) vi hade nån tjej dag på skolan så jag stack hem efter typ första timmen:) Mötte mamma i Delsbo, Fick en Chake och ägg paket då jag måste äta ett ägg om dagen för energi och en massa skit men aja det är ju högst 50 kalorier.. Haha gud vad jag bara tänker på min kropp hela tiden.. Men det börjar märkas jätte mkt min mage börjar bli som vanlig igen:)! Super glad!

Bjuder på en bild

Mitt Liv

Hejhej nu har jag och älskling rätt ut allt, vi har små bråkat lite och har haft för mkt tjaffs i vårat förhållande, Men nu har vi bestämt oss för att sluta med det och sattsa på vårat liv tillsammans! Sigge ska ta körkort! Jag med såfort jag blir 18.. Jag skaffar snart bil vilket blir att sigge kommer köra den då hans är så jävla ful.. Sigge ska oxå börja sköta skolan vilket jag tänker stötta han i allt jag kan!:) Och jaa vi ska se till att skaffa en hund.. Vi hoppas att vi kommer överens nu med ras och allt:)vi båda är inne på en Fransk Bulldog. Skit söt ras jag kan lägga ut en bild på den rasen från nån random bild på google;) Eller en pittbull amstaff förmodligen en valp från Zukie sigges och hans brors hund:) men den bor ju i uppsala hos sigges bror piack:) Aja sov sött!

Min kväll

Har verkligen inget att göra ikväll så blir en billig ansiktsmask och en jätte bra hårinpackning :) Ja ni ser ju på bilden min stavning är usel:O.. Och jag är så jävla hungrig jag tror jag dööör! Urs men ska bita ihop! buhu:(

Hot or Not?

Har verkligen märkt att stora bröst är så ute nu idag:S Jag ville ha stora bröst för bara ett år sen.. Men nu vill jag nästan ha mindre en mina.. feta silikon är ett stort minus.. Och det ser groteskt ut:O

Hemma

Hejhej är hemma idag igen.. Mår verkligen inge bra:( hostar hela tiden.. Kan inte sova heller för det känns som att min hals ska bränna sönder.. Och sen är jag helt slut i kroppen nu när jag är på dieten och verkligen inte har fuskat! emm jo en kaffe med Tula den första dagen:P Men haha det räknar jag inte.. Ska få en våg till lägenheten idag oxå då det är roligt att väga sig så man har koll hur mkt man går ner:) Orkar inte åka hem till mamma hela tiden för att kolla det:O



Haha ja som ne ser är sigges överst och min hylla under!;)

Godnatt

Tjabba nu ska jag och Älskling snart dra och sova i vår varma goa säng:D Men innan det ska vi kolla på bil styling till den bilen pappa ska köpa till mig:) Kostade 22 tusen:O Men aja den är as snygg och han vet att jag alltid har velat ha en sedan form på bil och yess jag fick en bil jag verkligen ville ha:) Kanske inte blir just denna vi ska kolla in nu snart men iallafall en sån:)! vi får se! Pluss att jag ska söka jobb imorgon då jag tänker hoppa av skolan nu och börja i Glada Hudik i höst:D! vad tycker ni om min blogg design??

Ny jacka

Ska få en ny jacka av älskling:) ville ha den jätte mkt men hade verkligen inga pengar denna månad till det.. Men tur att man har Älskling:) Och kolla vad snygg den är! kommer passa till mörkt hår!:)

Tulis Tatuering!

Kolla in vad snygg tatuering hon har gjort!:D som sagt följde jag med henne och det va as kul:) på hem vägen somnade jag i bilen:O.. Aja men en LYCKAD dag!:)

Sommar Bild

Kolla in en bild jag fotade i somras:) Titta noga så ser hålet i bladet ut som ett litet hjärta;)!

jag Älskar inte dig längre.

och jag är glad.

Har kanske fått jobb!

Åhh min pappa är ju underbar han har pratat med en jobbarkompis till han som har en dotter som är fotograf och har kommit as långt och är Chef! Och dom har 1200 i TIMMEN! det är hur mkt som helst! Pappa visade mina bilder som jag har fotat med min skit system kamera om man ska jämföra med deras kameror och dom sa att jag gjorde jätte fina bilder:D ska förmodligen praoa hos henne snart! Jag kan knappt vänta! Fan vad med pengar jag skulle få ihop att jobba där! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! skiiit glad nu!


Skolan

Tjoo! Sitter på skolan nu:) ska dock åka snart in till hudik med pappa:D köpa tyg skor jag kan ha på serveringen! Och jag ska träffa Tulis i stan:) Kommer bli kul! Och imorgon ska jag även ta ledigt från skolan och hänga med Tula till Åbo trir jag det hette då hon ska tatuera sig!:D så grymt! Vi ska åka as långa vet jag iallafall:P Hehe men det ska bli skit kul:) Fundera på att ta med system kameran så det blir lite bilden;) om Tula vill såklart:) Btw går jag på NaturDiet nu:O Huhu ska hålla det nu vilket jag tror att jag kommer göra med Bars och allt:).. Emm aa sebbe kom nyss och frågade om jag ville ha snopp?:S huhh haha sickan tjejtjusare;) Haha ne då han är jätte snäll! Grym i köket!:O med mat! Hehe nej nu ska jag dra och jobba lite:) Min lunch idag (eller hur det stavas) Den är så jävla god med banan och choklad smak!!:O

Godmorgon?

Hejhej vaknade kl 11 imorse.. Älskling kom hem kl halv 3 inatt.. hm idiot:S Aja åkte med pappa till Ljusdal och köpte mina grejor;) Och jag är jätte glad då jag märkt att jag har gått ner jätte mkt i vikt detta nya år:) härligt så skön känsla:)! Imorgon kommer jag förmodligen kika på Kamera:) skönt att slippa ha system kameran hela tiden.. Ville fota ute idag då det va så vackert väder:) känns att sommaren kommer snart!:) Hittade en fin bild jag fotade i somras i Alsjö eller vad det hette:P

Godmorgon

Hejhej vaknade nyss:) Har dock inte kunnat sova inatt:( Min feber gör så jävla ont! ont i hela kroppen såfort jag rör på mig:( Urs.. Dock kommer pappa hem snart och ska köpa glass till mig:) Underbart och imorgon om jag frisknar till ska jag få en massa olika naturdiet saker.. om jag orkar det nu när jag är sjuk.. Då vill jag ha så mkt glass så det är sjukt:O Haha.. Vet inte vad jag ska hitta på idag.. stanna hemma bara så jag blir frisk till tisdag då jag förmodligen ska följa med Tula när hon ska tatuera sig:D Hihi! Då kommer vi nog äta nått oxå haha brukar bli så:P.. Vad ska ni andra göra ikväll?:)

Sjuk!

Hejhej är hemma och är sjuk!:( Har varit till akuten eller sjukhuset iallafall typ kl halv 4..:O Hade as ont i öronen såfort jag hörde nått så kändes det som att någon skrek as högt i örat på mig:( Men nu är det bättre kom fram till att jag hade öroninflamation:( Men aja har fått lite grejor som ska göra att det känns bättre:) Vet inte ad jag ska göra idag.. Joo Jag ska äta glass med Sigge och Svensken förmodligen:P Har as ont i halsen.. Vi ska kanske hyra I rymden finns inga känslor :D Men jag kommer inte kunna höra nå bra:( Men aja blir nog bra:) Vad ska ni andra göra ikväll?:) Fick bli en gammal bild på mig.

Wanted!

Åhhh ska se Wanted då det är Angelina som är med:D! Underbart! Ska även mys med min underbara Älskling!:) Btw så gick det rätt bra idag på rättegången:) Tycker det är lite jobbigt då jag va typ vän med båda.. Men rätt ska va rätt:)

Godmorgon

Hejhej ligger i sängen förtfarande men ska snart fia mig till att jag och mamma ska dra in till stan:) lite spänd till rärregången:S Men aja fort så är det gjort.. Hatar att snacka och allt inför folk:O Urs meín stursta rädsla:(

Jag saknar sommar!

Kollar på bilder sen i somras:) Åhh börjar sakna mitt blonda hår lite:O.. Men ska bli mörkblond till sommaren:) eller jag vet inte riktigt en sja tänka ett tag:)!

Pasta med Krabbsås!

Hello!:) Kolla in mitt undervärk:D Hihi vart as gott! ingredienser: Chilli,Vitlök,Lime,Krabbkött,Grädde,Svartpeppar,Salt och cayennepeppar :) det va allt jag köpte till såsen! och sen pasta:) Och jag följde inte resept utan jag hittade på allt sj för kul skull:) och det slutade SUPER GOTT!:D









Vad tycker ni?:D

Hemuppgift!

Hejhej har fått läxa att göra en huvudrätt:D Jag har valt pasta med krabbsås:D Ni får se hur det blir snart! Kram kram!

Skolan

Hallå hallå..

Sitter på skolan nu:P Orkade upp iallafall men blir en jobbig dag på skolan helt jävla ofixad:( Urs hatar det.. Pratade med Ewe nyss som är typ aa kommer inte ihåg vad det heter men hon hjälper Med skolan och så.. Så nu kanske jag äntligen får byta skola eller klass:D Skönt att få slippa Dagis och börja skolan!! huhhh. blir jag vell talad för mobbning men jag kan inte jämföra mig med vissa i min skola.. Jag blir äcklad ibland hur dom håller på skulle vilja flyga på dom och spotta ut all min ilska på dom.. hmm! Jag är så jävla förbannad. En riktigt dålig dag! Folk ska acceptera varandra..! Har man inte lärt sig det är man inte mogen eller klok nånstans!:) Min åsikt iallafall..

Godmorgon!

Hejhej vaknade nyss.. Drömde en obehaglig dröm.. En dröm som gjorde att jag va skit sur på min kille hela morgonen..:P Haha fast jag bad om ursäkt sen. Jag missade såklart bussen oxå..Och sigge började skolan 9 idag:) slapp vara sj iallafall:P Fast nu ska jag plugga och läsa min bok:) köpte den igår och har snart läst ut den:D Haha så jävla stolt över mig sj!

RSS 2.0