Jobbig dag, Men slutade ändå bra!

Åh jag och Jimmy har jobbat hela morgonen idag.. Staplat ved som bara denn! Men aja snart är det klart iallafall! Vi känner oss jävligt duktiga faktist:) Senare på kvällen åkte vi till Ljusdal för att handla massa mat till mig och jimmy som skulle hem till lägenheten. Vi sover hos pappa och mamma nu men åker ju självklart och umgås med katterna och ger dom mat och sånt:) Men iallafall så har vi som sagt köpt massa mat och jag ska börja på min lchf diet igen efter en massa fusk:) Men det konstiga är att jag inte gått upp ett ända kilo:) hihi. Och fick även schampoo och hårinpackning från Franck Provost, hårfärg den hära nya " sublime Mousse " och värmeskydd från Tresemmé av pappa:) Snacka om glad tjej! Nu blir det att köpa kläder härnäst med Tula och Lisa i stan när vi alla fått pengar:) Så ska vi gå på kina oxå;) Puss!
 

Krogen med brudarna ikväll

Idag ska jag på krogen med Lisa och Tula:) Får hoppas att Sara kommer oxå! Imorse va det verkligen inte min dag.. Började med att min sminkning vart helt åt skogen så fick göra om allt.. Sen bara fucka mobilen upp sig.. tog en nästan en timme innan den blev vanlig igen.. Tog mer en en timme för mig att hitta nå kläder. Aja nu är jag iallafall klar! Så snart ska jag dra till bussen! Hoppas ni har det bra! Puss
 

Lchfklubben!

Här är en jätte bra sida man kan beställa hem massa Lchf saker ifrån som Bröd,Böcker,ostchips osv! Finns tips om hur man äter lchf och träning. Kolla in!

http://lchfklubben.se/

Lchf är det bra eller dåligt?

Jag anser inte att det är dåligt att äta pasta osv. Många har börjat kasta skit på lchf " dieten " eller vad jag tycker är en bra livs stil. Men vissa går lättare upp i vikt en andra. Och LCHF har ju funkat på många som har problem med sin vikt. Och folk säger " ät normalt " Men snälla man äter vell ganska NORMALT om man äter kött,fisk,fågel,ägg,grädde/mjölk,grönsaker och ah. Istället för smäll feta korvar som man knapt vet vad dom innehåller? Eller massa läsk och godis som faktist inte kan vara så NORMALT tillverkade! Eller? Och det är skitsnack om att man ska bli så trött av lchf och inte alls bra för kroppen. En myt om ni frågar mig! Godis + läsk får en oftast att kanske bli pigg i en timme och sen må skit illa? Då menar jag inte små brudar som beter sig nästan som hög efter två gobitar och en redbull. Nej. Men äter man tex nötter när man är sugen eller nått annat mumsigt inom lchf.. JA DÅ MÅR MAN FÖR I HELVETE BRA! Klart det är svårt att bli av med ett sötsug men när man väl är av med det mår man som en kung! Pigg och glad:D Jag har fallit tillbaka flera gånger i mitt sötsug och mat som inte är inom lchf. Men en sak är säkert. Lchf gjorde mig piggare,starkare och gått ner i vikt,gladare! Jag känner mig som en helt annan människa.
Jag har säkert massa stavfel. Men jag har förmedlat vad jag tycker!
Tyck och tro vad ni vill. Tjollahopp:)! 
 

Godmorgon

Urs vad jag är trött. Har bara sovit i 7 timmar. Och nå svar har jag inte heller fått från SenseAir.. Åhh.. Men bara att hålla tummarna. Jag vill verkligen ha ett jobb. Då jävlar blir det att hålla min lchf rätt. Har inga pengar så vi har liksom ätit det som finns hemma. Jätte jobbigt. men har inte gått upp ett ända kilo av dom 5 jag tappade med lchf! Det är jag glad för iallafall! Hoppas ni har det bra! Hörs snart. Puss
 
 

jobbansökan till SenseAir

Så nu har jag äntligen lämnat in en jobbansökan! Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att jag kanske får ett sommarjobb eller även jobb när jag börjar skolan! Skulle va susen. Pluss att då kommer jag ju få jobba med Sara:) Behöver verkligen pengar. Måste köpa en ny telle,kläder och ett gymkort.. Ah jag har många drömmar:) Men nu ska jag försöka sova lite. klockan är ju 6 på morgonen. Men är så spänd vill ha ett svar. Haha:) Hoppas ni har det bra iallafall!
 
 
Jag älskar min nya hårförlängning!

Hårförlängning

Nu har jag äntligen fått hem hårförlängningen! Lägger ut före och efter bild:)!
 

Före
 
 
 

Svar till Malin

Skriver ett inlägg om vad jag äter för att gå ner i vikt fort. Jag äter fortfarande LCHF mat. Men inte lika fet mat längre! Som bara sallad och kött utan sås osv:) Har gått jätte bra! Även fast jag åt grillat med potatisgratäng hemma hos Sara + pommes. Jag har inte gått upp ett enda kilo! Men ska inte äta sånt allt för ofta. Räcker att jag dricker nån gång ibland! En vanlig dag ser ut ungefär såhära för mig : ett ägg på morgonen + massa vatten eller ett glas mjölk, Sen äter jag ingen lunch nu längre.. Utan dricker massa vatten under dagen och sen tar jag en liten sallad på kvällen med en kött bit:) Dock äter jag mycket mindre nu för att jag vill gå ner snabbt! Och det har funkat iallafall:) Hoppas det hjälper lite! Lite tips på vad man kan köpa hem!
( inte så fettigt kött )
tex:
kycklingfile
Laxfile
Sallad: valfri!
Ägg och mjölk till frukost! Snålt och lätt att laga^^

Mys med Ida

Förlåt för så dåligt bloggande men har fortfarande inget internet:( Men nu sitter jag hos Ida och har lite mys. Om jag får pengar snart så ska jag köpa mig en ny hårförlängning! Urs vad jag är trött på min andra. Och hårförlängningen med slingor blev inte av efter att hon som skulle göra det skiter i att svara.. Men ah min brors tjej kunde göra det gratis på mig istället:) Mkt bättre! Hon har värmetång och sånt. Skulle va kul att testa nångång iallafall:) Aja hoppas ni har det bra Puss!
 

Tjejkväll med Ida

Ida är en räddare i nöden! Skulle sova ensam hemma ikväll då Jimmy är hos en kompis och sover där.. Och jag är faktist extremt mörkrädd... Jag kan knappt sova ensam. Sjukt jobbigt faktist:( Men Ida ville att jag skulle komma hem till hon och sova! Så lättad! Just nu sitter vi och lyssnar på Hej hej monika.. Haha fett dålig. Men imorgon har jag och Jimmy varit tsm i ett år!!! Tiden har gåttt så snabbt! Aja nu ska jag vara lite social med Ida:) Men måste säga att jag har gått ner 5 kg nu! Jag är jätte lycklig. Och mer ska det bli:)
 

Jaaaaa!!!

Har skött min lchf diet jätte bra nu i snart en vecka! Inga fusk som jag har hållt på med så länge nu! Stälde mig på vågen och insåg att jag faktist har gått ner 3 kilo på bara 5 dagar! Underbart! Känns sjukt bra nu är det bara att kämpa på och inte gå ur banan igen med massa fusk:) aja hoppas ni har det bra! Puss
RSS 2.0