Nicki Minaj

Åhh jag älskar verkligen Nicki Minaj! Hon är så jävla grym:O Älskar hennes röst och hennes utseende! Så ball brud! Älskar alla hennes låtar!:) Så grym!

Grattis Mamma!

Hejhej sitter i skolan nu med Johanna:) Hon pluggar jag Ugglar.. Men som sagt så fyller min mamma år idag:)! Kan inte säga nått mer en då jag inte vet om hon läser min blogg nu;) Haha.. Men ska iallafall hitta nått fint till hon:) Kommer ut bilder ikväll! Puss hej!

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu.. Är sjukt trött.. Har jätte ont i huvet och lungorna.. Men aja ska stanna på skolan så jag och Johanna kan Gymma sen:) Kommer bli kul! Jag vill ha pengar så jag kan sola oxå! Åh blir galen! Får inte mina pengar förns imorgon...:( Men hoppas ni har det bra puss!



As nice låt!;)

Godnatt

Nu slänger jag mig till sängs med älskling:) Skola imorgon och jag och Johanna ska även gymma efter skolan! Ska bli skoj! Funderar på att sola efteråt! Ska förmodligen ta hål i naveln i veckan.. Hua lite rädd sen jag fuckade upp min förra navel piercing.. Ska snart göra fläter i håret på en sida:) Inte hela håret men ah jag lägger ut en bild sen när det är klart så fattar ni! Puss och godnatt!


svar på komentar

Hej Malin:) Jag gick ner 5 kilo! men då drack jag alkohol och sen hade jag en tjockisdag i veckan men det blev fler ibland.. Haha men man går ner lätt i vikt med chakes! Jag tycker sj att Naturdiet choklad är godast:) den tröttnar man inte lika ltt på och smakar inte så mkt välling som dom andra gör:) Men om du rör på dig eller ska gyma ska du inte gå på chakes.. kroppen mår inte bra av att träna och gå på chakes.. Men annars är chakes ett lätt sätt att gå ner i vikt på:) Och chakes kan du köpa på nästan alla livsmedelsbutiker! Tex Hemköp,Ica ah alla sådana äffärer:) Lycka till!

Sallad och kött dieten!

Japp nu börjar jag att äta mat igen:) Eller ah bara sallad och kött! Inget Bröd,pasta eller potatis! Blir bara sallad och kött. Jag tycker sj det är en as bra diet! Måste äta nu när jag och Johanna ska börja gyma:) Ha det bra puss!

Edun

Nu kan du köpa all din makeupapoteket.se och på utvalda apotek över hela landet. Från vardagsmascara och läppstift till lyxig kosmetik för fest och flärd. Testa Apolivas nya makeup-serie, mineralsmink från Idun Minerals, vårdande och trendiga produkter från italienska Nouba och mycket annat.

Som sagt så säljer ju apoteket smink nu! Och jag va dit och tästa lite för ett tag sen. Sj tycker jag att doms produkter va as bra:)! Nästa gång jag ska köpa in smink så blir det från Apoteket!:)

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu.. Jag verkligen ogillar en lärare här.. Hua! Men men bara jag kan jobba så är det lugnt;) Johanna gav mig nån halstablett som skulle bedöva i halsen.. Hoho och det gjorde den.. As skum kännsla:( Hoppas det går bort snart! Väntar på att Ante ska komma till mig på skolan! Vi ska dra till min far och kolla på nån bil med han åt Ante.. Får vell se vad Ante tycker om min skola.. Haha sötpojken min!



Fulis bild på mig..

Snöööö!

Hejhej väckte min gulleplutt och sa att han skulle kolla ut genom fönstret:)! Jimmy som har längtat så mkt efter snön! Lovar han flög upp i taket av lycka.. Haha så söt! Jag ska även jul pynta i lägenheten lite:) Igår hade jag det jätte mysigt med Ante,Freddeh,Simon och Jimmy:) Vi satt hemma hos mig och käka tacos! Ante,Freddeh och simon köpte även as många energydrickor! Mumms! Vi va även ute och sprang lite inatt.. Haha tror vi la oss runt 5 imorse.. Haha men kul hade vi:) men dum som jag är så stack jag ut fast jag hade feber.. men låg ju i sängen nästan hela dagen så.. försänade en mysig kväll med grabbarna:) Slänger ut lite bilder! Puss



Detta är min gopojk iallafall:D



Fredrik och Ante:)



Fredrik,Ante och Simon!



Mumms!



Simon diggar min Tv;)




Snygga Underkläder

Pappa har lovat att vi ska dra in till stan imorgon om jag piggar på mig lite och köpa massa fina underkläder;) Hoho hittade så fina när jag va med Johanna och Ida på stan! Ska även lägga undan 300.. så jag har lite solrium pengar! Tvinga Ante,jimmy och Pelle följa med och sola:) Ni får vell se imorgon på mina fina underkläder!




Så snygga underkläder på H&M!

sjuk

Hejhej känner mig jätte dålig idag:( Men hoppas jag kan ladda upp till morgon så vi kan busa lite jag och Johanna! Hoppas att sigge kan handla lite åt mig:) Skulle va as sött! ska iallafall ta en varm dusch nu! Igår va det iallafall skoj att umgås med Ida och Johanna! As sköna tjejer:) Pluss att jag och Ida dansade lite inne på Gina eftersom inte skyltdockan inte kunde klaga;) haha nej då! Hoppas ni har det bra! Puss



As bra låt!

Smycken

Jimmy har lovat att köpa örhängen och ringar till mig när han får pengar:)! Hihi!




Ge mig!:O

Trött och sliten..

Hejhej på er, sitter i skolan nu.. As trött! började med att jag missade bussen.. as kul.. Men Jimmy va så söt och skjutsade mig till den andra bussen:) Min kar! Jag och Jimmy gick och la kl 9 igår kväll.. Haha vi som brukar somna typ 2 på natten.. Divan hade det iallafall kul.. Hon leker enbart på nätterna.. Imorse va hon jätte busig och sprang runt benen på mig när jag försökte fixa mig.. och jag va ju som sagt as strässad.. Divan tyckte nog det va roligare då;) Haha Mammas Gris!♥



Älskar dig!

Underbar låt!

Pierca naveln

Hejhej sitter på lektion nu! Jag och Johanna skrattar till doktor Älg.. Haha så fula filmer:) Men Imorgon ska jag nog pierca naveln! Äntligen har mitt hål i läggen börjat växa igen! Åhh jag ångrar så sjukt mkt att jag tog det.. Aja men naveln kommer jag bli nöjd med eftersom jag haft det förut bara att när jag hade det så vart det inflamerat..Men nu ska jag ta hond om det bättre:) Puss

Full fart!

Hejhej va hemma idag från skolan för jag hade så jäkla ont i huvet.. Men åker såklart imorgon! Har referat kvar i svenskan så ska snart sätta igång att jobba! Men har prisis städat lägennheten är som sagt lite trött:) Igår va vi och kolla på film hemma hos Pelle! Haha vart sent.. men jag nattade iallafall Ante genom att smeka han i håret.. haha jag hade inte tänkt på att han somna så jag höll på hela filmen tills jag märkte att han snarkade som en liten gris;) haha så söt! Väntar på att Pelle och Ante ska komma hit nu oxå:) Men skulle vilja att Älskling hinner hem innan! hoho;) Tästade mina gamla jeans jag inte kunnat haft på as länge som jag nu får på mig! Bra jobbat tjockis.. haha.. Jag och Johanna ska även börja gyma nu! Nu blir det iallafall av;) haha! Johanna är verkligen super trevlig och underbar! jätte glad att jag träffade henne och börjat umgåts! Hoppas ni har det bra! Puss



Fick bli en bild på mig!

Caroline Kykyri ♥

Detta är världens underbaraste människa! Det går inte beskriva! Caroline och jag kommer alltid att hålla ihop för utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till:( Hon är den ända jag verkligen kan lita på och hon kan alltid lita på mig! Jag älskar henne av hela mitt hjärta! Jag gör verkligen allt för denna tjej! Jag kommer aldrig lämna henne! Aldrig! Jag har verkligen världens vackraste och underbaraste vän!!♥



Jag älskar dig så sjukt mkt mitt hjärta!♥
Du är så jävla vacker!

Trött

Hejhej på er.. Ligger i sängen nu efter en lång dusch, Håret fick sig en bra hårinpackning! Och jag älskar att ha nyrakade ben;) Höhö! Har vart i Ljudal med pappa idag. Övningskörde lite, Sen fick jag Ppiller,10 st ansiktsmasker! Och massa bars:)

Oxfilesallad & vin

Hejhej jag och Älskling ska ha lite mys ikväll! Det blir oxfilesallad med rött vin:) Låter gott va?? Sen en massa mys! Pelle kommer även över ikväll så ska vi snutta på lite cider och se Idol som sagt!;) Kommer bli en mysig kväll! Tjockisdagen! mohaha! 



Satans Lingonvecka!!

Urs såklart ska jag ha världens mänsvärk:( Gud vad ont jag har! Går fan inte beskriva min smärta nu.. hmm vill bara hem och dö i min underbara säng! Men icke jag är en duktig tjej som går i skolan ändå! Ikväll ska jag inte göra så mkt! Dricka lite med älskling och nörda framför Idol:) Och idag ska jag försöka tvinga jimmy köpa rött nagelack till mig! Hihi röda veckan ni vet.. Nej då. Men hoppas ni har det bra! Tycker ni jag ska blogga mera kanske?;) Puss



Jag i somras! Känner att det är dax att börja sola typ varje väcka...

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu.. Vart lite sen dock, Vaknade runt 8.. Men Sigge va så snäll och skjutsa mig till skolan:) Tur vart bara tio min sen! Vi hade bara nått matte täst så det va rätt lugnt. Men har as tråkigt för inga av dom bästa är på skolan idag.. Undin vet jag inte vart han är, Johanna sover nog;) hehe ska försöka få tag i henne sen! Hoppas ni har det bra! Puss



Fulis bild på mig då:) höhö...

Elvital hårinpackning!

Åhh jag fick Elvital hårinpackning av älskling när vi handla idag! Så underbart, Mitt hår behövde verkligen det.. Älskar Elvital! Håret blir så lent av det:) Tänkte tipsa om att slänga i en rejäl "klick" i fuktigt hår! Och sen kanske försöka sätta upp det i en hårklämma! Slänga på en film och låta det goa sig under hela filmen:) Brukar jag göra sen blir det super lent och glansigt!;) Och det har hjälp mitt hår jätte mkt!




mitt hår som har blivit så långt sen jag va blond:) så nöjd. ny bild utan hårförlängning.

Godmorgon

Hejhej på er! Sitter i skolan nu, Är as trött! Men jag och Jimmy snacka igår så antar vell att det är bra igen.. Inte jag som gjort nått fel så ni vet iallafall.. Men det är bara att se framåt! Ska bli skönt att gå på krogen och slänga bort alla problem! Hihi! Tänkte lägga upp en bild på min storebror och min ur goda drink sen jag va i sthlm! Hoppas ni har det bra Puss!



Visst är vi lika??;)



Min super goda drink!♥

Godnatt

Hejhej tänkte bara säga att allt är bra med mig! Och att jag börjar med körkortet nu:) Underbart! satsar på att vara klar om en månad eller två.. hehe, Och sen en svar på komentar Anonym: Ja jag röker inomhus med balkongen öppen.. Och nej det luktar inte rök.. 

Hoppas ni har det bra Puss!



Ny bild på mig!och som ni ser har jag tagit ur min piercing för jag kände mig så barnslig i den!

Skola

Hejhej sitter i skolan nu! Är på lagomt dåligt humör.. Att den man älskar ska svika en.. Nej en spark i röven och ut från min lägenhet helt enkelt:) Haha har jag lärt mig sen förra gången! Jag klarar mig bra! Har mina nära och kära att tacka för! Speciellt min bror och pappa, Ni får en helt på rätt spår igen. Jag älskar er♥  Bloggar snart mer! Puss

Film mys!

Hejhej hade lite film mys med vännerna nyss, Jag,Pelle,Ante,Carro,Mattis och Svensken:) Va as mysit! Carro och jag hade lite kul framför kameran innan dom kom, Carro knäppte även bild på mig när jag ser helt fuckad ut i ansiktet..





Jag som ser ut som ett svin i ansiktet:O Aja har ny hårförlängning iallafall!

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu! 3 kilo lättare;) Underbart! Blir tyvär ingen sthlm för mig i helgen, Min fader hade lite ont om pengar, Men nästa då jävlar far jag iväg till underbara sthlm och bror! Vem vet har jag mkt pengar så kanske jag fixar mina läppar! Eller ska man hålla sig till helt orgenal! Får vell se hur det blir!Och jag kan ju bara betätta hur duktig jag är som hann duscha och klä på mig på typ 10 min! Inte kul att vakna försent inte... Urs! Hoppas ni har det bra! Puss



2009/2010
Haha ah så såg jag ut förut.. blond och tjock.. Vackert..



2011 :) Skönt att man kan förändras.. Haha ja det är jag nu! och min rosa klänning jag inte kunde ha förut som sitter as bra nu, älskar den!.. Haha..

Mys med Älskling

Jag och Jimmy ska ha massa mys ikväll eftersom jag drar till sthlm imorgon! Blir att se massa filmer hela natten och vi ska äta massa frukt:) Har bara druckit en shake idag så ska inte dricka mer.. Ska ju äta både frukt och shakes men man ska inte överdriva.. så blir inga mer shakes ikväll och en rejäl middag med frukt istället:) Har ju redan gått ner 2 kilo! Det är mkt bra gjort av mig! Men ska ha en tjockis dag i veckan då jag kan äta vilken maträtt jag vill:) Söndag eller lördag blir det! Mohaha! Hoppas ni har det bra! Puss

godmorgon

Hejhej på er:)! Sitter i skolan nu.. Vart en hård natt för mig, Börja med att jag och min mamma bråka för att hon skulle skjutsa mig.. kul när mammor drar in ens ex helt i onödan.. Fattar inte.. Sen skulle jag sova så skiter Divan på mina skor som jag sen slände åt helvete.. eller ah Jimmy fick ju göra det.. Haha urs det va så sjukt äckligt.. Och Divan som är så rumsren av sig, Skit konstigt att hon dumpa på skorna:O Aja hoppas ni har det bra medans jag och Lisa pluggar! Puss

rött hår

Yess nu har jag bestämt mig att jag ska bli rödhårig om kanske 3 månader;) Måste ju som sagt låta mitt svarta hår gå ut först.. Och sen bleka lite.. Inte alls mkt tänker inte förstöra håret! Sen blir jag rödhårig;) Tror faktist det kan passa till mina ögon och solbrännan jag ska jobba på;) Sen ska vi ju kanske dra till thailand på lovet! Blir ju skapligt brun då! Och tänkte bara säga att jag är super trött! Hatar att gå på chakes men snart har jag ju kört en vecka! Bara att köra på som sagt! Jag och Lisa ska ju även börja gyma, Jag hoppas det blir av denhära gången! Vad tycker ni ska jag bli ett redhead??;)

Godmorgon!

Hejhej på er! Sitter i skolan just nu:)! Så skönt. Vart som vanligt sen.. Men men.. Hoppas bara att Jimmy har vaknat eftersom jag börjar tidigare. Kan ju göra en Svar på komentar då;) På "Hej" : Jag tycker sj att jag vill små fixa lite i ansiktet.. även fast dom flästa tycker att jag inte alls behöver.. Tack så jätte mkt iallafall för din fina komentar får verkligen en på topp! Och ja det är därför jag går på chakes:) inget annat en chakes,drinkar och frukt åker ner i min mage nu;) så får vell se om rumpan kan lägga sig lite! Ha det bra!

botoxläppar

Yess jag funderar starkt på att trycka i lite botox i läpparna.. Inte så det ser ut som att jag har röven i ansiktet men lagom.. Eller vad tycker ni? Funderar även på att tatuera lite vid ögonbrynen.. Det går ändå bort efter tre år eller nått.. Ögonbrynen är jag osäker på men läpparna är jag rätt säker på att jag ska fixa till lite;) Vad tycker ni?



Tatuerade ögonbryn före och efter! Bild från google!



Och jag..

Godmorgon

Hejhej på er:) sitter i skolan just nu! Snackade med min bror nyss om att jag ska dra ner till sthlm på fredag! Kommer bli jätte kul! Såklart blir det ju gadd då! Sen tänker jag bjuda karn på bio! Snäll jag är. Måste fixa en bild på tatueringen jag ska göra:) det är ju som sagt min egna bild. Rätt grymt! Ni får se sen;)! Sen ska jag och min bror göra nått tsm! Kommer bli grymt! Hörs snart puss!



Hitta nån konstig bild på mig..

underbar låt

Full vecka

dag 1

Hejhej:) Nu har jag sparkat mig sj i röven så nu kan jag äntligen börja med mina chakes.. Första dagen dock men ska gå på chakes tre veckor nu.. Håll tummarna för mig.. Ja en del drinkar kommer ju såklart vara med i bilden men inget mer;) haha..  Oj kom på att jag har typ as många cider i handväskan.. Men dom sprar jag! Jag kommer ju vara as trött nu så blir mkt bloggande! Ska iallafall försöka ta en sväng runt kyrkan på kvällen om jag orkar.. Blir ju hel slut efter skolan! Idag ska jag städa hela lägenheten! Är så sjukt stökigt.. ska slänga massa massa massa saker! Men hoppas ni har det bra! Puss




Ska man vara fin får man lida pin.. Eller vad säger dom?;)

Tillbaka

Hejhej på er! Märkte att ni saknat mig.. Haha! Men nu är jag tillbaka med två feta finnar i mitt face. Hmm livet är underbart ibland. Men kom iallafall hem igår från sthlm:) Va hos min bror och hans tjej Jennifer, As mysigt att träffa dom igen! Vi va även på krogen en sväng helt oplanerat men så vart det;) Och kul hade vi! Jag varv vell lite smått full och Jennifer bjöd oss på en super god drink! Smakade körsbär och va as mkt frukt i:) Senare den kvällen tjocka vi oss utanför en grill... Men vi slängde bort allt när vi märkte att vi va lite för pinknödiga;) Haha.. Men jag hade iallafall jätte kul och ska ner i helgen igen! Då blir det nog gadd vart ingen i helgen:P

Min babe

Nu har fått hem katterna:) knäppte dock bara kort på min ( Divan ) Hehe så söt! Hon är dock jätte blyg en men det går nog bort snart.. Hoppas, Jimmys katt är dock jätte social. Men min kommer nog snart fram! Jimmys katt bajsa i buren påväg hem.. Och vi trodde det va wilma Jimmys lillasyster.. Haha men hon va oskyldig;) Men hoppas ni har det bra! Puss

RSS 2.0