Apoteket

hejhej idag ska jag och min underbara far åka till apoteket och köpa min alli tabletter:) Skönt att du gå ut och gå varje kväll:) Och alli kommer hjälpa mig jätte mkt:) Får vell hoppas att man blir en benget inom kort;) Vill gå ner till 60-50 :) Och klart jag ska äta rätt! kött och sallad skippa all potatis,bröd,pasta och allt onödigt fett och socker!:) Tips är att äta en avokado på morgonen! och kanske ägg om man orkar! det är en super frukost för en som bantar:D Gott är det ju oxå:) Men jag ska iallafall skärpa mig och blogga mer:)! Puss!

Video inlägg?

Tänkte förmodligen börja med videoinlägg:) Men inte när jag snackar skit om hur bra min dag har varit osv mer lite sminktips eftersom många har velat att jag ska göra det:) och det kommer såklart vara nice mysik till så man inte hör mig svära om hur fel det blir;) Haha slutet av veckan ska jag vell kanske slänga ut min första;) Och göra min sida till en .se sida och jag kommer nog att ändra namn;) Till www.HannaHjelm.se eller nått:) kom med förslag vad jag kan ändra mitt bloggnamn till:)! lägger ut en bild på hur jag sminkar mig ungefär varje dag men blir ju lite mer färger osv du:) Puss!

Alli Bantningspiller

Japp nu börjar jag med Alli bantningspeller:) Vill visa mer ben en fett:S Alli gör att man tappar suget för mat,socker ah allt sånt:) Pluss att jag ska börja gyma nu med Lisa om hon nu ska med:P Tänkte köra varje kväll på veckorna och ta det lite lugnt på helgerna:) Har funderat länge att börja spela fotboll igen men vet inte om jag pallar det;) haha.. Men jag hoppas jag kommer tåla bantningspillerna nu då! har ju tagit det lugt hela sommaren:) borde gå bra nu;)! Eller vad tror ni??! Puss!

Nästa köp

Dom hära snygga skorna ska jag köpa snart;) Heta va??

Moder och Fader

Hejhej sitter hemma hos mamma och pappa nu:) Mysigt! Kul att träffa min sötnos oxå:D Fred såklart! min favorit hund hos mamma:) Som är helt knäpp i huvet fast gillar mig ändå;) Knakse för att jag oxå är lite knäpp;) Haha! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag:S Bara tråka hemma förmodligen.. Kanske kolla vad Sigurd gör föt nått.. Bra att vi är vänner efter allt vi gått igenom:) Men hoppas ni har det bra! Puss!

Mor & Far

Hejhej sitter hemma hos mamma och pappa nu:) Dock bara pappa hemma;) Väntar på att fader kommer hem då Sigge skjutsar han hit:) Ska snart till Delsbo på hitta på rackartyg med älskling:D Vet inte dock vad vi ska göra:) nått kul hittar vi vell på:)men hörs snart igen ska dra ut nu:) Puss!



Slänger ut en bild på min käre far:)!

Fimpa!

Hejhej på er sitter i skolan nu:) Vaknade försent men va stålmannen för fem sec och hannnn till bussen!:S Började med att man satt med Jocke som hade suttit på torget en timme.. vem vet vrf:P.. Haha.. Sen satt jag och Sigge och muppa oss på bussen.. helt slut i huvet den killen..:P Haha.. Men iallafall så måste jag verkligen försöka sluta röka.. Känner att det är dax nu.. Hatar när folk står och röker bland folk och spottar en sjö vid fötternafast jag sj gör det?:S Hel tokit.. Aja nog om det bara att sluta det! Snart ska jag även hämta min hund:) Ska bli skit mysigt:) Har redan kollat på en fin hundsäng och jacka till den eftersom amstaff ska ha jacka när det är kallt:) Lägger upp bilder på det! Tror ni jag kommer skämma ut min hund eller;) Ska även ta henne till ett badhus för djur eller vad fan jag ska kalla det..:D Har hört att hundar blir stark och lugn av att simma nån timme i veckan:) Har läst skit mkt om hundar nu alltså..:S.. Aja puss på er!







Fint va? ;)

Jeans

Gud vad skönt att min underbara bror lägger in pengar på mitt kort idag:) Måste verkligen köpa jeans! blir att jag handlar det imorgon:) Min mamma är så grymt seg så läre ju få mina banknummer eller vad det nu är skapligt sent:S hon gör ju allt för att jävlas.. men det är bara att leva med det;) Hoppas ni har det bra! Och kom igen! vill ha fler komentarer och tips på ( Rött? ) vill fixa om mig så sjukt mkt så kom med komentarer:) puss!

Godnatt

Hejhej Nu ska jag och Jimmy hoppa in i duschen! skönt! jag har frysit hela dagen:( imorgon ska jag handla lite då min bror lägger in pengar på mitt kort:) hon är ju en pärla han:) måste köpa ett par serverings skor nu:( inte lätt att bli gammal:( men aja bra att jag kommer tjäna egna pengar snart:) Hoppas ni har det! puss!

Rött?

Känner att det är dags för en förändrig:) Funderar på att färga håret mörkrött eller bli blonde igen;) Vad säger ni?:) Och jag har gröna ögon det brukar oftast passa till allt;) Och jag har aldrig haft riktigt rött förut så funderar på att tästa nått nytt och det är ju i mode nu att vara rödhårig:)! Men lägger utt tre bilder på färger jag vill förmodligen tästa!:) Kom med förslag är ni jätte söta! Puss



bild 1 Rött!



bild 2 mörkblond



Bild 3 Mixade blonda slingor



Bild 4 Ljusblond



Jag i min nuvarande färg! Hjälp mig nu!:)

skolan

Hejhej sitter i skolan nu:) Min lärare sa nyss Hello Fuckers:P Haha han är så skönt:P Ganska skönt att se massa roliga klipp på morgenen i skolan:) Våran lärare äger:D Men snart ska vi vell börja jobba:)! Fixa lite med foto program:) Feting kul:D Och det är första gången jag går till skolan utan att platta håret;) Haha skulle jag aldrig ha gjort för några år sen:P Men nu ska jag spara på mitt hår:)! Skönt! Hoppas ni har det bra! Puss

hemma mys

Hejhej nu har jag och jimmy fixat käk:) skit gott! och kolla på film till det är ju bara ett pluss i kanten;) haha idag hitta jag och Jimmy hund:) eller jag ska köpa henne:) ska bara få ihop pengarna! bara att jobba på:D Hon är skit fin ni får vell se i slutet av månaden:)! men jag hoppas ni har det bra:D Puss!

promenix i skogen!

Efter skolan ska jag ta en lång prominad i skogen:) Älskar höra regnet falla ner från träden:) Och det finns ju så gott mkt skog här i Hälsingland:P Funderar på att fråga Pg om Mario är hemma så kanske hon vill komma ut och springa lite i skogen med mig:) Saknar den gofian så sjukt mkt:( Men ska ju skaffa en egen nu snart såfort jag hittar den rätta:) Måste även tvätta och städa när jag kommer hem.. Det är inte lett att ha en kille som är 19 men är som en busig 8åring;) Haha men det är underbart det oxå;) Hoppas ni har det bra! Laddar upp en fin bild på Nicklas hund Mario:) Och min älskling jag saknar så mkt som är hos mor min:( Måste skaffa mig en egen nu innan jag blir galen:( Älskar hundar! ha det gött!



Söt Mario:)!



Fred som jag saknar dåå:(

Trött tjej!

Gud vad sjukt trött jag är:( Vill bara hem och sova.. Kommer sova som en kung när jag kommer hem iallafall! Ska dock städa och tvätta innan:( Urs ibland känner jag att jag vill hoppa av hela skiten.. Men jag har hellre en utbildning och bra jobb!:( Men fan vad jag inte pallar igentligen:( Nu ska jag läsa lite om valpar på internet.. Finns inget annat att göra..:) ha det bra! Laddar upp en rätt trevlig bild på mig då;)

fasiken!

Hejhej på er jag bara så ni vet så missade jag bussen nyss.. Fick ett litet utbrott när jag inte hittade busskortet:S Men det visade sig att det låt i pappas bil..:S Kan man bli mer less på sig sj? Nej jag måste vara seg i hela kålan jag:( Urs! Men nu är pappsen påväg iallafall! skönt det! Men inte lika skönt att jag tappat bort mina hörlurar.. Min dag är icke som den ska:( Hoppas ni har det bättre en mig;) Puss!

Tillbaka!

Hejhej nu är jag tillbaka igen:) Hade ingen lust att skriva då jag har haft en super dålig helg:( Massa knas.. Men iallafall snart ska jag vell sova eftersom det är skola imorgon:) har ju legat hemma en hel vecka nu för jag har haft feber och ingen röst:S Men nu är jag äntligen frisk:D Hehe! Idag har jag inte gjort så mkt förutom handlat med pappa i stan:) Det va mysigt! imorgon blir det snack med Centrumgrillen och hoppas på ett bra jobb:)! Eftersom jag förmodligen ska köpa en valp av Erica:) Hoppas ni har det bra! Puss!


Slänger upp en bild på mig med den rosa klänningen;)

.......

Är inte på humör skriver mer snart!

Godmorgon

Hejhej på er:) vaknade nyss! Jag och Jimmy va uppe jätte länge igår:O Och jag är sjuuuuukt hungrig har ätit tre varma koppen på två dagar..+ te.. Inte lätt att vara fattig.. Men antingen imorgon eller ikväll får jag mat:) Gud allt jag tänker på nu är käk:S Blir att köpa massa thai när pappa kommer hem:) Ikväll käkar vi kanske hos Jimmys pappa:) får se hur det blir:)! puss på er!

Thaimat!

Nu ska jag och Jimmy börja äta thaimat:) haha ska bara äta det nu:) inget annat, Och vi menar nyttig thaimat:) Älskar deras sur starka sallad:D Åhh det finns seriöst inget bättre:D! Idag har jag inte gjort så mkt:) städat hemma lite bara:) Pelle kom förbi senare på dan när jag såg ut som jävulen själv:S Aja men trevligt va det:) Hoppas ni har haft en bra dag! Puss på er!



Tog bilden från google! fan vad sugen jag blir:O

Godnatt!

Hejhej på er:) Har prisis kollat på film med Ante och Älskling:)! Nu ska vell jag och jimmy hoppa in i duschen sen sova så pojken kommer upp till skolan:) på fredag ska jag till skolan iallafall:)! Kul jag som inte har nå smink kvar:( Får vell fråga bästis Lisa om man får låna lite;) Hehe..

Svar på komentar

Tack så mkt jag är inte bra på att stava så trevligt att du orkar hjälpa;)...



Trevlig bild sen i sommar:)!

Prominera

Hejhej har nyss duschat:) Ska fixa mig lite om jag orkar;) Men jag tänkte ta en liten prominad ikväll! Har ju varit så sjuk att jag inte pallat gå ut:S Men nu ska jag försöka komma igång igen:) Ska fixa hem lite bra musik;) Älskling är hos Ante och fixar lite med nån dator;) Haha ganska skönt att vara hemma sj:) Men saknaden är så stor när han är ungefär 100 meter bort;) Haha nej då! Har kollat runt på hårförlängningar hela morgonen.. vet inte om jag ska sätta i slingor nu eller om jag ska låta det växa ett tag till:) Får se hur jag gör skulle vilja få håret lite ljusare men för vell se hur det blir:) Kanske lägger i lite ljusbrunblonda slingor i håret sen:) Aja hoppas ni har det bra! Puss!



Jag kände mig så fett snygg i duschen;)....

Godmorgon!

Hejhej på er:)! Jag vaknade nyss:) Sjukt skönt att sova ut! Hostar dock mer en vad jag gjort förut:( Så sjukt jobbigt.. Men aja får leva med det:P Längtar tills min Älskling kommer hem så det blir massa hemmamys:) Jag och Jimmy är ju bäst på det;) Haha men ska iallafall ta en härlig prominad med Pelle plutt ikväll:)! Nu ska jag kolla vidare på hårförlängning:)! Ska ju göra slingor snart!:D Såfort jag får mina pengar:)! Och snart ska jag få hem mina bantningspiller:) Får vell se om det gr bra nu:) Läkarn sa att jag skulle ta det lugt ett tag sen sista gången:) Och jag har inte tagit på mer en hela sommaren:)! Hörs snart! Puss

Film

Gud vad tråkigt jag har:( Jag och Jimmy ska se film nu iallafall:)! Hanna heter den:p Handlar om en galning som springer runt i skogen..;) Haha låter som mig det;) Hoppas ni har det bra! Puss

Räkor

Hejhej på er.. har varit en hård natt för jag har hostat som jag vet inte vad:( Har jätte ont i halsen:( Jimmy pillar i köket medans jag latar mig;) Jag orkar knappt nått alltså:S Jag är så sjukt sugen på räkor:( men jag känner ju ingen smak:( snyft! skriver snart! Puss

Underbart!

Hejhej nu har jag tvättat av mig ansiktsmasken som va förr stress och trötthet eller vad man säger:p Men mina mörka ringar runt ögonen försvann på en halvtimme av den masken:)! Och jag är inte lika blek i hyn... Är lite mer rödare:) På ett lagomt sätt:)! underbart! och mitt hår är jätte lent:) Jimmy va ju bara för snygg i sin ansiktsmask;)! Haha.. Godnatt på er:)! puss



är vi inte söta?...:S

Hjärtat mitt!

Hejhej nu är Jimmy hemma:) Hans tatuering är skitfin:)! Ni ser bilden! Nu ska vi mysa lite:) Jimmy va så söt och köpte ansiktsmaskar till mig och honung:)! Så vi ska ta en varsin ansiktsmask och chilla i duschen:)! As mysigt:)! Jag som har hårinpackning oxå:D! Idag har jag inte gjort så mkt.. städade lägenheten och sen kom Ante förbi mig så kollade vi på idol:)! Haha va mysigt! Vi hörs snart Puss!

Godmorgon!

Fan oxå:( Jag smittade mitt hjärta! Jimmy ligger hemma med ont i halsen och förmodligen feber vad jag känner:S Han som ska tatuera sig idag:( Men han skulle göra det iallafall:) Hans tatuering är jätte fin:) Kommer bli finare på såklart! Men jag ligger hemma och hostar sönder mig sj:( Fått tillbaka rösten lite nu tack och lov!:O Ikväll ska vi nog till Jimmys pappa om jag orkar:) Ni får ha det så bra! Puss



Godnatt!

Hejhej på er! Kom hem för lite mer en en timme sen jag och Jimmy:) Vi va hem till Fjö och kollade på film efter att jag hade tagit tre alvedon..:P Inte bra har jag hört men aja:) Nu ska vi sova! Skönt som fan! Jag kommer inte palla göra nått, känner mig helt slut eter vi såg film:S Men imorgon ska min sönos tatuera sig:) Får vell se hur det blir!:D Puss!



Lägger ut en bild jag fotade förra sommaren:)! Fin va?!

Vart är rösten?

Hejhej på er alla:) Va som sagt på Crusing igår kväll:) Glömde ladda batteriet på system kameran:( men började med att vi drog in till stan vid 8:) Träffade Anuar ( stavning ) Och hans kompisar från sthlm:) vart lite dricka sen va vi i stan:) Jag hade ju högklackat men det gick bra iallafall:) Sen vart min telle snodd/ upphittad..:S Första gången jag ringde tryckte dom upptaget.. Efter två timmar skrev jag ( du får 2000 om jag får tellen.. ja då hörde dom allt av sig?:S Men aja dom fattar vell att jag skrev det för att få tillbaka tellen..I dont give a fuck.. jag har iallafall min telle nu;) Haha.. Men jjag tappade min röst på crusingen, Den har jag inte fått tillbaka en tyvärr:( Just nu väntar jag på älskling som är ute med kompisar och klättrar i nån grotta:) Haha blir att jag blir hemma från skolan nu och vila upp mig ordäntligt:) Har ju feber..:S Ska kolla vidare på skor nu:) Älskar höga klackar:D! Puss!

Crusing

Yessyess nu ska jag och Lisa fixa oss till crusingen i stan:) Kände mig jätte sjuk imorse men har vell blivit lite bättre nu:) Känns ju ungefär som att dra en taggtråd i halsen:( Men aja kul ska det bli i stan iallafall:)! Kort kommer senare:)! Puss på er!

Godnatt

Godnatt på er:) Hoppas ni har haft en trevlig dag:)! Imorgon kommer det bli en lyckat kväll:)! Ses snart! Puss!

Hemma mys

Hejhej snart slutar skolan och jag ska snart träffa Lisa:)! Vi ska dra hem till mig och ha lite tjej snacka:) Ska flörta med Jimmy om inte han kan köpa en ansiktsmask åt mig:D Va as längesen jag hade det nu:) Men han vet vell inte ens vad det är för något;) Haha men aja.. Blir iallafall en massa mys för mig och Lisa tills babe kommer hem;) hehe Puss på er!

Kompis?

Haha vad säger man flaskan kommer alltid vara ens kompis;)!

Skolan!

hejhej på er!:) sitter i skolan nu:) har mensvärk och ont i huvet som ett satans as:( Men men hellre det en att bli utslängd av morsan sin:) Efter skolan blir det nog bara Chill med Lisa eller om Pelle har lust att titta på film:) Får vell se hur det blir men jag tänker bara vara hemma idag:)

Jag & Älskling

Hejhej nu ska jag och Älskling dra och käka då vi legat inne hela dagen:) Haha ska bli gott! Fuck batning..;) Haha nej ska bli skönt:) Imorgon ska jag till skolan om jag inte blivit sämre:)! Skiter i min morsa som hotar att slänga ut mig om jag stannar hemma med feber:) Hon kan hoppa och fara för mig just nu! Så jävla less bara:) Men ni får ha det super:) Puss!



Visst va min kille söt när han va liten??:)

Sjukling!

Hejhej ligger hemma i sängen nu igen.. va upp på morgonen och skulle dra till skolan.. men utan alvedon eller nått så orkade jag inte..:( Jag som ville ut i helgen:( Får hoppas att min feber är över tills dess:) Men tror inte det för jag fick den inatt så tror jag kommer ha det några dagar ill:( Men aja kan ju alltid hoppas.. På lördag måste jag vara frisk för då ska vi på dop! Jimmys Lilla syster ska döpa sig:) Hon är så sööööt!:) Men iallafall nu ska jag vell städa hemma och fixa... Hörs snart:)! Puss

RSS 2.0