Hos Ante

Hejhej sitter hos Ante nu:) Blev ingen forboll för mig.. har ändå ont i halsen fortfarande så det kanske va lika bra att jag vilade. Men vill fan inte vara hemma från träningarna.. Känns så fel! Men aja har det ju ganska kul hos Ante. Han bygger nått ja jag vet dock inte vad det är, antar att det ska bli nån baslåda eller nått.

skakis..

Hejhej. Ligger kvar i sängen en.. Liteskakis efter som min älskling är på rättegång idag. Han vart ju misshandlad i somras och han fick ganska stora skador vid ögat faktist. Tur att jag inte är med på rättegången nu.. Jag som har mens skulle vell förmodligen banka skiten ur karn som gjorde det. Men nej nu ska jag allt ta och hoppa in i duschen för att senare dra ner på stan och träffa Sara och Johanna! Och sen drar jag till skutan och hänger lite med Foat:) ( Glömde säga att jag sov hos jimmys mamma inatt ) skönt! ikväll ska jag plugga massor!! Hoppas ni har det bra! Puss

Take a smile!

Hejhej förlåt att jag inte har skrivit så mkt.. men hade glömt datan på skolan. Och min jag har hemma har ju batteriet pajat på.. Men men va som sagt ute i helgen:) Började att vi hade förfest hos underbara Johanna! Men vart lite fler en vad vi trodde. Sen drog vi till krogen.. Vilket va det sista för kvällen. Jag och Sara mådde så dåligt att vi åkte hem:( Men men känner mig jätte dålig nu oxå så ska vell bli hemma i några dagar.. Och mamma ska försöka fixa en tid hos doktorn oxå. Hoppas jag blir av med mina halsmandlar! Så trött på detta nu.Men ser faktist fram imot att sitta hemma och plugga massor! Lägger ut lite bilder sen i lördags! 



Jag och Emilia:)



Fina tjejer;) Sara och Emilia!

I heard you´re a player, So let´s play a game

Hejhej sitter i skolan nu:) Sminkade mig nyss med Johanna.. Märkte att det va ett tag sen jag la ner tid på att fixa mig.. Menmen bra att sätta igång till imorgon! Utgång med underbara människor! Vi har även kollat på ett program om tidningen OKEJ på skolan! som faktist ska ha lagt ner 2010.. Jag har för mig jag har sett dom en.. på 80-talet stog faktist artisterna i kö för att få vara med i tidningen! Helt sjukt jag kunde aldrig tänka mig att tidningen OKEJ har varit så stor.. Och tidningen fick faktist jätte mkt kritik under en tid.. Folk bad till gud efter dom hade sett tidningen eller gått på konserter med blod och rock n roll och ville att tidningen skulle lägga ner... Haha gud vilka nördar. Efter jag har sett detta om OKEJ vill jag verkligen börja läsa tidningen.. Men som sagt ska den ju ha lagts ner.. Typist att man ska vara så sent ute:( Längtar tills vi slutar skolan då jag och Johanna ska möta upp mitt hjärta idag:) Haha Carro och jag är verkligen som syskon.. Haha hon råkade ta mina skor + fotbollskor så jag typ små dampar och sen är allt lugnt igen.. Haha gud vi är då bra gulliga:) Dock är hon den smarta av oss.. Bra att hon håller koll på mig:) Älskar dig hjärtat!♥ Så ledsen att jag inte kommer få träffa henne under hela helgen då Carro ska till Magnus.. Buhu.. Men men nu ska jag jobba lite! Puss



Haha så sööt! Får bli en bild på Carro!

It´s okay not to be okay

Jag har inte varit på topp dom senaste dagarna. Känns som att man tar skit jämt av folk och alltid hör massa saker.. Det är faktist inte kul om det nu ska menas som det. Och speciellt inte nu när jag är så less på allt. Och less på skolan.. Så tycker det ska bli skönt att gå ut i helgen! Och speciellt träffa Sara en barndomsvän till mig! En människa jag verkligen ser upp till! Det är en kvinna man verkligen kan sakna efter! Och det va så himla längesen vi umgicks med varandra.. Tråkigt. Ska bli jätte kul att träffa henne! Och hennes pojkvän Linus ska ju med oxå. Underbara människor och klart Johanna:) Kommer bli en bra helg känner jag på mig! Och tro på fan att jag färgade håret idag iallafall.. ångrar mig nu:( Nu ska jag ya en varm dusch med hårinpackning och ansiktsmask. Skönt behöver jag.. Känns verkligen som att allt går åt skogen för mig nu. Men hoppas ni har det bra! lägger ut en bild på mitt hår som Carro fotade idag. Helt sjukt vad det har växt bara på ett år! 

 

lite frågor & svar.

  Hur många gånger har du varit kär? 3 gånger.
  Gillar du någon nu? - Ja det gör jag.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja det gör jag.
Hur ser en perfekt dejt ut för dig? - Ja jag har inte direkt gått på nån dejt men tyckte Jimmy gjorde det ganska bra jag:)
Hur uttrycker du dina känslor för en kille? - Jag brukar inte säga hur jag känner. Men för en gjorde jag det.
Skulle du kunna vara otrogen? - det har jag faktist varit en gång men då hade jag en skit som gjorde samma sak flera gånger.. Så jag bryr mig inte så mkt om det.
Hur är du som person mot din partner? - vill hitta på saker hela tiden och älskar att ha massa fredags mys.. faktist flera dagar i veckan..
Har du blivit dumpad? - Ja.
Har du dumpat någon? - Ja
Är du romantisk? - Ja det är klart att jag är!
Kärlek vs sex? - Båda :)
Hemmakvällar/utekvällar? båda faktist:)
Ditt längsta förhållande? - nästan 6 år.
Har du haft ett kk-förhållande med någon? nej.
Vad faller du för hos killar? - både och.
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Jag vet att man kan! Känner jätte många vuxna människor som har varit tsm sen dom va små. så det går:)
Har någon varit otrogen MED dig? ja och nej.
Har någon varit otrogen MOT dej? japp.
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? ja klart!
Vad använder du för preventivmedel? - P-piller:)
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? Ja jag förlorade min när jag va tolv.. så jag vet inte. Jag tycker sj att det va fel.
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? Jag älskar dig.

Har en trevlig flicka med mig idag

Hejhej på er! Idag vart det ingen pulkbacke för mig! Fasiken heller det skiter jag i.. Jag har en sån jävla träningsvärk dessutom. Känner att fotbollen kommer göra susen:) Just nu är jag med Carro hos hennes syster och passar en ah okej jävligt söt liten valp! Skönt att vara hemma och snacka lite skit med carro. Hihi. Känner att det är en riktigt slapp dag för mig! Mjukiskläder,osminkad och håret helt lockigt. Det är livet det! Men får hoppas att ni har det bra. Puss

Life is short, break the rules

Hjälp mig.. Känner att jag verkligen vill färga håret nu. Fast jag har lovat mig sj att jag ska ha 1 dm lång utväxt innan jag färgar håret.. Men jag kan ju knappt hålla mig. Vill men ändå inte. jag är så hilma besatt av mitt hår.. Nu vill jag låta det bli stor utväxt för att märka att det växer. Haha ja jag har tråkigt liv.



Börjar bli dax alltså.. Kan snart inte hålla mig..

Ge mig tid och energi

Hej på er! Är i skolan nu.. och är super trött.. Mår inge bra så funderar på att dra hem direkt efter skolan.. Tänker inte stanna kvar och jobba om jag inte mår bra. Jag tänker även inte åka med till nån jävla pulkbacke imorgon med skolan.. Aldrig. Så imorgon ska jag vara hundvakt med Carro.. Hennes syster har en valp som vi ska passa..:) Ska bli kul! Just nu vill jag bara ha mat! Jag är super hungrig! Slänger upp en bild på mig!



Så söt är jag idag.. Utväxt,Mittbena och utan smink.. Vackert..

Jag är lite rolig jag..

Haha såg en bild på min iphone när jag skrämde Ante lite.. Skulle skriva okej då hoppar jag in i duschen.. Men vart nog lite fel. Och jag vart nästan lite rädd när han ringde mig och frågade vad jag gör och vad jag skrev.. Haha skoj.. Ja jag har humor!



Haha ja jag och Ante:)

Min säng får lite nytt

Åhh mamma va så söt och kom med nya lakarn och sånt till mig:)! Så sjukt nöjd med min säng! Och det känns så skönt med lite nytt! Just nu sitter jag med hårinpackning ( olivolja ) Satans vad jag ser dåligt då jag fick massa i ögonen.. hoppas fan det går bort:( Lägger ut lite bilder på det nya i sängen! Om ni nu undrar så är det Diva som springer runt och leker under sängen.. Puss



Olivolja i håret? Det gör susen det!

Nu ska jag allt göra en hårinpackning av bara olivolja! As bra men dyrt att hålla på så.. men va ett bra tag sen jag gjorde det! beror ju såklart på hur långt och tjockt hår man har.. men jag har ju lite mellan inte så tjockt dock.. fast jag har massor med olivolja i ändå och låter det sitta under en hel film med en handuk runt huvudet så man håller värmen:) håret blir jätte bra av det iallafall mitt! Lite svårt att få ur all fett dock men det går;) Hoppas ni har det bra Puss!




Äntligen tillbaka!

Yess vart första fotbolls träningen för mig igår! Tro mig jag är skapligt slut! Och jag bestämde mig för igår att sluta röka nu. Och jag har inte rökt sen jag sa det heller. Nu ska jag satsa på fotbollen! Jag och Carro ska försöka träna lite hemma oxå:) Skulle vara as kul om hon va med på martcherna ( ursäkta min stavning ).. Men nu ska jag allt ta en sväng runt kyskan i det fina vädret!



Haha så rätt:)

Jobb..jobb och mer jobb!

Hej sitter i skolan nu:) försöker blogga från min iphone nu! Hoppas det blir bra! Idag har vi varit på bg i stan och sprungit runt och fotat osv då vi har nytt projekt! Lite jobbigt.. Är ju inte direkt kul att springa fram till massa främande människor och fråga ut dom.. Men men snart är det över och då ska jag hem och packa lite till fotbollen och förmodligen ta en liten powernap! Så trött som jag är. Men ska träffa min underbara go pojk robin innan jag åker hem! Hoppas ni har det bra! Puss

Vänskap är som kärlek utan vingar

Jag och Jimmy ligger i sängen och kollar på wallander. Måste sova snart då jag kom på att vi ska till nån pulkbacke med skolan imorgon.. Jag som är lagomt trött efter idag. Men skönt att jag fick ha Antes mys tröja:) Hihi så skön! Jag kommer dock sitta och lyssna på musik hela tiden imorgon.. Och snacka med Johanna och Ida. Jag inväntar mig en riktigt tråkig dag. Jag är en tjej som hatar vintern. men älskar vår,sommar och höst. men vintern fuck no. Ska iallafall träffa underbara Carro efter skolan:) Skönt! Och sola på tisdag igen! Jag och Johanna kanske piercar oss om allt går som det ska! Jag som har så fina navel piercingar.. Måste ju användas! Hoppas ni har det bra! Puss

Hjälp! jag fryser..

Åhh gud äntligen hemma igen efter ha hart med Ante,Jimmy,Arvid,Simon och erik i nån jävla pulkbacke.. trodde jag skulle frysa sönder:( Inte okej! Tappade nog fötterna påväg hem tror jag. Känns som så.. Om jag bara visste hur man lägger ut videos så skulle jag bjudit på en liten smakbit när Ante hoppar med sin bräda;) Mjo ni brudar det skulle vart nått! Jag ligger just nu och myser ner mig i sängen med Antes tröja! Hihi försänar jag efter denna dag,Urs jag fryser så sjukt mkt!



Så snygg va jag imorse. Utan smink och allt. Men älskar mitt hår! börjar bli långt igen!



III min bebis kan jag säga!!! ( KÖP IPHONE ) !!

 

Seg som satan..

Känner mig riktigt seg idag.. Vart skapligt sent igår då jag,Jimmy,Ante och Arvid kollade på film.. Och klart skulle jag få super ont i huvet. mår lite bättre idag men tror huvudvärken beror på att jag behöver glasögon.. vilket jag vägrar att ha då jag är så sjukt ful i det. Jag och Jimmy ska vell gå till torget snart och köpa cigg.. ( Ja jag ska sluta nångång ) Försöker få tag i Johanna och planera lite för våran utgång på Lördag:)! Va ett bra tag sen jag va ut nu! Men nu kör vi! Och super kul att förmodligen Sara och Linus ska med!:) Nu ska jag allt ta och fixa mig! Ha det så bra! Puss



Fota älskling med min iphone imorse:)! Älskar den!



Hihi underbart att ha min blogg på den så slipper jag gå in på datan varje gång!

Iphone 3gs.. yess i have one!

Skaffade mig en iphone 3gs igår av en kompis.. Men jag tänkte bara ha den tills jag kunde skaffa mig en iphone 4s.. Men jag gillar verkligen min 3gs:)! Inte lika platt som dom andra jag som lyckas förstöra dom flästa. Men kommer ta ett tag tills jag har en iphone 4s så. Men ska skaffa en iallafall. Nu ska jag försöka lägga in musik på den om jag lyckas;) Hoppas ni har det bra! Puss

Vänner fyller livet med glädje

Hejhej är i skolan nu. Vi snackar om media och sånt vad dom får och inte får göra:) Jävligt intressant! Ante är så söt och ska försöka fixa så vi kan åka bil till delsbo med Kalven.. så slipper man åka buss.. Hatar Bussarna i hälsingland.. Igår va alla platser upptagna och hela gången va smack full! Folk satt i knäna på varann.. Idioter. " Fler bussar era snåla jävlar " Imorgon ska jag ha det super mys med min Carro:)! Jag älskar verkligen min vän alltså.. Jag och carro va jätte ovänner förut.. Men vi hittade tillbaka till varandra! Tur att jag har hon! Vi är så himla lika i allt. Skönt att ha nån som ger en så mkt energi! Skulle ha piercat naveln idag med Johanna.. Men Tyvär så vart Johanna sjuk idag. Synd men nästa vecka så kör vi! Nu ska jag försöka jobba lite! Puss



Blev en bild på mig.. Måste börja fota mer bilder.. Så det blir lite roligare att läsa min blogg.

Svar på komentar.

Till "om" Nej jag har bara varit med och kolla två gånger.. sen skulle jag skaffa skor vilket jag har fått presis. Men jag vill inte gå dit första gången sj utan Carro. Då jag är väldigt kräsen att vara med människor jag inte känner. Men efter första gången släpper det nog! Och dom gångerna både jag och Carro har sagt att vi ska vara med.. eller ah med mig då. Så har det alltid knasat sig. men såfort Carro blir frisk så ska jag tästa och se. Nått annat har jag inte sagt:)

It´s the LITTLE things that makes life BIG

Hejhej är i skolan nu! Skapligt trött.. och mitt hår är så sjukt lockigt då jag tvättade det innan bussen kom.. Så han inte platta håret idag.. Hatar att ha lockigt hår. Men men det är vell bra för håret att bara få va oxå. Jobbigt. Idag är det fotboll efter skolan som gäller! Hoppas Carro är med oxå. Stackarn är ju sjuk.. Men hoppas ni har det bra! Puss

Hoppas hoppas hoppas!!

Idag va jag så duktig och sökte xtrajobb på 11an! Kul dom verkade ta det seriöst iallafall:) Hon ville att jag skulle jobba på kvällar efter skolan och på hälgerna! Alltså ja lätt jag vill verkligen jobba! Fan va kul! Hoppas det blir nått av det oxå! Så jag kan skaffa min iphone 4s och sen senare hund:) Gud va underbart det skulle va.. Nära och bra! Super. Hade nyss lite film mys med Älsklingen och Ante. Va ju jätte trevligt! Va ett tag sen jag och Jimmy va med våran go pojk! men vi hörs imorgon alla söta! Puss



Gud vad jag vill ha sommar igen!

I love my school...!

Åhh vilken underbar skola jag har! Vi fick nyss cupcakes på lunchen:) Haha vad sött! Fasiken att jag inte hade nån mobil så jag kunde fota dom.. så sjukt mummsiga va dom iallafall! Imorgon är det fotboll! Hoppas Carro mår bättre då och kan vara med! Just nu gör jag inget annat en att kolla efter iphone 4s... Ska köpa en helt ny. så gäller att jag samlar pengar..! Ska ju snart sälja datan iallafall:)!



Och idag är det ju alla hjärtansdag.. Blir massa mys med min älskling när jag kommer hem! Vad ska ni andra göra denna underbara dag?:)

Sånt som får dig att aldrig sluta skratta!

No music, No life..

Sitter och lyssnar på musik nu för jag pallar sitta och lyssna på våran svenska lärare.. Vad skulle jag göra utan musik! Mummsig mat vi fick på skolan idag, potatis bullar! Älskar det! Jag som har börjat äta normalt nu när jag går på fotbollen! Dock inget godis eller sånt skit! Duktig jag är:) Blev ändrade planer för dagen iallafall! Carro är hemma hos mig sj med Magnus. För dom ska hämta Carros kläder innan vi börjar! Och jag ska träffa Johanna och köpa skor:)! Men har super brottom hem efter skolan så jag hinner allt innan träningen! Aja nu ska jag lyssna på musik! Hoppas ni har det bra! Puss

Sola? Ja tack!

Är med Carro på skolan nu! Klart att jag skulle sova över så jag fick strässa sönder på morgonen. Aja ska iallafall jobba lite på brännan efter skolan på Bruno i stan denhära gången:) Hört att det ska vara skapligt bra där! Nu ska jag kolla lite på hundar.. Som jag jämt gör.. Jag ska skaffa hund! När jag har en bättre ekonomi och veta att jag har tid! Och såklart en som är snäll mot katter! Kommer aldrig sälja min Diva! Men hoppas ni har det bra! Puss

Som en boll kommer jag tbx till dig

Har ganska skoj med min Carro nu då:) Sitter och lyssnar på "som en gummiboll".. Carros musik smak alltså.. hon som är finne..hihi. Imorgon ska Carro och Magnus med mig till skolan, Fast Magnus kommer lite senare. Kom just på att jag skulle vilja vara stenrik och ha ett rikemans hus i thailand med en feting stor pool på baksidan. Man kan ju drömma. ( JAG VILL TILL THAILAND ). Nu ska jag och Carro färga ögonbrynen och drömma vidare. Puss.

Trött tjej...

Åh vad trött jag känner mig! Och förlåt för inga inlägg i helgen men va så sjukt trött. Idag ska jag iallafall träffa min underbara Carro. Blir att vi solar igen:) Inte lätt att jobba på brännan inte.. Men men har solat rätt mkt nu så tar nog bara 10-20 min idag.. Inte bra att sola solarium! Och jag har en sån sjukt ångest.. har ju min hårfärg hemma.. men har ju sagt till mig sj att låta utväxten ska få växa ut ordäntligt innan jag färgar.. Åhh:( Hoppas ni har det bra och orkade läsa mitt tråka inlägg.. Puss

Iphone 4s

Hejhej sitter i skolan nu! Vart ingen skola igår när jag såklart skulle sova över då min telle bara la av.. Den har gjort sitt nu:) Blir att köpa en Iphone 4s snart! Skönt! Och konstigt nog är det garanti på dom nu igen.. förut ett tag fick man ju inte det.. Ska sälja min data jag har hemma till Fredrik och min andra digitalkamera jag har hemma.. Nån som vill köpa en rosa digitalkamera utan laddare?? Lumix sony 10 mega pixels?? Vill ha 500 för den! Men längtar tills jag får min iphone!

Ikväll blir det massa mys med min Caroline Kykyri:)! Äntligen ska vi sola igen! Blir raka vägen till svanbacken efter skolan! Nu ska jag dricka upp min socker bob! ( MONSTER ) Beroende framkallande!

Min själ & min andra halva





fotboll here i come!

Hejhej på er! Är skolan nu.. jobbigt nog. Sjukt trött.. Men men va och kollade på Bjuråkers damlag igår:) Och tro det eller ej men imorgon börjar jag äntligen! Ska in till stan efter skolan och lägga undan skor och sånt som jag behöver! Pappa tycker nog det är kul att jag börjar igen eftersom han kunde betala allt! Va ju faktist ganska duktig förut om jag får säga det sj;)! Och imorgon ska jag fimpa ciggen och börja snusa istället för att dämpa suget lite! Kan ju inte röka om jag verkligen vill sattsa! Och super kul att Carro är med i samma lag! Fast hon började ju innan jag började! huhu. Hoppas ni har det bra! Puss



Jag och min babe Carro:) saknar min gröna jacka! Men men blir vell sommar snart hoppas jag..

AD settings??

Kan någon förklara för mig hur det går till och fall det funkar bra?! Jag har läst om det men fattar nada...
Skulle va as gulligt om ni kunde hjälpa mig! Puss

Love life and yourself

Godmorgon alla underbara läsare:) Så sjukt glad att jag har er! 300 läsare igår! Tack som fan. Skapligt glad:) Ni borde slänga lite mer komentarer dock! Kan bara säga att jag är på topp idag! Vaknade verkligen på rätt sida idag. Inte lika små sur som jag brukar vara.. Har ingen aning vad jag ska göra idag.. Antingen ska jag Gymma eller så ska jag kolla in Bjuråkers damlag ikväll med Carro! Igentligen skulle jag ha klippt och färga håret idag.. men väntar med att göra slingor tills det växt ut lite mer:) Helt sjukt vad sötsugen jag är.. Så drygt men jag ska då fasiken inte stoppa i mig nå skit. Kan ta ett glas saft på lunchen och hoppas att det räcker åt mitt sötsug..

Man är ju inte snygg varje dag..







Alltid lika snygg utan smink.. eller..

Why not liksom?

Nej nu ska jag allt ner i tvättstugan och göra mitt arbete. Alltså tvätta alla kläder.. Sen blir det att hoppa in i en varm dusch och färga ögonbrynen,sätta en ansiktsmask och hårinpackning! Gud vad skönt. vet inte vrf men jag känner mig så sjukt stressad och sur nu förtiden. så det ska bli skönt. Älskling har ju åkt iväg med vincent! Så passar på att ta hand om mig sj:) Och jag vet inte vrf men jag är så sjuuuukt sugen på godis?! Jag som inte har ätit godis på hela nya året.. Och förra året åt jag bara godis typ 3 gånger.. Jag som aldrig har haft nå problem med det.. men nu är det kris. men så duktig som jag är så biter jag ihop. detta år ska jag inte äta en ända godisbit. Äter ju inte chips eller nått sånt heller..:) duktig tjej! Puss

Smink inspiration









Kolla in denna bloggare!

Tänkte länka Leias blogg! Hon som va så snäll och fixade min blogg!:)

http://itsnoface.blogg.se/

:)

Godmorgon

Hejhej på er! Sovit gott? Det har jag! just nu ligger jag och Jimmy i sängen och enbart latar oss! Men skönt är det iallafall. Idag blir det ju förmodligen att pierca naveln.. Fortfarande spänd. Men men jag ska göra det! Ska försöka slänga i mig lite lchf frukost snart.. när jag pallar gå upp ur min varma säng:) Sen färga mina ögonbryn som jag noppade igår efter att ha sparat dom jätte länge. Dumt beslut av mig. Men det tar vell inte lång tid tills dom är tjocka igen. Ska även fixa hem en våg. Jag har verkligen märkt nu att jag gått ner i vikt:) sån underbar känsla! hoppas ni har det bra. Puss

Min babe!

Hejhej har haft mega mys med min babe ikväll:) Jimmy och jag fixade tacos och kollade på gladiatorerna. Gud vad sur jag blev när Peter vann hinderbanan.. Åhh han hade knappt gjort nått i dom andra grenarna. En sur Hanna kan jag lova. Imorgon ska jag förmodligen pierca naveln:) Vart inte idag då han hade andra planer. Tur för mig är så spänd fortfarande. Men ska försöka tvinga med mig Jimmy och sola. Min lilla älskling och jag tävlade i somras vem som blev brunast.. Haha så jag börjar lite nu;) men nu ska jag och Jimmy se nån tråkig film sen mys i duschen. Hoppas ni har det bra. Puss


my dream body

Kollade runt på olika bloggare som har lagt ut sina drömkroppar på olika kändisar.. Och min är helt klart Rihannas kropp! Så sjukt vacker kvinna:) Jag sj tycker inte det är fint att va helt platt.. Kvinnor ska ha nått att ta i:) Eller vad tycker ni? Har ni nån drömkropp kanske? puss

Drar mig mot stan

Hejhej vaknade typ nyss. Har prisis duschat och fixat mig men bussen kommer ju inte förns halv 1:) Ska bli kul att träffa robin! Va ett tag sen. Skönt att komma bort en liten stund iallafall. Finns inget värre en att uggla i Delsbo. Vet inte om det blir nå gymma idag eftersom mamma och dom är sjuka.. Men ska iallafall sola imorgon med Carro:) Nu läre jag ta och sätta igång med städningen jag har lovat mig sj att göra hela väckan! Hoppas ni har det bra! Puss

goodnight bitches

Åhh vad slut jag är! Jag och Jimmy hade det super mysigt ikväll:) Vi försökte leka mästerkockar i köket dock, men misslyckades. Men men salladen gjorde vi bra iallafall! Haha.. Har inte gjort nått annat en att legat inne idag. Ända gången jag gick ut va när Emils hund Fia skulle rastas.. Hur lat är jag inte då.. Aja imorgon ska jag iallafall möta Robin och hämta min plånbok:) Robin vet förmodligen mer en mig vart där hittegodsen kommer in ligger. Jag har inte en aning! Hoppas ni har det bra! skrever mer imorgon! Puss

My California King

Nu ska jag och älskling slänga ihop nått att käka! Men bådas fantasi är inte direkt på topp.. Men nått mummsigt ska vi vell hitta på:) Blir massa mys ikväll! Funderar på om vi ska fråga Jimmys kusin om han har lust att ladda ner nån bra film. Älskar min lilla babe jag. Går inte beskriva:) Vad ska ni andra göra ikväll? Hoppas ni har det bra! Puss

Godmorgon alla underbara läsare

Åhh vaknade typ nyss.. Sov över. Mamma och pappa är jätta sjuka och kunde inte skjutsa! Tycker så synd om dom. Men då blev jag oxå hemma idag. ganska skönt men inte direkt bra.. Men så skoltrött som jag är så gör det inte så mkt enligt mig. Kul att man ser nu hur brun man blev:) Jag och Carro kör på söndag oxå! så sjukt underbart att sola solarium. Men nu blir det att hoppa in i en dusch mitt hår ser förjävligt ut..





Super bra lchf frukost!:)

My love





snygg man är..

Älskar dig vännen

Hejhej kom hem nyss! Vart att jag åkte och solade med den underbaraste tjejen som finns och det är helt klart min Carro:) Älskar min underbara Buttran.. Haha. Va ändå skapligt läskigt att sola på svanbacken.. Solariumet lät ju som en ah jag vet inte vad.. går inte förklara. Men brun blev jag iallafall:) Vi ska förmodligen sola på söndag oxå! Mysigt. Love you babe♥







Skapligt små snuskig jag:)

So cute

Sweet dreames

Åh kollalde runt på Bröllopsklänningar.. Inte lite kär jag blev:) Hittade några jag bara måste ha när jag ska gifta mig! Jag är ju inte lite patetisk som tittar typ 10 år framåt i mitt liv.. Men skitsamma jag får vell drömma lite om jag vill. Puss



To cool for school

Yess sitter i skolan nu:) Fick ett trevligt samtal på morgonen av hittegods blabla.. Att dom fått in min plånbok och allt är kvar i den! Underbart. Så efter skolan blir det nog att gymma och sola! Bra sätt att fira på! Känner mig skapligt skoltrött. Vill bara hem och sova men samtidigt är det super kul att träffa alla vänner i skolan:) Men men vill man ha en skaplig framtid så får man vell bita ihop! Hoppas ni har det bra. Puss

Klantiga Hanna..

Tappat plånboken på bussen..Alltid lika kul när det händer nått sånt. Och att nån verkligen har tagit den. eftersom vi ringde på en gång innan bussen va i ljusdal. Och på bussen va den då inte. Tur att Tom är så snäll och anmälde den försvunnen och ringde X-trafik så söt:) Och hoppas verkligen jag får tillbaka den.. Hade ju allt i den. Nu ska en surpuppa färga ögonbrynen och hoppa in i duschen. Puss

Just want to sleep..

Åhh jag är så sjukt trött! Men men om inte ens en timme är jag påväg hem till min varma sköna säng! Och mina två älsklingar. Vet inte om det blir en sväng till gymmet senare ikväll.. Annars får det bli en lång promenad senare på kvällen. Är så sjukt trött nu. Men får en sån ångest när jag inte går till gymmet.. Men är inte så kul att vara där själv. Och mamma ska ju förmodligen inte dit idag.



Fick nytt överkast av mamma för nån dag sen till min underbara säng:) Jätte fint. Man ser inte på bilden men det blomm mönster på det..

nervös som satan..

Hua ska pierca naveln på lördag. Är jätte spänd.. Har ju haft hål i naveln förut men så rädd som jag är för nålar så är det alltid en utmaning för mig. Men men fort så är det gjort. Jimmy tyckte mena navel piercingar va jätte fina! Längtar som satan men det är ju just detdära hindret.. Satans nålar:(

RSS 2.0