Girls just wanna have fun

En glad tjej hemma från stan. Köpte mig lite små krams idag.. Dock fanns inte Lchf bakboken i Hudiksvall! Vad förvånad jag blir? haha. men köpte mig iallafall hårfärg då jag ångrade mig om min tid hos frissan. Ska bara klippa topparna och sen vänta till sommaren istället med att göra slingor. och lite andra hår prylar! Men köpte iallafall navelsmycken:) Jätte fina. Jätte dålig bild på dom men vet inte vad det är för fel på min systemkamera? Busar jätte mkt men ritch får kolla på den imorgon om han orkar! Och det slutade med att jag köpte en bamse påse med godis till min älskling! Och en jätte stor hjärtformad klubba som det stog ( Jag älskar dig ) på:) ibland är vell jag ganska söt! Hoppas ni har det bra. Puss

Godmorgon!

Hejhej sitter i skolan nu. Hade prisis prov.. Gick nog bättre en vad jag trodde. Va skapligt nära att jag sov över idag. Mamma hade inte blivit så glad då.. huhu. Idag får vi se om Sara förmodligen kan hjälpa mig med designen på bloggen!:)



Nått jag ska baka med lchf sen:) ( Macarons )

Godnatt!

Nu är jag och Jimmy skapligt trötta efter ha stress städat våran gamla lägenhet. Men kan säga att det är en stor lättnad att det är gjort. Nu kan jag leva/bo i min nya underbara lägenhet utan bekymmer! Vet inte hur mkt skit jag och jimmy har slängt.. Kläderna jag slände vill jag inte ens prata om. Jag är sån som tar ett plagg som ett minne.. Men nu är det borta. Ser framimot en dag på stan med Carro imorgon! Somsagt cupcakes imorgon!:)

Baka med lchf

Åhh imorgon ska jag köpa mig boken " Baka med Lchf " !! Man kan ju faktist baka med lchf, Tro det eller ej! Men vad man har i alla bakvärk har jag faktist inte en aning om höhö.. Men ska iallafall ta mig i kragen och baka lite lchf cupcakes! Men inge fusk i min diet nu:)


ute/inne?

Finns inget som är ute eller inne! Så kände jag när jag drog på mig denna gamla tröja idag.



Tv,Sängen + lata sig?

Yess nu känner jag mig skapligt lat. Första dagen på veckan.. Hur ska jag orka en hel vecka i skolan? Ojoj men vad gör man inte för framtiden.. Ska lata mig en liten stund till innan ( förmodligen ) Undin kommer och hälsar på:) Älskling är ju på sin fotbollsträning! Igentligen skulle jag ha gymmat idag. Men mamma och Hanna ska ju inte gymma så jag latar mig hemma!:)


Imorgon blir det stan med underbara Carro. Eftersom jag får mina pengar! Ska köpa navelpiercing + smink.

Ny blogg design!

Hejhej min blogg är påväg men ska göra en ny bloggdesign! Denna är ju färdig men vi ska göra om den lite:) Får se hur det blir! Älskar denna design iallafall. Så ha koll!:) Ni får nog förmodligen uppdatera lite då och då.. Puss!

Helt slut..

Hejhej kom hem nyss från gymmet! Gudans vad slut jag är.. Svättades som ett jävla as.. Men aja nu är det klart iallafall:D Hihi! Nu ska jag och Carro försöka slänga ihop nå käk.. hon svullar pasta:( Men men sallad är gott det oxå! Och Carro köpte en björfitta mössa idag i Ljusdal.. Haha så söt i den! Och ska vell slänga upp lite bilder från carros telle då vi hade suuuuper super tråkigt på torget.. snacka om att vi typ bara har väntat på bussar idag.. Kallt!



Åhh hittade en jätte söt bild på min älskling:)♥

Yesss!

Har en tid hos frissan nu då :)! Och ska verkligen bli av med mitt tråkiga svarta hår nu.. Hua vad skönt! Kan lägga ut en bild på nått liknade jag ska göra!



Vad tycker ni kan det bli snyggt? :D

LCHF

Åh läste Katrins blogg! Nu blir det LCHF metoden:) det ska vara jätte bra till gymmet! Iallafall enligt hon! Så ska köpa LCFH kokböcker när jag får mina pengar! Och nej jag går ner i vikt för min egna skull för att jag ska må bra och inte för att nån annan ska må bra.. Jag skiter vell i dom som pallar bry sig mer om mtt liv en deras!:) Fan att jag dock inte kan äta mina älskade morötter:( FML! 

Introduktion

LCHF står för Low Carb, High Fat. Eller lite kolhydrater med en högre andel fett. Låter LCHF för krångligt? Det är ok – du kan också kalla det för njutmetoden. Man kan nämligen äta sig mätt på god mat och ändå gå ner i vikt.

Det har varit mycket debatt senaste åren, men lågkolhydratkost är numera godkänt av Socialstyrelsen för behandling av övervikt eller diabetes typ 2. Allt fler vetenskapliga studier visar bäst effekt av LCHF för vikt- och blodsockerkontroll. Antalet positiva läkare och professorer ökar stadigt.

Gör så här

  • Ät gärna: kött, fisk, ägg, ovanjordsgrönsaker och naturligt fett (som smör).
  • Undvik helst: socker och stärkelserik mat (som bröd, pasta, ris, potatis).

Ät när du är hungrig tills du är lagom mätt. Så enkelt är det. Du behöver alltså inte räkna kalorier eller väga maten. Och glöm alla industriframställda lightprodukter, nyckelhålsmärkningar och liknande.

Kostråd

Ät gärna

  • Kött: Valfri sort. Nöt, gris, vilt, kyckling. Fettranden är nyttig liksom skinnet på kycklingen. Välj gärna ekologiskt och gräsbetat om du kan.
  • Fisk och skaldjur: Alla sorter. Gärna feta fiskar som lax, makrill eller strömming. Undvik panering.
  • Ägg: I alla former. Kokt, stekt, omelett. Gärna ekologiska.
  • Naturligt fett, feta såser: Använd gärna smör och grädde i matlagningen så blir det godare och du blir mättare. Bearnaisesås, hollandaisesås, läs på förpackningarna eller gör själv. Kokosfett, olivolja och rapsolja är också bra alternativ.
  • Ovanjordsgrönsaker: Alla sorters kål, till exempel blomkål, broccoli, vitkål, brysselkål. Sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat med mera.
  • Mejeriprodukter: Välj alltid det fetaste alternativet. Riktigt smör och Bregott, grädde (40 %), crème fraiche, feta ostar. Fet grekisk/ turkisk yoghurt. Var försiktig med vanlig mjölk och fil, de innehåller mycket mjölksocker. Undvik smaksatta, sockrade och lättvarianter.
  • Nötter: Bra som tv-godis (helst i måttliga mängder).
  • Bär: Okej i måttliga mängder, om du inte är superstrikt/-känslig. Goda med vispad grädde.

Titta i affären på innehållsförteckningen.
Högst 5 g kolhydrater per 100 g födoämne är ett enkelt nybörjartips.


Undvik helst

  • Socker: Värst av allt. Läsk, godis, juice, sportdrycker, choklad, kakor, bullar, kaffebröd, glass, frukostflingor. Även sötningsmedel undviks helst.
  • Stärkelse: Bröd, pasta, ris, potatis, pommes frites, chips, gröt, müsli och så vidare. »Fullkornsprodukter« är bara mindre dåliga. Måttliga mängder rotfrukter kan vara okej om du inte är alltför noga med kolhydraterna.
  • Margarin: Industriell smörimitation med onaturligt hög omega-6-halt. Har inga hälsofördelar, smakar dåligt. Statistiskt kopplat till astma, allergier och andra inflammatoriska sjukdomar.
  • Öl: Flytande bröd. Full av maltsocker tyvärr.
  • Frukt: Mycket socker. Ät undantagsvis som naturligt godis.

Unna dig vid fest

Du bestämmer när det är fest. Viktnedgången kan bromsas en aning.

  • Alkohol: Torrt vin (vanligt rödvin eller torrt vitt), whisky, konjak, vodka, drinkar utan socker.
  • Mörk choklad: Minst 70 % kakao, helst bara lite.

Drick till vardags

  • Vatten: Smaksatt eller kolsyrat om du behöver.
  • Kaffe: Gärna med vispgrädde i, testa!
  • Te: Svart, grönt, vitt …

Upp & hoppa!

Hua vill inte kliva upp ur min varma säng! Men men har massa saker som ska göras. Ta all disk ( typ två koppar ).. Haha.. Damsuga alla golv.. och skura alla golv.. tvätta kläder.. Inte lätt att bo sj inte;) Sen blir det en springtur så jag inte har så ont i kroppen till på lördag.. Har träningsvärk så det heter duga..:( Hoppas ni har det bra! Puss



Haha tycker den va lite rolig.. men skapligt stygg:S 

Hoppsan..

Hejhej blev hemma idag då jag kände att jag hade grymt ont i halsen:O.. Vaknade av att Johanna ringde mig.. Kontigt att jag inte vakna av alarmet.. Carro som alltid klagar på det..:) Haha.. Och på måndag ska Carro med mig på skolan så ska vi snacka med Lena och visa lite kränkande grejor för henne jag och Carro fått:) Hihi ibland får man vara lite töntig.. Speciellt jag och Carro! Mohaha! Idag kommer även Carro hit! As mysit! Blir som sagt en helt vanlig mysfredag:D

Sista gången..

Nej Tula jag har aldrig sagt att jag skulle vilja skada djur vilket jag aldrig i hela mitt liv skulle göra. och jag kommer aldrig att spruta i nå botox i mig. så nu har du svar på det. Och att du säger att du inte tar saker öga mot öga men hellre fjantar dig på min blogg istället i våran ålder är faktist lite ...liiiiite omoget.. Jag har tyvär kommit över ditt stdie och hoppas du oxå gör det snart.. du gör bara bort dig sj.. Och ja för din skull så tycker jag inte du ska tjaffsa med Carro.. För det är inte konstigt att hon lessnar på dig.. Du är lite för ung för detta du tjaffsar som en femåring.. säger saker som man undrar om du sj fattar.. Tycker riktigt synd om dig jag.. verkligen.. du kan inte ha det lätt med dig sj... Hoppas du växer upp.

Gymmet!

Yess underbar kväll på gymmet med mamma och Hanna:) Känner mig helt slut! Men värt är det. Ska försöka sova snart eftersom jag har skola imorgon.. skoltrött som ett as:( men men har ju iallafall super kul med alla i klassen! Underbara människor! Och imorgonkväll ska Carro hem till mig så blir det lite fredagsmys! Hihi as kul! På lördag blir det gymmet igen! så nu ska jag vila lite! Hoppas ni har det bra! Puss

svar till Tula...

Seriöst kvinna gå vidare? Hur töntig är du inte som läser min blogg och komenterar? Blockar mig på fb och sen tar bort blockningen! Kan du inte ta och bete dig lite? Och jag har ALDRIG sagt att det är okej att det är djurförsök för botox! ALDRIG! men att man kan inte sitta och peka ut alla som gör sånt! för det finns så sjukt mkt mer man gör för djurförsök! Sen att du aldrig kommer fram till mig och snackar är pinsamt.. du bara måste komentera min blogg istället? Och Carro kan du ge fan i för du har inget med henne att göra. inte mig heller! Och jag skrev om vargar för att det fick mig så sjukt ledsen när jag såg en video om hur dom har filmat när dom tagit livet om den. Så snälla ta ditt skitsnack nån annanstans för det intresserar inte mig att höra dig och inte för någon annan heller... så sluta läsa min blogg är du snäll.. Jag har annat att göra en att ta dina barnlekar. Ha det bra :)

Hjälp vargen!

Jag är arg och ledsen! Hur människor kan göra dessa vargar så ont. Det är ett rovdjur! Prisis som många andra djur i skogen. Jag bor i hälsingland världens mest skogsmullarställe.. Här fattar dom flästaste gubbar och sina små fjuniga moppe Pojkar till barn lika mkt som ett riskorn i kina.. Att vargen ska skjutas för dom äter upp våra får! våra hundar! och våra barn blir jagade av dom påväg hem från skolan och bla bla. Men snälla att jaga djur har blivit en hobby för alla knäppa människor! Döda kan man göra när man måste ha mat! Inte för att stoppa upp en älgkrona i tvrummet.. eller ha en pälsmatta. Jag blir faktist riktigt förbannad hur folk kan vara så iskalla och kasta så mkt skit på vargen! Dom dödar för att äta! för att föda sin familj! Sen är det så jävla självklart att vargen går på får och allt sånt för det finns en anledning till det! Människan tar all mat i skogen! vargar blir dödade på det mäst fruktansvärda sättet. Jagas av skotrar tills dom inte orkar mer tills dom är helt hjälplösa och sen tar dom deras liv.. ja så sjukt har det faktist gått till många gånger. Det måste bli ett slut på detta! Och när jag prisis flyttade hit till hälsingland så gick jag och min pappa en långsväng i skogen med våra hundar. så stötte vi på en varg. Den kollade på oss länge men sen vände han sig om och gick. Jag kan vara helt ärlig. " Jag hatar människor som slänger ur sig : Vargar ska skjutas " och jag skiter i vem som tycker och säger så. Jag hoppas det finns några som tycker som jag!



Hur kan man.. Att människor kan vara såna svin. Jag hoppas detta väcker nått i alla.. för min ilska är på topp! bild tagen från google.




Väx upp!

Åhh gud vad jag hatar bloggare som sitter och skämmer ut sig sj på massa videoinlägg! " jag bah omg " " Jag ser typ ut som en porrstjärna " " Jag hatar mammor med sina barnvagnar " " Jag hatar feta människor "

Snälla för fan hur dum i huvet kan man bli igentligen! Blir så förbannad hur man kan sitta och kränka massa läsare! Jag skulle vägra kräva uppmärksamhet för att spela dum!:O Eller vad tycker niiii?



Lägger ut en bild på mig! jag skäms inte över att vara jag! Och spela dum för att få status är så sjukt pinsamt!

Trött tjej!

Hejhej sitter i skolan nu! Har prisis redigerat klart alla bilder jag har till ett arbete!:) Riktigt kul faktist.. Har bestämt mig för att sälja min gamla systemkamera och skaffa en ny! Men pengar.. att allt ska kosta:( Buhu.. Men men bara att samla på heltenkellt! Men först resa:) Köpte även nya gympaskor eller vad jag ska säga igår! Nu har jag iallafall till gymmet! Skönt.. Och vart as nöjd faktist! Ett tips as nice rea på intersport i stan!





As nice;)



En av bilderna.. Men snacka om att fantasin spricker när man ska fota i skolan:S

skola!

Japp är i skolan nu:) Ska sluta om en timme och då jävlar ska jag köpa gympaskor! Köpte inga igår så får bli idag! sen jävlar blir det träna för fulla muggar! Kommer bli jätte skönt att komma igång igen:)! Sen när jag gymmat ett tag så blir det fotboll i bjuråker om allt går bra osv:)!


Underbar♥

Svar på komentar!

Nej fittan har jag mellan benen.. ganska logiskt:) Och vrf skriva Eric när du är en tjej? :S.. Du vet man kan kolla hotmailen.. Sen brukar jag inte svara på såna onödiga komentarer som dina.. Höhö men vart ett undantag:)

Glad tjej!

Hua sitter och tänker på hur mitt liv såg ut förut.. det är sjukt. Hur jag sj kunde utsätta mig för massa skit som jag bara mådde dåligt över i slutändan i vilketfall.. Lät mig sj utnyttjas av falska vänner och killar.. Från det till att må så sjukt obeskrivligt bra!:) Älskar mina vänner jag har nu och min underbara pojkvän! Mitt liv är verkligen på topp! Och att ha varit så utseende fixerad som jag va va ju bara sjukt.. Och jag förstörde mig sj mer en att bli " vackrare" Nej nu gillar jag mig sj och allt runt omkring mig!:) Underbart!



Haha ja bruden i svartvit bild va jag för snart 2 år sen.. svag som satan.. Men nu är jag lycklig som satan och mår super bra! Jag nu i den färgade bilden, men det fattar ni vell..

Kärlek!

Mja såhära ser det ut nu:) Älskart! Så sjukt fint och mysigt. Ser jätte stort ut nu i lägenheten.. mot min förra där det va seriöst skit överallt.. Hua urs slut på det! Nu ska vi köra med lite mer stil Jimmy och jag! Dock kommer det ju vara mer tjejigt en pojkigt.. Men det är ju som sagt min lägenhet:) Och Diva älskar den nya lägenheten! Inte alls lika mörkt som i den andra.. min är jätte ljus:)! men fattas ju byrå och sånt.. Tavlor osv ska fixa mina egna bilder som jag fotat sj till tavlor! Blir spännande va;) Ni får fler kort snare! Puss



Fint va?!:)



Två lampor iallafall haha..



Aja tog blomkorgar och hade som små förvaring.. Lite smink,smycken och hår prylar:) Ganska smart!



Och min lilla älskling som springer runt och leker.. Älskar Divas ögon:)

hejdå fett!

Yess imorgon blir det första dagen på gymmet med mamma och Hanna:) Gud vad skönt! Blir typ träna varje dag men vila på helgerna! Gud vad jag längtar. Ska träffa Hanna efter skolan imorgon. Så drar vi in till Ljusdal och möter mamma. Först ska vi köpa nya idrotts skor till mig sen så blir det raka vägen till gymmet:) Längtar!



Förlångt ska jag ju inte gå;)..


 

Film & massa mys!

Hihi vad glad jag är:)! Nu är det jätte fint i lägenheten! Sängen är uppe och fina sängkläder. Så sjukt fint nu:) Just nu ligger jag och carro framför tven och myser! Hoppas ni har det bra! Lägger ut bilder imorgon på lägenheten! Puss



Ge mig sommar:(

svar på komentar!

Ja det är i Phemmet. det har jag skrivit hela tiden i inläggen:)..

svar på komentar!

Till ( G ) Ja du jag har ingen aning hur stor kvadrat det är jag vet bara att det är en etta.. men för att vara så litet så ser det riktigt bra ut:)

En början!

Hejhej håller på och fixar lite nu:) Det händer iallafall grejor! Sängen och tven är uppe! Nu är Jimmy på Ikea och ska köpa en bäddmadrass + sängkläder! Och jag packar in det sista! Sen ska vi köpa lite mera möbler senare men först in med allt! Och tapeterna vart as snygga! bra smak jag har;)



Älskar min nya säng!



Hallen:)

Svar på komentar!

Till ( ee ) Ja och dom skriver även att det finns socker och fett i potatis osv och det ska man inte blanda! Sen va du har läst ja det vet jag inte:S På mig har det iallafall funkat då jag gått ner 5 kilo på en och en halv vecka:) Så på mig funkar det iallafall:)

Ta aldrig skit!

Jag är riktigt trött på att ta skit av mitt ex! Alltså han har fått mig att framstå som en idiot hur länge som helst! Han har varit med mig flera gånger då vi åkt bil och sånt osv och massa smsande! Nej men han ljuger att vi inte har det och har fått sin vän att ljuga! Fast alla mina vänner verkligen vet att vi varit med varann och har sett alla sms han skriver! Och att han har hämtat mig på skolan FLERA gånger inför massa människor som även säger att han bara snackar skit om allt! Kan bara säga en sak! FUCK U JAG KOMMER ALDRIG TA SKIT FRÅN DIG IGEN! Och jag tänker inte sitta och vara rädd för dig längre heller jag ska vara helt ärlig! Nu kan vi undra vem som är slut i huvet! Och tro mig allt skit jag fått av han har gjort mig så sjukt stark! Nu skrattar jag åt allt! Han ska vara glad att jag inte gått ut med hela sanningen! Vilket jag har bevis på och kommer visa det för alla som vill se för jag känner verkligen inget för han längre! Varför ska jag ens ge dig respekt! 



Jag kommer inte ångra mig för detta inlägg! Vad fan ska jag ta din skit för att du ska må bra! Jag har ett liv oxå och det har jag gett till dig förlänge! Du har sj pumpat mig med ilska och det går sj imot dig! Haah nu är det inte lika kul längre va;)


 

Underbara pappa!

Nu har vi varit och hämtat våran säng!! Jimmys mamma gav oss pengar till sängen! och jag ångrar inte en secund att vi köpte den:) Längtar som fasiken tills jag ska flytta så kommer ni se hur fint det är! Tapeterna och allt är ju klart så snart drar jag och jimmy två meter bort.. Haha långt.. Men skönt med en ny lägenhet:)!



Glad tjej!:D ser dock lite mupp ut på bilden...

Svar på komentar!

Till Andrea! Jag hittade mina på H&M s hemsida! As snygga och billiga!:)

Svar på komentar!

Nyfiken: Vart ska det flyttas?

Jag ska fortfarande bo på Avavägen och fortfarande i Phemmet. Fast en ny och fin lägenhet! Som jag ska fixa om i indisk design ungefär:) Kommer ut bilder sen! Kommer ha flyttat innan helgen!

Planerar!

Jag och jimmy planerar hur vi ska fixa i min lägenhet! Vi ska iallafall ha en ny säng med säng gavel i svart! Och vi funderar på att ha en dubbelsäng för vi kan sitta i den när vi kollar på tv osv men ändå ha en liten soffa. Allt vi ska köpa är iallafall. En spegel och byro till hallen, Massa nya sängkläder + överkast och kuddar, Även förvarings hylla med typ massa lådor i en hylla. och jag vill ha en leopard färgad matta.. Får jag allt kolla efter:)! Denna väcka kommer iallafall vi flytta! Jag och Jimmy ska fråga om vi kan börja flytta in lite grejor imorgon:) Mja ni kommer få massa kort sen! Puss





Ska snart köpas iallafall!

trött...

Åh skönt att vara hemma nu. Kände mig så sjukt trött. Va till apoteket med pappa och köpte lite grejor:) Ska snart möta mamma och handla lite med henne! Mamma ska även köpa träningskläder till mig! Hoho bra jag har det som har en sån underbar mamma:)

Kärlek!

X-trafik....

Gud vad less jag blir på Xtrafik. Dom är ju ett stort skämt. Imorse skulle jag ta bussen som ska åka 08.35 från torget. Jag gick ut 08.20... Men inte fan kommer det någon buss.. Och alla små barn står och väntar på bussen. Men det bryr vell inte dom sig i. Tillomed i min skola i stan så slängde en buss skafför ut en pojke för att han inte hade pengar och hans mamma och pappa jobbade natt. Jag menar det är en skolbuss nästan mest elever som åker den bussen men gubben han brydde sig inte om det han inte. Dom borde fan inte få ha nått jobb. Och liksom i sthlm går det hur bra som helst med bussarna. Och ja jag gillar inte hälsingland. men jag hatar dumma komentarer som " Flytta härifrån då om det inte passar " Ja det skulle jag ha gjort lätt om du typ gav mig en mille eller två. Kostar att bo oxå. Och eftersom mina föräldrar flyttade hit från sthlm så är det inte så lätt. Jag tycker X-trafik här i hälsingland iallafall sköter sitt jobb fruktansvärt dåligt. Det finns fakitist en gräns. FML!



Talk to the hand fuckers.

 

GI äger!

GI äger! Jag mår så sjukt bra av det! Och jag känner verkligen att jag går ner i vikt. Nu fattas bara gymmet:) Men i veckan så sätter jag och mamma fart! Tänkte lägga ut lite fakta om GI metoden:)

GI-Metoden

GI-Metoden har blivit mycket populär i Sverige. Vi ger dig grunderna till hur GI-metoden fungerar, svarar på de vanligaste frågorna och länkar till djupare information.

GI-metoden bygger på Glykemiskt Index, som är ett mått på hur snabbt kolydrater i ett visst födomämne bryts ner av kroppen. Ju högre GI desto snabbare bryts de ner och ju lägre desto långsammare. Du kan använda GI-kost / GI-metoden till att få en sundare kosthållning och gå ner i vikt. 

Fanns inte så mkt fakta! Men det handlar om att bara äta typ fett och inte blanda med socker.. Och det finns både fett och socker i Potatis,Pasta,bröd,ris och allt sånt! För att göra det kort! Sallad med en fin köttbit så ska du få se kilon rasa sen:)
Här är några som har gått ner i vikt genom GI metoden:)! Jag bara tipsar och hoppas detta intresserar er! För det funkar verkligen:) Lycka till!






(YYYYYY)

God morgon..

Hej kan säga att jag är en trött tjej. och trött på allt snö. Här i Delsbo är det så sjukt mkt snö.. Knappt inga bilar ute alls..:( Så less på snön. Vill ha den underbara sommaren, Men klart jag ska inte sura den kommer ju snart:) Nu ska jag fia det sista idag till flytten. Sen i veckan flyttar jag! Hihi! Och i veckan ska jag och Jimmy förmodligen hämta hans säng:) Kan jag kalla mys! Men vi hörs sen alla söta och underbara! Puss

Carro..

Carro är min nya man:) Eller ah man kan tro det.. Vi ligger i samma säng nu.. jag har inga trosor på mig och hon ingen bh. Hon springer även runt i lägenheten utan bh. Mja vi är lite smått kära tror jag:) ( NOT ) Men iallafall Carro är arg på mig för att jag bantar. Jag är tråkig:)



Jag gillar iallafall:)



Diva älskar att sitta mitt knä framför datan!:)

Livet är underbart

Hejhej just nu sitter jag och Carro framför tven och ser på gladiatorerna.. Lover vi får damp på hur vissa av dom spelar så fult. Aja nu ska vi färga ögonbrynen och fransarna:) Jag ska även gå en sväng ikväll! Nu börjar mina kilon rasa kan jag säga på en vecka har jag gått ner ca 3 kilo! GI metoden funkar verkligen! Om man rör sig! Och jag och mamma börjar gyms i Ljusdal till veckan så nu jävlar ska jag bli en spinkis till sommaren! Jag tycker alla människor i vacker som dom är så missförstå mig inte när jag säger att jag ska bli smal.. Finns ju bitterfittor som klagar på allt:S Men aja vi hörs snart! Puss

Jag är kär..

Åhhh haha! Älskar hennes humor. Så jävla skön tjej! sååå grym! Kolla in!







Åhhh jag dör hon är så grym!

Tack älsklng!

Åhh nu ska jag allt få bort mina döda hudceller och se ut som ny igen;) Hihi!

Ska jag eller inte?

Jag har funderat starkt på att operera min näsa.. Jag tycker den är så sjukt ful.. Även fast många har sagt att min näsa ser bra ut.. Och det känns så oäkta att operera sig. Eller vad tycker ni?:) Puss

Ska jag.. Eller bara vara jag!

Lycklig tjej!

Japp just nu känns livet så underbart! Mår toppen av min nya diet, Älskar min klass! alla är så sjukt underbara. Och jag sköter mig äntligen i skolan! Känns så skönt! Och Träffade underbara Robin och Lina en sväng idag:) nej livet är underbart heltenkelt! Imorgon kommer underbara Carro hem till mig! Kommer bli skoj:)

Nu ska jag nog sova.. Lite drygt att däcka efter skolan.. Haha men har så sjukt kul i skolan så blir ju helt slut. Men vi hörs imorgon! Puss


Så kung!

Alltså jag borde ju bli kock;)! Gjorde en as god sallad med Lax! Vart sjukt gott. Och både jag och Jimmy tycker det är helt okej nu att bara äta sallad och kött vilket vi ska göra ett tag framöver! Inget ris,pasta,potatis,mjuktbröd,och skippa allt chips och läsk och sånt! Nu blir det loka framöver:) Vi ska allt bli nyttiga vi:) Hoppas ni har det bra! Hörs snart. Puss





Hihi duktig jag är på att fota känner jag:) Vad tycker ni ser det gott ut?;)

Underbart!

Åhh äntligen skaffade jag mig nya hörlurar! Tack vare min far som va så söt:D Hihi! Och rosa.. hmm är jag en liten fjolla kanske.. Ähh det skiter jag i;)! Ni ser vell antadligen på min blogg hur galen jag är i rosa! Men aja nu väntar jag på Älskling. Ska även börja med Maten! Vilken liten husmor jag är. Imorgon ska även underbara Carro sova hos mig och följa med till min skola på fredag. Skit kul så kan hon hjälpa mig så smart som hon är... eller NOT;) Haha älskar dig Carro!♥

Nice början på dagen

Åh vad jag vill hem nu! Men satan vad pigg jag är:)! Kan vara bra att dricka kaffe på morgonen tror jag! Hade det as kul på dom två första lektionerna då vi hade Ritch! Bästa läraren i hela skolan! Älskar hans lektioner. Han lär ut så sjukt bra och det är så sjukt intressant oxå:)! Just nu ska vi ha matte det är vell inte riktigt det roligaste ämnet för mig.. Haha.. Aja tänkte iallafall slänga ett sms till Erica om strössel kan komma till mig i helgen:) Mys! Haha lägger ut en ganska skojsig bild på Strösslan!



Och ahh man ser alla mina flyttkartonger.. ser förjävligt ut.. Vill bara bort från denna lägenhet och in i den fina nya om den blir klar nångång..:S

Sveriges Mäster Kockar

Jag och Jimmy är ju bra kungar! Slände ihop nån grytliknade grej med kantareller och kött och as god sallad! Och tänkte berätta att jag och Johanna fixade min gadd idag! Nu är det bara pengar som fattas så åker den på snart:) Kul med eget! Och denna har jag ju planerat jätte länge! Nu är den äntligen klar!:) Hörs snart puss!

Trött tjej..

Är rätt trött nu med tanke på att jag inte sovit nått inatt.. Smart tjej. Men men ska försöka! Efter skolan ska jag handla mat till mig och Jimmy med pappa! Älskar att handla mat.. även fast jag och Jimmy inte är några kungar i köket men aja.. Men nu ska vi allt ta och försöka! Lägger ut en bild på hur jag ser ut idag + Min super goda frukost! + När Divan pluggar!:)





Jag känner mig glad idag:)!



As gott! Macka med bara olivolja,Skinka,Tomat,salt och peppar! Men om man ska tänka smalt vilket jag och Jimmy ska nu så skippar man mjuktbröd och tar knäckebrod istället:)



Tur jag har en som pluggar åt mig;) Hoho!

Skolan...

Suck jag är så less och trött på skolan.. Men ska iallafall jobba som satan nu. Lika bra är ju snart sommar igen.. Och Jimmy går ju ut skolan detta år, Så jag tänker inte gå om IGEN. Nu ska jag satsa på skolan och skita i alla andra. Ingen ska få störa mig på skolan. Skiter i alla omogna töntar som försöker ställa till problem genom sina skitsnack. Sköt erat så sköter jag mitt:) Och ja jag kanske låter som en tråkig jävel. Men jag växer hellre upp en att stanna i 14åren;) Do it like a dude! Eller nått sånt.. Har varit vaken hela natten igen.. smart? Men då blir jag garanterat trött ikväll iallafall! Ska allt göra mig en kopp te nu:D Hörs snart! Puss

Jag & Älskling

Nu har jag och Jimmy bestämt oss för att sluta röka! Vårt sista paket vi har nu:) Sen ska vi börja äta nyttigt och gå ut och gå på kvällarna runt Delsbo:) Och hålla våran nya lägenhet jätte fin! Underbart med en pojkvän som riktigt bryr sig:) Älskar Jimmy så sjukt mkt! Och snart har vi ju varit tsm i ett år! Då blir det stor fira iallafall! Hihi! men vi hörs imorgon! Puss

Magsjuka..

Trevligt att få magsjuka.. kände på bussen att nått va skumt i magen... men men jag va bara tvungen att åka hem. Skönt att ligga i en varm säng med Divan! Laddar upp en bild på mig sen imorse. Lagomt sur.

Älsklingen!

Divan har fått nå fnatt och springer runt i hela lägenheten.. Haha så söt! Konstiga är att hon hellre leker med Strössels mat en sina leksaker:) Så söt! Lägger ut lite bilder på hennee som jag knäppte när hon SOV.. Är det nått diva gillar så är det att slappa framför tven;)



Diva skriker bitch åt mig.. typ sorry att jag väckte dig då;)



Snark snark..



Kan man bli sötare!

Frågestund!

Håller en frågestund till imorgon! Inga frågor är för dumma? Så fråga på!




Film mys

Nu ska jag och Jimmy ha lite film mys! Äta glass i flera lass då jag är sjuk!:( Urs.. Tur pappa ändå skulle in till delsbo... Jag är as pank så.. Men hörs snart igen! Puss



Bild på mig sen i somras! Jag saknar sommaren så sjukt mkt!

sista dagen..

Hejhej vaknade typ 3 idag... Mysit.. Nej men blir så när man går och lägger sig typ 5 på mornarna. Nu är det slut på det då det är sista dagen på lovet.. Så depremerande att jag smäller av:( Men aja det är vell bara att bita ihop och tänka på famtiden istället. Igårkväll så va jag först ute och åkte lite bil med Sigge:) Haha va ju rätt kul.. Sen va jag med Älsklingen,Ante och Ola! Vi hade ju rätt kul.. Dom ville ut typ tre inatt och smälla smällare.. Va vell lite kul. Hehe just nu längtar jag som satan till min och Carros resa! Kommer bli så underbart! Hörs snart igen! Puss!





Lägger ut två bilder på bus Ola!:)

Mys!

Japp här blir det en lugn kväll! Är med Carro och Jimmy nu! As mys:) Nu försöker vi hitta nån jäkel som kan skjutsa hem Carro ikväll.. Alla super ju typ häromkring.. Haha.. Väntar på Ola om han kommer snart:) Lägger upp en bild på carro jag fota nyss och en på mig:)



Söt Carro:)



En till på mig då:)

Godmorgon!

Har fixat mig lite nu och tvättar kläder för fulla muggar:) Ska även träffa Carro snart! Älskade vännen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer blir nog att bara städa och fixa! Sen kommer ju Ola och dom ikväll och sover här:) Slänger upp två bilder på mig då jag kände för att fota mig imorse.. Haha lite tönt i mig;) Och en bild på Underbara Divan som är nyvaken!





Nakenfis...



Hjärtat mitt!

blöt..?

Trött som satan! Ska vell ta och sova nån timme eller två.. Haha tog iallafall en dusch nyss.. och ja jag tog en bild då.. Haha sött;) Men nu ser ni iallafall halsbandet jag fick av mamma i äckta silver! Älskar det! Så sjukt vackert! Ska kliva upp tidigt idag då jag inte tänker låta nån ta min tvätt tid.. Då kommer surtanten vakna i mig! Ska tvätta och fixa hela dagen imorgon!:) Hörs snart igen! Puss!



Och det är ju så vackert när man prisis färgat ögonbrynen menar jag.. Haha:(

Mitt Hjärta!

Jag har verkligen märkt hur trygg Divan har blivit sen hon kom till oss:)! Det är helt sjukt.. vi har haft henne i ungefär 4 månader! Och från att ha varit ute katt och blivit illa behandlad av massa snorungar så älskar hon att vara i min och Jimmys närhet! Sitter i fönstret och kollar på oss när vi går till skolan! Sover bredvid oss! Slickar på oss! kommer såfort vi ropar på henne! Älskar att hälsa på kompisar som kommer och hittade sin bästis Strösslan amstaffen jag brukar ha hos mig:) Jag menar på 4 månader har hon blivit så sjukt tam och underbar! Jag känner verkligen att jag och Jimmy har lyckats!:) Och jag kommer aldrig att sälja Divan eller nått sånt hon ska stanna hos mig i alla sina underbara dagar!♥


 
Detta är Divan när dom fångade in henne. Hon sitter i en kattbur med sår i ansiktet..




Och detta är Divan nu:) Ett eget hem och två som älskar henne mäst av allt! Älskar dig Divan!♥

Godmorgon

Hejhej på er! Idag har jag och Carro sovit till 2.. Haha lyckat blir så när man går och lägger sig 5 på morgonen.. Just nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, Förmodligen möta Undin:) Snacka lite skit enbart! Kuuul! Snart kommer vell min kar hem då vi ska gå på bio ikväll! Och klart fick ju jag bestämma! Happy feet 2 :D Töntig jag är men as skön film! Hihi bloggar mer snart! Puss



En bild på mig och älskling som Ewa knäppte när vi kollade på film:) Jag osminkad och as lockigt hår.. Vackert.. inte..

Mys med Carro!

Nu tänkte jag och Carro slänga oss i säng:) Är lite trötta efter allt skratt ikväll! Haha.. Men har iallafall färgat håret svart igen.. Haha carro med! Sen gjorde vi oss en varsin ansiktsmask och hårinpackning! Så nu är vi vackra ( Igen ). Imorgon får jag förmodligen med Ricinolja:D Laddar upp en bild på mig! Puss och sov gott!

Bulgarien

Japp jag och Carro drar till Bulgarien om 7 månader:)! Gud vad underbart vi kommer ha! Sola,bada och massa fina drinkar! Vad säger man en bruds dröm;) Det skulle gå på 10650:- För oss att åka dit med hotell och allt! Blir bara till att samla pengar till lite att roa sig för när vi är där! Detta ser jag och Carro sjukt mkt fram imot och vi kommer verkligen åka dit! Så om 7 månader åker jag och Carro!

Ricinolja

Japp nu tänkte jag börja använda Ricinolja och kolla om det funkar:)! Det ska tydligen få håret att växa snabbare och förbättra håret om det är tort och slitet, Läste även att det ska göra håret tjockare! Ja på många har det ju funkat på! Så jag tästar jag med:)! Om ni ska köpa Ricinolja så läste jag att det fanns på apoteket ska dit och kolla imorgon! Men det är en väldigt fet olja som kan vara svår att tvätta ur varje gång! Men men jag tästar iallafall! Efter 2 månader ska jag visa en bild på hur den såg ut innan och efter! Nu lägger jag ut bilder jag hitta på google på tjejer som det tydligen har funkat för! Puss!



Tycker det är en stor skillnad för att ha gått 2 veckor på denna tjej:D!



så sjukt!!



Blir ni oxå sugna nu?;) Jag hoppas det funkar på mig!

Gullgrisar ♥

Japp nu ligger nästan allt i lådor! Längtar så sjukt mkt till min flytt:) Kommer bli så fint! skitfina tapeter och sen ska jag och Jimmy försöka ta it hans säng och köpa nån fin svart skinnsoffa:) Längtar så sjukt mkt! Och jag är helt slut efter hur mkt jag slitit idag.. men Strössel och Divan va nog inte så ansträngda så som dom slappa i sängen.. Haha så söta!





Divan: Men va fan Hanna vi sover!!^^



Divas nya kärlek:)

Mörk igen

Japp nu har jag svart hår igen:) Vart så sugen när jag och Carro va hemma hos mig så ja.. Haha men trivs i svart så det spelar ingen roll för mig! Men till sommaren ska jag bli körsbärsröd igen:) Hoppas ni har det bra! Puss

Godmorgon!

Hejhej på er! Vakna nyss av ett samtal om att jag fick välja tapeter idag till min nya lägenhet:)! Så jag,Jimmy och strösslan ska gå ner till colorama... Höhö om det stavas så.. Men aja dom flästa vet ju vad det är! Men nu ska vi röka och käka nån frukost! Ha det bra Puss!

Älsklingen!

Haft lite mys kväll med Älsklingen,Ewa och strösslan!:) Vi såg en jätte bra film som jag hittade på Hemmakväll! Hihi ni måste se den! Kyss mig heter den och handlar om hur två tjejer hittar kärleken till varandra;) Skiiit bra! Vi ska vell snart sova nu! Jag och Jimmy tänkte dra och sola sen gå på bio och ha lite mysigt om det är nått bra:)! Puss

Gott nytt år!

Gott nytt år på er alla:) hoppas ni har haft en super kväll! Jag,Jimmy och Strösslan va hem till mamma och pappa ikväll!  Käka as god smörgåstårta mamma gjorde sj och med Hummer och krabba bredvid:)! Sen vart det Oxfile och potatisgratäng! Lyx! As gott. Sen vid tolvslaget smällde vi massa raketer:D As kul! Just nu sitter jag,Jimmy,Strösslan och Carro hemma hos mig och bara umgås! Jätte mysigt! Imorgon drar jag och Jimmy till stan igen och bor hos hans mamma en stund medans hon är borta! Myyyys! Jag och Sara Fredlund ska även planera en utgång till veckan! Kommer bli as NICE om allt går bra:)! Hihihihii! Puss på er!

Mina nyårslöften!

1. sluta röka!

2. Träna!

3. Fira as stort när jag och Jimmy firar ett år tsm detta år!♥

4. Träffa min storebror oftare!
RSS 2.0