Gymmet!

Yess underbar kväll på gymmet med mamma och Hanna:) Känner mig helt slut! Men värt är det. Ska försöka sova snart eftersom jag har skola imorgon.. skoltrött som ett as:( men men har ju iallafall super kul med alla i klassen! Underbara människor! Och imorgonkväll ska Carro hem till mig så blir det lite fredagsmys! Hihi as kul! På lördag blir det gymmet igen! så nu ska jag vila lite! Hoppas ni har det bra! Puss



Kommentarer
Nikaia

Ja jag håller med! Kram

2012-01-26 @ 22:28:45
URL: http://nikaia.blogg.se/
T

Fast du kan ju inte påstå att jag är töntig som läser din blogg och samtidigt så bara MÅSTE du svara på det jag skriver? Är inte du också en tönt då som måste svara på allt fjantigt jag skriver? Känner du dig så stött?



Jag har redan sagt att jag inte tar saker öga mot öga, och det tänker jag inte heller, för jag har inget att säga dig alls. Tycker du verkligen att jag ska kommentera dina inlägg IRL, blir du glad då? Du bara MÅSTE få prata med mig, så du skyller på att jag är en tönt som inte pratar med dig, är det så?

För det kan man nästan tro med tanke på att du säger det hela tiden.



Du har visst sagt att du är för botox, och är du för botox + att du inte bryr dig om djuren som dör så är det dubbelmoral att du tycker att vargjakten är dålig. Jag är EMOT vargjakt och önskar att människor bara kunde låta vargarna vara, men jag skulle aldrig någonsin få för mig att tycka synd om ett djur och skita i ett annat bara för att få gift insprutat i kroppen. Men du är ju uppenbarligen sådan som inte bryr dig när det är något du vill ha. :)



Vill du inte att jag ska läsa din blogg så skaffa lösenord då, det är inte direkt så att din åsikt om mig får mig att vilja sluta skratta åt dina roliga inlägg. ^_^

2012-01-26 @ 22:34:08
T

För övrigt så har jag inte sagt något elakt till Carro, och kommenterar hon till mig så är det väl klart att jag svarar. Hon skrev ju till mig, så du kan inte förvänta dig att jag inte tänker svara. :)

2012-01-26 @ 22:35:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0