Dagens låt!



Christina Aguilera - You Lost me

Sjukt bra låt, Lyssnar på den om och om igen:)!

Ego

Jag älskar mitt nya hår:D!

Svulla

Tja jag och lisa ligger i min stora säng, Bakis och sjukt hungriga..:O Jag ska äta som fan idag för jag kan verkligen inte sluta tänka på mat:S Bra gjort jag som skulle börja med Chakes igen:S Men idag är det ett undantag.. Ska dra snart med Lisa och handla nått vi kan käka, Måste fixa mig lite bara sen drar vi;)!

kvällen igår..

HejHej vakna typ nyss:) Men jag minns inte nått från igårkväll:S Jag vet iallafall att pappa tyckte jag va lite för full så han hämta mig och Lisa, Skönt att ha en pappa som bryr sig utan att vara arg.. Jag skulle ha skrivit mkt mera om jag hade mitt minne kvar;)! Men hörs snart!

    Ja jag har min sovtröja på mig...

Dricka ikväll med bruds!

Hejhej ikväll tänkte jag ha lite kul med brudarna:)! Skulle igenligen jobba idag men mamma ska till Sthlm så måste ta hand om hennes hundar till kl 8 ikväll:(.. Alltså min mamma har en kennel eller vad det heter.. Rätt jobbigt men jag gillar hundar:P

Älskar låten!

   Gammal nu men jag tröttnar aldrig på Rihannas låtar!:)

Filmtips?

NaturDiet

Nu har jag slut på bantningspiller.. :( Så blir att äta Naturdiet tills pappsen kommer hem:) Hade jag inte haft NuturDiet kvar sen förut skulle jag få panik.. Har inte råd med bantningspiller de får pappa köpa:) Dom jag la ut på bloggen tidigare fungerar faktist!;)
........ Med bär!:D

Ikväll

Ikväll ska jag fixa ett varmt bad med Maaaassa skum:) Och ligga i badet med en oliv hårinpackning;)! Jag har en jätte bra som jag tänka tipsa om faktist:)!

    Det är en liten bild..


GUNRY OLIV

Den får håret att se lent ut efter fösta användningen , Men man ska låta den sitta i håret i ungefär en timme med en handuk inlindad runt huvudet så värmen håller sig runt inpackningen:) Gunry hårinpackningar kan man faktist köpa nästan överallt.. Men jag köpte min på Dollarstore för 20 kr :D haha billigt av mig..
A så gör jag iallafall:)!

Parfym

Nu måste jag köpa ny Parfym:) Jag tittar alltid på parfymer när jag har pengar men köper aldrig.. Köper bara massa skit saker:S.. Och ångrar mig alltid.. Men nu ska jag slåtill på en parfym, Vet inte riktigt vilken.. men har några stycken jag gillar:D

   







vilken dag..

Hejhej:) Min dag har varit usel.. Vart försenad till skolan, Och vi har ju kök på fredagar, Så Maggan i storköket vart lite sur på mig, Och för det fick jag stå i disken.. suck.. tråkigt som *** Och man blir blöt när man håller på med all disk som kommer in och in.. urs ett riktigt skit jobb:(!.. Men fick vara med och fixa pizza till skolan.. Det såg inte mysit ut direkt:S.. Men hade ju Aleksandras och Henkes sällskap:) dom fixade det mästa med pizzorna:P Hoppas jag får stå i pärlans kök nästa gång.. Men nu är det ju höstlov:D!

     Jag tänker inte äta pizza igen.......:O

Vänskap/kärlek

Ja jag ät trött på båda.. har verkligen fattat att alla sviker en i livet, vilken mening, Finns inte en enda person som är äkta.. inte nån. inte vad jag vet iallafall:S Ska man bara leva sj hela livet.. Vänskap och kärlek är som ett skav sår. Försvinner aldrig och gör ont hela tiden. Uffa.. Jag gillar bilden, Vissa har tur;)

En dag med Lisa

Hejhej vakna sent imorse, så jag orkade inte åka till gymnasiet:).. Så jag pratade med Lisa och åkte till hennes skola, Va ju rätt skumt och kul.. Bara att Folk är sjukt skumma här uppe:O men inte direkt på ett dåligt sätt.. men kändes bara skumt.. Folk ropa mitt namn.. jag vänder mig om så står en hög småglin och blå flinar:S mkt skumt.. Kan va för att jag inte han att fixa mig som jag ville.. hade ju sjukt fult morgonpuff i håret sen va min sminkning hemsk:S Aja jag lever en:O Och brand alarmet gick på skolan, Klart det ska hända när jag är där.. så hela skolan fick stå ute på gården så dom typ kunde kolla så att alla va ute.. pinsamt jag tror inte jag fick vara där men ingen sa nått:D Men det va kallt..:( Bussresan hem va ju en aning roligare.. jag och Lisa pratade om det mästa:)

Bra låt!




Sjukt bra låt!:D

Sova snart

Hej sitter hemma hos mamma:) väntar på att min kille ska komma hem så han kan hämta mig, Vill hem och sova men måste ta en kopp kaffe innan.. jag blir inte pigg av kaffe.. bara mätt och trött:S


EN TILL BILD..

Bilden ser konstig ut men ni ser min nuvarande färg:)!

BRUNETT

Hejhej ja jag vet att jag gör den mäst fulaste minen jag kunde göra på bilden..:P Men jag är jätte nöjd med min hårfärg:) Förlåt att jag inte har skrivit så mkt men är lite sjuk;).. Ha det super bra!

    Ignorera min min.. men vad tycker ni?:) 

Till guldsmeden!

Tja ni vet ju att jag fick ett prisentkort på Guldsmeden av min kille.. Men jag har inte en aning om vad jag ska köpa för det.. 1000 kr är ju mkt pengar:O!  Jag ska köpa en klocka iallafall men den kostar 400.. då har jag ju 600 kvar:P... Förslag?:) om ni undrar vrf jag lägger upp bilder på Pinuppa tjejer hela tiden så är det verkligen bilder jag älskar:)!




Skolan

Hejhej Sitter i skolan och är trött som ett as, Som vanligt;) Nu kan man snacka om att jag är mörkhårig:O.. Men det vart bra, Mkt finare en blont:)! Jag ska lägga upp bilder men Jag har inte min data hos min kille, den är hemma hos mamma.. Tänker inte direkt ta med min usb till skolan:S Men bilder kommer nog idag eller imorgon;)! Allt är faktist bättre på skolan nu.. Klassen bråkar inte.. vi har bara nån enstaka som fortfarande håller på med sina omogna bitch beetenden..:P Men jag har annat för mig en att bry mig.. Jag tror faktist jag börjar gilla skolan:S Konstigt nog. Imorgon ska vi laga mat på HR klart att jag går till skolan då:D Typ det roligaste när det gäller HR.. Men idag tänker jag åka hem tidigare:P.. trött, Kommer nog inte få hela mitt studiebidrag:( Men jag är ingen skoltjej. Ligger hällre hemma och sover,ruttnar.. Ladda till helgen:D! haha ha det bra!

buhu!

Hejhej och Godmorgon!:) Vaknade typ nyss men sitter i skolan nu, As trött:S! Men nervös som ett as för idag.. jag går fram och tillbaka jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår.. svart?brun?blond?.. urs:O Ska till frissan kl halv fem! Aja ni får vell se hur det blir;) Ska göra om min heder idag:D! Den kommer bli as snygg! Jag ska sätta mig ner någon dag och bara fixa med bloggen;) Jag har ju typ aldrig tid..Inte för att jag har så mkt för mig, men gosa med pojkvännen måste jag ju göra;)! Åhh kom på en sak.. Vad fasiken ska jag göra i ljusdal till halv fem:O..  Jag får flörta med Aleksandra att hon får hänga med mig:P! Men hon sover nu tror jag:O.. Hon vaknar nog snart.. Hoppas jag, Jag känner inte många i min klass..:P Aja hörs senare ha det bra!

  Blir nog brunett;)!

Massage

Mmm.. ;)!
 Det finns inget underbarare en att få massage en gång i veckan!:) Min killes syster Nicol masserar, och hon brukar komma hem till mina föräldrar ungefär en gång i veckan helt gratis;) Det kan man kalla lyx eller?;)! Och hon masserar mig,pappa och mamma i en hel timme var:O! UNDERBART! Idag somnade jag på massage bänken! Pinsamt? Ahh..

Snart drar jag hem från mina föräldrar:) Jobbigt, jag trivs verkligen hos mina föräldrar.. speciellt när pappa är hemma för det är han inte ofta:( Men jag har ju min underbara ÄLSKLING som väntar på mig där hemma;) Imorgon är det skola igen.. Hur ska jag orka kliva upp kl 6 varje morgon i en vecka igen..:S Men snart är det ju höstlov!:D Ner till Sthlm med Bästis Lisa! vi kommer ha skit kul! jag längtar verkligen!:)

härligt!

Hejhej nu har jag jobbat klart:)! Fick ihop 1000 kr! Drog upp stolpar innan vintern kommer.. Det va sjukt tungt och segt att dra upp alla stolpar, dom hade redan frysit fast, så det tog all min tid för dagen..:S Jag vill inte ha vinter! Sommar ska det vara!:( Jaja bara att vänta en evighet på sommaren igen då:P.. 

 

En bra film!

En film jag tycker är värd att se:)!

snart!

Urs Jag vet inte om jag vill bli mörkhårig ändrar mig hela tiden.. men jag vill att mitt hår ska få växa bättre..:S Tiden är i morgon så jag har ju rätt brottom att bestämma mig:( svårt! Hjälp? ska jag bli mörk? eller ska jag fortsätta vara blond? :)..

   Mina ögon skulle nog passa i mörkt;)!

Trött..

Hejhej vakna nyss.. sjukt trött:O Vart ju rätt sent igår;) Sara,Linus och Lisa stack till stan nu:) jag orkade inte följa med:P Jag och min pojkvän hade bråkat i tre dagar, Sen när jag såg Sara och Linus tillsammans vart jag ju nästan ledsen:( Så jag smsade min kille och berättade att jag saknar han osv:) Och han sakna mig oxå! vi ska träffas idag, Vi båda vart ju nästan helt galna igår:P Det kommer ändå bli att vi sitter framför tv,n och myser och inte säger ett ord till varandra.. brukar bli så när vi har bråkat;) Men nu ska jag ut och få ihop lite pengar:) Haha men ha det bra!

Aleksandra fyller 16 år idag!

Aleksandra blir hela 16 år;)! Grattis!

      Hoppas du får en underbar dag!:D puss!

Filmkväll

Hejhej sitter med Sara,Linus och Lisa:) trevligt trevligt! Vi stter mer och snackar en att kolla på film:)! mysit! Paranormal Activity är den läskigaste filmen jag nånsin har sätt:O Jag har sett den förr men då satt jag med en föredetta killkompis då vart det inte lika läskigt, Men jag tål inte filmen, Kommer ta ett tag nu innan jag vågar gå ut på kvällen:S Vad har ni för er ikväll då?:)

Tandblekning

Nu när jag blir mörkhårig ska jag köpa en tandblekning som ska göras på måndag:) Jätte snyggt med vita tänder och vara mörk;) man ska ha vita tänder iallafall men jag vill ha jätte vita tänder:)!

Seriöst..

Haha tjejen jag skrev om tar mina idéer från min blogg.. idiot..:S

så söt,snygg,het!

HejHej jag ser framimot att byta stil:) Trött på att vara blondin.. Rihanna har så sjukt snygg stil, Finns ingen som ser ut som hon.. Helt egen!:D Gillas och ska följas! Va ju in till stan idag med Pappa och Lisa:) Fick min jacka! Jätte snygg! ska lägga ut bild på den sen.. jag vet att jag säger att jag ska lägga upp bilder men gör det inte:S Men nu lovar jag att det blir mera bilder! Iallafall, Jag köpte MiniralPuder oxå:)! Har hört att den ska vara bra:) Filmkväll ikväll, kommer bli kul:)! skriver mera snart! Ha det bra!

Stan

Tja imorgon åker jag,pappa och Lisa in till stan och handlar lite:) Jag ska få min jacka jag vill ha, och sen ska jag hitta nått på guldsmed för mitt prisentkort:D.. förslag kanske?;) Vi ska köpa lite mumsmums till filmkvällen:P kollar på She´s the man med Lisa nu, sjukt bra film:) gör att jag vill börja spela fotboll igen:S Smink och nagellack moste jag köpa imorgon oxå:O ojoj.. Ha det bra iallafall:)! 

Nu kommer jag bli brunett!

Hejhej jag kommer färga mitt hår mörk mörk brunt:) Mitt hår ska få växa till långt, Men jag kommer bli blond snart igen;) Jag har varit blond i hundra år känns det som så dags för förändring:) Ha det bra!

Tårta ikväll

Hejhej vart inte spå mkt fira igår, Men ikväll blir det:)! Fick ett prisentkort på 1000 kr till Guldsmeden:D! Nu kan jag köpa mig den klockan jag velat ha länge;) Jag lägger upp mer bilder ikväll:P! Ha det bra!

17 år idag!

Hejhej sitter i skolan och tråkar, Men snart blir det mumsmums med familjen:D Eller aa både idag,fredag och på lösrag:P Min pappa jobbar inte i sverige så han kan inte vara med och gratta mig idag:(! Men på fredag kommer min underbara pappa hem!:) Ska välja tårta och allt idag;) mummms! Jag kommer lägga upp bilder:)! Ha det bra! 


Förlåt..

Hejhej jag vet att jag har blivit dålig på att blogga.. Men jag ska bättra mig:) Imorgon blir fyller jag 17;).. firas med familjen!(L) Sen på kvällen ska jag sola:) har bestämt mig för att sola tills jag blir riktigt brun, inte det bästa men jag vill inte vara blek:S  Bilden är mupp jag vet.. man är inte alltid snygg;)!

Stan idag med Lisa

Hejhej va in till stan idag med Lisa:D Sket i mina sista lektioner.. Lisa skulle köpa en jacka i stan, men hon hitta ingen bra:P Hon ville ha en jacka som jag hade förut, hon hitta inget liknande så jag solde min för 200 spen till henne:) Då vart min gullHöna glad! Och jag vart sj nöjd med det jag köpte:) finnmedel från kicks.. den skulle hjälpa mig mkt sa hon.. Jag får små finnar hela tiden på min haka:S Men hoppas det funkar nu då! Ha det bra!

 Så heter den och ser ut;)!

Skolan

Tja Sitter nu i skolan och tråkar för mig sj..:( Men skolan kommer gå fort, Längtar till skolan är slut då jag ska gå till Lisa som praoar en bit från min skola;).. Hon praoar hos sin pappa som lackar bilar:D det är faktist jätte kul att se på när han lackar bilar och massa annat, Han är grym på hans jobb.. Haha det är bara killar dära och det står Leaf överallt på väggar och fönster osv..Någon är nog lite kär i Leaf;)! Jag ska åka med dom hem så jag kan små fixa lite i mitt rum!

Allt Klart!

Nu är jag helt klar med mitt rum till filmkvällen:)! Så nu ska jag hem till Frigge och lata mig, Äta Tacos och bantningsPiller;) Bra komunaskon eller hur man stavar det:S Jag är inte alls bra på att stava med det märker ni nog:O.. Sova sen kanske mysa lite;) Ha det bra!

boom

Sjukt bra låt:)!


Städat

Tja har städat hela mitt rum nu:) Lyssna på musik medans, då går allt snabbt, Vart riktigt fint:) bra det till filmkvällen på Lördag fyller år på torsdag:)! 17! ett steg närmare myndig:P... eller?:S Ska bli härligt att kunna göra vad jag vill, fylla min underläpp och lite i över längtar!:)! Ska städa vidare.. har bara en sak kvar:) Att bädda sängen.. suck..

Fler bilder

Jag lägger inte upp så mkt bilder på bloggen..Men jag ska börja göra det nu:) Har ju en Systemkamera som jag ska börja använda igen;) Den ligger bara hemma och samlar massa damm..!
   
Tror att det är en sån modell jag har:P

nu kan man snacka vackert!

 Eller hur?;)

Skolan

Hejhej sitter vid svenskalektionen, Trött som vanligt, Men vi har faktist ett intessant samtals ämne:) Klassen pratar om reklam;) Frågan är varför det alltid är unga tjejer och killar på omslagen eller i reklamen.. Antadligen för att äldre människor inte är lika vackra. Men då är frågan vrf är vacker vacker? och ful ful?:P  Konstigt.. och sanningen är att vi ungdomar tar efter reklamen..:S som att vara smal, kort eller långt hår, Allt stämmer bara att man vill inte inse det;)
 Långt ifrån snyggt..!:O

Nått jag måste börja använda igen!

Stockholm snart!

HejHej Har varit med Lisa hela helgen:) Och igår bestämde vi att vi ska åka ner till sthlm, Jag är född där. Så min bror bor fortfarande kvar i sthlm, Jag och Lisa ska bo hos han:) Ska bli underbart att träffa bror igen!:) Jag vet nu hur jag ska fixa mitt hår:) men det får ni se sen när det är klart;) Snart ska jag träffa Lisa, vi tänkte bada och så finns inte så mkt att göra på en söndag.. Jag hatar söndagar då det är skola dagen efter:P ..

Hjälp mig

Hejhej förlåt att jag inte skrivit på länge.. men jag har hafft lite saker att fixa;) Hjlälp mig, Jag är sjukt sugen på att bli mörkhårig... men har ju varit blondin så länge nu.. Vill inte göra ett stort misstag:) Ska ner till Bobby och färga håret.. dyrt men värt.. Lisa ska följa med mig:D! Ha det bra!
   nått sånt?;)

Solar ikväll

Mår inte bra idag.. Trött,mår illa och har ont i huvet :( Så drar och solar ikväll, Dock suger solariumet i Frigge men se får duga, varmt och skönt iallafall:) Skrev nyss ett medelande till Christopher som fotar as snygga bilder, Frågade om inte han kan fota mig:) Hoppas på ett ja;) Kolla in hans Blogg så ser ni grymma bilder;)   http://engmano.blogg.se/ 

ha det bra!

Musik Tips

Hej tänkte höra om ni kan komma med lite musik tips?;) Nu när jag äter mina piller moste jag ut och röra på mig. Men jag lyssnar alltid på musik när jag är ute och går:) Jag gillar nästan all musik men är dålig på att hitta all bra musik:P.. Kom med förslag är ni söta:)

BantningsPiller

HejHej igår började jag med BantningsPiller hoppas det funkar bra vill bli smal som en sticka;) men jag mår illa av dom och har ingen matlust alls.. men jag moste äta sa doktorn för att lura magen.. men bara grönt och det äter jag ändå bara om jag inte tar en shake:) Idag har jag jätte ont i huvet så stannar hemma idag från skolan:O inte bra..! Nej nu ska jag ta lite fil med bantningsPiller:)
Ha det bra sålänge:)! 

Skolan

Hejhej jag vakna typ nyss.. Ville inte kliva upp ur sängen ju:( Och det är sjukt jobbigt att sminka sig på morgonen, smetar maskara lite här och var jag;) haha men det blir nog bra, Hoppas jag:O... Jag älskar min nya jacka:D tacktack mamma om du läser detta;) hihihihi... Efter skolan ska jag nog åka in till stan och träffa Sara:D Om Lisa vaknar så att säga.. hihi hon är en värre sovnisse en mig hon:) Och sovnisse har ju gjort en blogg, jag ska hjälpa henne med den sen;) Lägger upp hennes blogg länk sen så får ni kolla in den oxå lika bra som ni kollar in min:) tack att ni kollar min Blogg trodde inte så många skulle göra det:) men ni komenterar aldrig;)! fyyy..
Ha en bra dag!

Stan med Mamma

Hejhej va ju in till stan med Mamma:) Fick jätte fina kläder av mamma, jacka,bh,trosor,mössa,vantar,halsduk,nagelack. ska köpa skor sen:) Drar till Sundsvall och köper skor finns mer val dära en i Hudiksvall;)! Min blogg är fortfarande konstig men Aleksandra får hjälpa mig med den sen om hon orkar, stackarn är ju sjuk :(!

KNAS MED BLOGG

hej som ni ser så är min blogg konstigt men ska fixa den helt snart:) ha det bra!

JACKA

Blir nog någon av dom hära jackorna:) Sjukt fina, Finns en annan jag är sugen på men det är för kallt för den nu"/ Ska bli nice med lite nya kläder moste jag säga, fundera på att slänga allt mitt gamla och köpa nytt:) Kan ju ge bort mina kläder, Men de är ju inte lite kläder, Jobbigt:P..

SKOR

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för skor.. Vill ha nått med klack de va ett tag sen jag hade det, Men frågan är om jag fortfarande kan gå i klack, fetto moste gå ner i vikt;)! haha. Ska nog köpa med klack då jag har fina skor hemma som det inte är någon hög klack på kan vara värt att slå in på klack deva inte igår;)!

 Nått sånt?;)

Skolan

Hejhej jag vaknade nyss och är verkligen skit trött. Jag har jätte ont i magen för jag äter aldrig frukost:P Och Viktor fick mig att skratta när vi vänta på bussen, jag kan inte skratta på morgonen för jag får så himla ont i huvudet och magen:O Hoppas dagen går fort då jag ska få min nya jacka av pappa efter skolan:D ska nog köpa nya skor oxå men jag vet inte riktigt vilka..:P ska tigga till mig lite smink om jag kan..:)

HJÄLP MIG

Hejhej har tittat runt på olika hårfärger nu:)  vet inte riktigt hur jag vill ha det så hjälp gärna;) Jag är mkt sugen på 3an tycker det är en varm och fin färg, vet inte om mitt hår riktigt håller till platinablond sen är mörkbrunt snyggt det är mer hett tycker jag:P men va snälla och hjälp mig:)!

HEMMA IGEN

Hej gud va skönt att vara hemma igen:) Fick tillbaka mitt prov idag från hygien i kök, jag fick ett starkt G:D! Jag träffade Perra och Undin i ede en snabbis härliga killar!:) Och hahah Rasmus va ovanligt glad idag vi tjejer hade ett skojigt sex tals ämne med Rasmus, helt sjukt:P fixade min blogg mera idag som ni ser, rätt fint va?;)

HårFrissan snart

Ska kolla in lite hårfärger;) Jag fyller år snart och vill fixa till frillan innan. Jag är sugen på att bli mörk men jag vill bli blondare, Ska få en hårförlegning av mamma när jag fyller år:) men hjälp mig med förslag;)!


Skolan

Hejhej sitter i skolan, Trött som ett as. Jag orka inte ta bussen imorse så jag åkte med Lisas mamma till Delsbo de va grymt pinsamt då jag och hon har bråkat jätte mkt förut, hon trodde de va mitt fel att Lisa va trött och inte orkade åka till skolan, men det har faktist inte med mig att göra.. Men det har hon nog insett nu, de är grymt jobbigt när ens bästa väns mamma inte gillar en, eller hur?:O Jag tyckte det va jätte jobbigt att vara hemma hos Lisa, Men de är ju över nu som tur:) Jag sitter på svenska lektionen och hoppas min pappa ska komma med mina hörlurar snart, orkar inte vara i skolan utan musik.. Och jag jag är as trött fortfarande, och jag typ snubbla i en trappa idag på skolan, hmm ah jag vakna ju till iallafall, typist mig att göra nått sånt på morgonen om man säger så. suck..
....

Nu tar jag godis FÖRBUD!

Japp jag ska ta ett godis förbud. Nått jag tänker göra helt själv, Och det är grymt svårt. Gjorde det förut med en kompis, Och jag höll det i TVÅ år;)! Rätt skapligt. Men det är svårt jag menar vem kan hålla sig från godis?:O Ett sötsug som aldrig tar slut! Jag får börja dricka kaffe istället då dämpar man sockersuget efter ett tag om man inte öser i massa socker dock, Jag äter inte godis ofta men det händer ibland. Nått jag tänker sluta med helt. Jag ska klara det!, Jag har ju somsagt mina Chakes;) Hihi!

Måste börja med Sport igen!

Jag är trött på att bara sitta hemma hela tiden och bli fet.. moste hitta en sport igen, fotboll sysslade jag med förut, men mitt lag la ner och vi flyttades till ett annat lag, men de kändes inte bra så jag slutade. Jag har ju kollat in boxning med Lisa jag är inte direkt den tjejen som bölar över smuts under naglarna haaah nej knappast, sen att min pappa typ tvinga mig åka cross sen jag va typ 8.... inget jag är stolt över men det är han-.- men det är faktist rätt coolt och kul;)! haha bara för att man är tjej så hindrar det ingen att göra vad man tycker är kul.. min mamma vill att jag ska rida.. på häst) men det är inget för mig.. nej jag är pappas flicka;)! han som betalar bäst så;) Tyson på bilden,rätt het;)




 

VILKEN SKIT HELG

HejHej, Vilken skit helg jag har haft, Bråkat med min såkallade icke falska pojkvän...... nej jag har fått nog av skiten. vet inte hur det slutar, men det är inget jag orkar bry mig om-.-
men har ju varit med underbara Lisa, vi har haft sjukt kul:) älskart! haha vi är så sjukt grymma och kollar in boxning:P inte lite respekt man skulle få av de eller??;)! Skola imorgon.. något jag inte orkar känner jag.. hatar skolan.. suck. men de vet ni nog tedan;)

ha det bra!

mys!

Hej nu kommer jag inte skriva mer ikväll då jag ska musa min pojkvän och kolla på film:) skriver mer imorgon, Och hoppas ni får en skön Fredagskväll!

Dagens Hissning går till:

Tjejer som har armklockor! det är en mogen stil och sjukt snyggt med klockor. jag älskar verkligen armklockor:) silvriga och guldiga mot brun hudfärg(Y)! Killar ska oxå ha det, de är snyggt!;D

Dagens diss går till:

nått jag verkligen tycker är så fult är när tjejer använder hiphopar kepsar eller vad det heter.. så sjukt fult förstör vekligen mkt.. och det ser inte moget ut.. folk får klä sig prisis hur dom vill men snälla dissa kepsen hemma när ni går på stan! Vissa kepsar är fina men inte dom det är bara överdrivet!
  

Alkohol

Jag har inte druckit Alkohol på länge nu, rätt bra faktist men det blir de ändrat på,på lördag:) då ska jag och lisa in till stan och ha lite kul, man moste ju unna sig ibland;) Fast jag tänker inte görabort mig som jag brukar göra.. brukar vara sjukt social av mig i fylla... nått jag inte alls tycker om, Och jag såg den snygga killen idag igen:) sjukt fin han är :) jag vill dock inte möta han full då är det inte lika kul längre;O ska nog köpa ny jacka innan vi börjar dricka jag o Lisa, Hoppas jag får träffa Sara saknar hon helt random, men älskart:)

Är det någon som har filmtips till ikväll?:)

Ede/Torg

TjaTja kom nyss hem från skolan:) sjukt jobbigt att diska hela dagen på Hr, mina ben värker som fan, men iallafall så slutade jag och åkte till ede för att byta buss som går till Friggesund. Och jag va jätte sur och grinig redan då, så går en kille på Jocke som är sjukt snäll på alla sätt ( killen ) slår han i ansiktet flera gånger och jag kunde inte bara sitta och titta på, jag gick dit och sa en ful grej till denhära killen men det försänade han då han går på en sån snäll person som jocke! fy fan omoget av den dära killen nämner inga namn men liksom hallå?? slåss är så ute killen;)! använd käfften istället! Kommer nog aldrig snacka med han igen då jag har varit vän med han förut-.- Aja mys hemma ikväll:)
Ha det super bra alla!  Bilden är grymt ful men aja..!

Åker till Mamma & pappa

Hej ska åka till mamma och pappa med sigge en sväng:) tvätta lite kläder och sen moste jag hämta usb så jag kan ladda ner musik till mobilen, så tråkit att gå till bussen med dålig musik.. moste få ner lite nytt, Nån som har nått tips?:) Kollade Kissies nya låt.. Fy fan vad dålig den är:O  aja hon har vell sina egna planer fin är hon iallafall därför jag kollar in hennes blogg hela tiden.. läser typ aldrig.. aja ha det bra så länge:)

Jag vill ha en Iphone!

Jag är så trött på min gamla sunk mobil.. Hörlurarna hoppar ur hela tiden, och jag kan inte prata i den då moste jag ha Högtalare... :O Iphone vet jag är en bra mobil. och den är ju sjukt snygg oxå;) vad tycker ni ska jag slösa mina pengar på en Iphone?;)

Fassnar inte på bild idag!

Hej, kom hem för en stund:) åkte buss hem med Lisa som gick från hennes skola, Haha jag blir alltid så glad när jag är med den FiaLottan! vi pratade en massa skitsnack, inte om folk! Eller jo fast inte skit vi spana in en jätte snygg Kille som går i Lisas skola seriöst hitta snyggare!;) kanske nämner namn sen senare! hihi:) Hoppas jag träffar Lisa snart igen! Men det ska jag då hon ska med mig in till stan på lördag, shoppa lite kläder osv ska köpa en AS snygg jacka då! köpa smink,underkläder ansiktsmask som jag även har på mig nu, doftar frukt på långa vägar! härligt:) blir len som en Barn rumpa sen i ansiktet;)!När min Blogg blir helt klar kommer en hissar och dissar lista! haha och där kommer det mästa;)! hihihi! rätt gammal bild..

Snart mys med mig SJ ;)

TjaTja jag vill verkligen åka hem nu! skolan suger.. Ska dra förbi ParfymShoppen och köpa denna ansiktsmask kräm på vägen till bussen om dom har den:) Hårinpackning har jag hemma, blir att jag sköter om mig själv och Badar, efter solningen! ska försöka dra med mig Lisa oxå tror inte Sigge följer med iallafall, Bilder kommer:)

Skolan

TjaTja sitter i skolan och *pluggar* neh inte direkt jag hatar svenska,stavning, matte allt som har med skolan att göra. Eller ah typ iallafall. Jag kom försent till skolan som vanligt, As pinsamt att komma in i klassrummet och alla små ugglor glor ut en som om jag hade gjort ett brott..-.- hmm tex just nu sitter en liten FiaLotta och glor ut mig jag har lust att fråga vad fan hon glor på hela tiden.. de kommer jag göra snart om hon inte slutar. hon glor jämt varje dag.. jag skulle inte gå i gymnasiet om de va lätt att få jobb de tror jag dom flesta skulle göra;)! Men dagarna är inte långa i gymnasiet eller iallafall inte i HR, Så slutar ju snart! SKÖNT som bara dennn! När jag kommer hem blir det att sitta vid Bloggen och sen sola,myys! jag funderar att göra en hissar och dissar lista på Bloggen:)!

skriver snart mera! ha det bra:)

Är med Aleksandra:)

TjaTja, Idag har dagen varit rätt bra, men vi hade teori i HR på morgonon. rätt drygt då vissa tjejer/killar i våran klass snackar så mkt skit om folk och om varandra.. så UTE"  Men dom flesta är mkt trevliga:)! Johanna va med mig och Aleksandra idag på lektionerna, henne kan man åtminstonde snacka moget med -.-
Sen när vi slutade gick vi hem till Aleksandra och fixade min Blogg, vart inte riktigt som vi hade tänkt oss men den blev bra iallafall:) Nu sitter vi och gör typ inget, kollar på tv. Snart ska jag hem, köpa en chake på vägen till bussen:) ha det bra skriver snart mer!

RSS 2.0