Gå vidare för fan..

Vrf skulle jag ens lägga ner tid att snacka med dig för:S Du är en sån jävla tönt och ingen vet knappt vem du är så det är inte värt det.. snacka med dig och höra dina dumma ursäkter som att du är så jävla perfekt..-.- hööh du har typ knappt vänner så du är inte så perfa.. Nej du är bara inte värd det.. Och fortsätt snacka skit om mig du det bevisar bara hur jävla barnslig du är. och jag tror ingen skulle bry sig heller.. och palla bråka över internet-.- vem fan gör det liksom ivåran ålder.. Herregud. jag är färdig:) 

Just nu sitter jag och älskling ugglande framför tven:) Va ute på en långtur med Strössel idag på stan! Hon va så jävla duktig! Jag är ny kär jag♥! Saknar Carro dock.. Men men får tvinga in flickfan till stan så vi kan ha en brud kväll:D Hihi! Underbara du! Ikväll kanske jag springer och möter Johanna och se när hon gaddar sig! Får se om jag har tid:) Hörs snart puss!   

Mys i staden!

Hejhej är i stan nu hemma hos Jimmys mamma då inte hon är hemma.. tråkigt men men jimmy och jag har det lite mysigt tillsammans med Strössel:) Hihi as mys! Köpte massa kläder idag med min mor och Carro! Fick även as snygga skor! Och inte lite snopen jagblev när min far skaffat en iphone 4 till sig sj.. Haha tycker han är lite grym jag;) Hörs mer imorgon! Puss



Tycker det är lite sött att Ewa jimmys mamma har denna bild på skrivbordet!♥

Trött

Nu funderar jag och älskling på att krypa ner i sängen:)! Ska bara skölja ur min hårinpackning som har varit i en timme eller nått. Så underbart älskar hårinpackningar! Sknar min Carro imorgon kommer det ju bli skit skoj:D Slänger upp lite bilder! Puss



En bild på mig då:)



En till!



OOOO Rumpaaa:) ( Älsklingen )

Underbara Jul

Jag och Jimmy hade det så mysigt igår hos mamma och pappa:) Fick massa fina julklappar av dom både jag och Jimmy! Fick tex ett jätte fint halsband av mamma i silver:) Ska vara jätte rädd om det och iallafall aldrig ta av mig det:) Haha! Imorgon Ska vi in till stan och Julhandla med familjen! På kvällen blir det film mys med min älskade Carro! Och brudarna Jimmy,Ante och pelle!;) På tisdag ska även jag och Carro in till stan och se fall vi hittar nå snyggt! Hoppas ni har det bra!



Lite av vad jag fick:)



Mina underbara föräldrar! Älskar er så sjukt mkt!♥



Våran underbara hund:) Cingo♥

gå och lägg er

Gud jag är så trött på folk som sitter och gnäller över folk som anväder botox.. Hallå hårfärgen ni använder används även på massa råttor först! Nästan allt provas först på råttor.. så ja tänk på det innan ni vräker ur er massa skit.

Snart jul

åhh snart är det verkligen Jul!:) idag har vi köpt en massa onödiga cider på funging hemköp... hur lol är inte det.. Men aja får vell dricka iallafall helt sjukt onödigt. Men men fick iallafall en super god sallad av min underbara pojkvän:)!



Sjukt...



Mumms biopizzan har den godaste salladen:)



Ful bild men jag älskar min pojk jag:)

Godnatt

Nej nu funderar jag på att hoppa i säng lite lagomt less på folk nu. Aja va hos Ewa ikväll jag,Jimmy och Strössel fick lite fika och massa underbara julklappar:D Hihi! Lägger ut bilder på det sen fick iallafall en rosa morgonrock,parfym,choklad i lass! Och fick en tequila rose! Mumms!

Nöjd!

Nu är jag äntligen klar med det tyngsta jag låg efter med..:) Och jag vart jätte nöjd med färgningen på hårförlängningen:)

hårförlängningen

Ja nu va det dens tur att bli röd den med:) Slingade den först och nu är det röd färg i får se hur det slutar;) Puss

Jobbig dag..

Känner mig så sjukt slut och trött alltså.. Vill bara hem men jag kan inte.. Och idag fyller Johanna 18:) As kul blir att vi käkar på texas ikväll! Kommer bli riktigt gott! Sen är det sista dagen i skolan imorgon.. eller ah iallafall för mig då jag ligger så mkt efter. Ska bli så jävla skönt att vara ledig!



Gillar verkligen min nya hårfärg.. Men fattas en hårförlängning alltså:( Och ja jag utan smink.."vackert"..



Ja så mysigt kan man ha det i Antes epa;)

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu.... Lagomt kul att komma försent tur jag har en sån underbar far som skjutsade mig!:) Och jätte kul att många i skolan säger att håret vart jätte fint fast det är lockigt och utan hårförlängning. Sj tycker jag det ser förjävligt ut utom färgen. Igår kollade jag Ante,Jimmy och Pelle på Paranormal Activity 3.. Trodde jag skulle pissa ner mig under hela filmen.. Hua urs vad läskig film! Idag ska jag och Jimmy julhandla:) Ska även köpa nått fint till Johanna som fyller 18! Utgång på en tisdag det är grejor det;) Men slänger upp lite bilder från helgen! Puss



Min gooopojk dedär;) Sorry för bilden Ante men du är bara för söööt!



Ja min pojkvän ska ju alltid vara lika rolig...



Ja tänk om:D



Och ja Jimmys påhitt igen...:P

Släng dig i väggen

Nu slänger jag plattången i väggen;) Nej men nu kör jag med mitt lockiga fula hår och sparar på det istället:) Ska försöka få det lång och glansigt så kan jag ju platta det sen! Slippa risigt och torrt hår!

Resultatet

Japp fick som jag vela:)! Vinrött! Mitt är nästan lite lila tycker jag! Super nöjd! Dock har jag inte plattat det på bilden så är super lockigt.. Men jaja blir svårt att hitta en hårförlängning till detta.. Haha:)

Mina Idoler!

Åhh älskar älgarna i Björnbröder! Så kungliga typer alltså;)

Runda 4

Japp nu börjar det hända grejor:)

Svar på komentar

Ipone skalen hittade jag på nån sida genom Google.. Och det va så längesen att jag verkligen inte minns vad den hette.. Men kolla runt på google så kanske ni hittar dom! Lycka till:)

runda 3?

Tar nog en runda tre idag då jag vart mäst röd i botten och lite på längderna.. Men men försöker igen jag kommer iallafall INTE bleka håret för att bli röd. Känner några som har lyckats färga håret rött från mörkt:) Så det är bara att försöka igen:) Puss



Jag vill komma till vinrött:) Sen spelar det ingen roll om det är lite slingat så vi får vell se hur det slitar:)!



Runda 2

Då kör jag igen:)

????

Hoppsan vad händer?;)

Amo la vida ya ti mismo ♥

Godnatt

Nu tänkte jag och Älskling hoppa i säng!:) Imorgon kommer Strösslan hem till mig, Ska åka in till stan och julhandla lite till mamma och pappa:) Carro ska förmodligen med oxå! Laddar upp lite bilder på mig då;) Puss



Jag med hårförlängningen! Ska lägga upp en bild utan hårförlängningen men det är uppsatt men man ser vad långt det har blivit:)



Dock ny tvättat så är jävligt lockigt..

Hemma

Kul att jag hade så jävla ont i magen imorse att jag inte pallade skolan.. Åkte hem sen igen, trodde jag skulle dö helt seriöst på bussen.. Laddar upp en bild på mig:) Känner vekligen att jag måste sola har blivit så vit på sistonde.. Hatat det..!

Underbar kväll

Hejhej hemma nu efter att ha varit i stan! Började med att jag va med Johanna vi gick runt lite och jag köpte två söta armband:) Sen träffa jag Jimmy! Och ja han bjöd ut mig på Texas;) Va as mysigt! Och jag drack för första gången vin till maten ute:)! Typ "grymt" Och ja jag älskar verkligen vin! Och vi träffa även Adde och Fredrik när vi skulle åka hem:) Jag slänger upp lite bilder! puss





Bilder på mig innan jag drog till stan:)



mitt hjärta!



Min mat jag fick av min stiliga kar;) Mums!





Fredrik försökte pussa Adde mitt upp i ingenstans:) Adde typ fuck noooo....


Knasboll ♥

Hej mitt namn är Divan och jag älskar att stå på mammas data:) speciellt dom stunderna hon är som mäst upptagen!


trött..

Hejhej vakna nyss.. Eller ah jag sov över idag men jag hade ändå ingen lust att gå på våran frilufsdag.. Pluggar hellre en att stå ute och frysa.. Fast nu missar jag ju idrotten.. Tråkigt. Men ska ta en dusch nu för att sedan möta Johanna i stan:) och Jimmy ville träffa mig efteråt då han har gjort nån överaskning;) Hoho undra va det kan vara! Men nu ska jag hoppa in i duschen:) Puss!



En vacker dag ska detta badrum bli mitt! Ska bara se till att bli miljonär först:)

Mys!

Haft lite hemma mys med Jimmy och Ante + Divan! Ante fixade hem filmen instängd:) As bra dock har jag sett dom förr och dom filmerna gjorde att jag inte kan sova sj! Hua bra och läskiga filmer! Finns två av dom! rekomenderar verkligen dom filmerna om man vill skita i böxan;)





Divan älskar verkligen att mysa speciellt när Ante kommer! Helt otroligt vad Divan har blivit tam sen jag köpte hem henne:) Efter allt som hon vart med om.. Inte haft nått hem och blivit slagen av massa äckel barn. Hade jag fått reda på vilka ungjävlarna va idag hade jag sparkat in bollarna på dom.





Konstigt nog va det underbart gott med Cola idag.. jag som annars nästan hatar det..

Underbara pappa

Har fått min kamera nu:) Sony/cyber-shot! as bra! Jag är jätte nöjd! Och känner mig jätte mogen som valde färgen svart istället för rosa:) Mohaha va nog första gången! Lägger ut en bild från den nya kameran:) Puss



Go pojkarna:)

Skolan

Hejhej sitter i skolan nu:) Vilken natt helt seriöt.. Sov inge bra eftersom jag sov sj hemma.. Är ju som det är ju just nu. Men iallafall ska jag träffa pappa efter skolan och köpa kameran idag:) Ska bli så jävla skönt med kamera! Och äntligen mera bilder på bloggen! Bloggar mer sen Puss!


Hemma!

Hejhej sitter sj hos mig nu efter att haft epa dag IGEN med Ante:) Träffade pappa först då vi igentligen skulle köpt kamera idag men vart inte av, Vi ska köpa en imorgon istället:) Längtar! Va rätt kul på 11an idag då Ante oh jag skulle fixa lite käk.. ( Han betala;) ) Nej men han som jobbade där ville nog mer se mig och Ante som ett par en vi..Haha gud vad vi skratta! Dom är bara för sköna uppe på 11an! Nu ska jag ta mig en kopp te sen en dusch sedan sova! Godnatt! puss

Hjälp mig!

Pappa är så söt och köper en kamera till mig som julklapp:) Men hjälp mig! Jag hottade tre stycken jag gillar! Men kan inte bestämma mig:( Hjälp!


Men haha..

Ja då va det en till nörd som gjorde en delsbo video.. där jag även va med.. Haha hua..

Godnatt

Lägger ut en bild på mig jag vart rätt nöjd med idag:)

Skolan

Hejhej sitter i skolan! Väntar på att Sigge ska komma och hämta mig och skjutsa ner mig till stan så jag hinner med min buss:) Idag blir det läkarn igen! Konstigt att jag hade jätte många läsare när jag inte skrev?..
Just nu kollar jag lite på digital kameror då jag paja min söta rosa.. Hmm och pallar inte ha min systemkamera var jag en går.. Så kommer mer bilder på bloggen snart ska försöka skaffa en denna vecka om jag fixar pengar:) Puss

Tillbaka

Hejhej förlåt för så dålig uppdatering.. Men har verkligen inte orkat nu när jag varit sjuk. Men nu kör jag på igen! Ska snart ta en dusch med Älskling:) Har busat med Ante hela dagen! Min gopojk! Imorgon blir det skolan igen! Skönt. Är jävligt seg men orkar inte sitta hemma heller.. Skriver mer imorgon!



Jag vill ha sommar! Bli brun och slippa tunga vinterjackan!:(

Skolan

Haha ja jag älskar våran skola när det är vinter! Så mysigt att sitta vid datan med en Smultron soda när det är jätte mörkt ute;) Hoho! Och min nya plånbok syns på bilderna! Snygg va?:)





Fin vaaa ;)

Helt slut!..

Hejhej sitter på lektion nu då vi har projekt.. Jag är verkligen as trött.. Hade idrott nyss! Bandy! Så jävla kul alltså:) Synd att vi bara har idrott en timme varannan vecka.. Igår hade vi det jätte trevligt! Blev att vi käka på Texas:) Min mamma fyllde år fast hon köpte en as fin plonka till mig:) Och pappa köpte massa fina underkläder till! Lägger ut bilder på det sen. Vart även jätte stolt över Ante och Jimmy som mublerade om och städade min lägenhet:) Vart ju jätte fint! Idag ska jag ta ut mina pengar.. 1000 kr.. 100 ska Johanna ha:) Och sen ska jag spara till helgen då vi ska ha en liten fest hemma hos mig:)! Så mkt dricka ska det inte bli.. Huhu.. Sen lägga undan pengar till Julklappar och solarium! Hoppas ni har det bra! Puss



Johanna ska snart göra manikyr naglar på mig:) Kommer bli as nice!


RSS 2.0