Solsidan + Sallad

Mmm nu har jag gjort mig en riktigt god sallad ;)! Lax såklart! blir att njuta av den och såklart njuta av Solsidan :D blir underbart! idag har jag åkt skoter med min kära far ;) haha fy fan vad det är läskihgt att åka skoter.. men det är vell lite kul.. Lägger ut en bild på min nygjorda sallad :)!





Kommentarer
Jennifer

sist jag kollade var det bara fjortisar som använde nästintill vitt läppstift eller idomin som du gör på vissa bilder ;) du ser ivarjefall ut som en 14 åring däremot :)

haha säger detsamma, har ont i magen just nu pga allt skrattande, så härligt att hitta patetisk folk att fördriva tiden med.

2011-03-13 @ 20:00:11
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

vad fan har du då på läpparna på din header? om det är vad du anser som mörkrött så är det verkligen du som behöver glasögon. haha 18, med tanka på din mognadsnivå borde du va 4 år yngre ^^ aha, så bara för att jag har glasögon är jag en nörd? haha herregud vad patetisk du är hahahahahahahaha! jag jag har redan käftat på din blogg så to late ;)

tänker på dig med och tycker synd om din kille som måste dras med ditt utseende! :D bye bye!

2011-03-13 @ 20:10:29
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/
Jennifer

och jo, det där med glasögonen, du behöver verkligen det, har aldrig sett någon som skelar värre än du, ena ögat lever ju sitt egna liv :D

2011-03-13 @ 20:11:45
URL: http://jenniferhujanen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0