Friggesund Bussen suger ***

Hejhej Tänkte ta mig till skolan idag.. Men klart som fan kommer skogsmulle bussen 13 minuter förtidigt.. och åker då oxå från Frigge:S.. Det tar 3 min för mig att gå till den busshålsplattsen jag hoppar på vid.. Jag hatar verkligen bussarna här uppe i de såkallade NARNIA!:S Har ni tängt att flytta till Hälsingland?? Flytta inte till Friggesund isofall..:S Om det ens finns på kartan..:O?? Om inte har ni tur;).. Jaha vad kan jag hitta på idag då.. Ruttna hemma.. anaej fan alltså jag vill ju till skolan:( Och min mamma kan inte skjutsa mig för hon har ingen bil.. Urs vad trött på detta:( Får vell sova bort hela dagen igen... Mitt liv kommer gå åt skogen känner jag på mig..:S
Just nu äter jag gurka och kollar in andras Bloggar..



Kommentarer
Tula-Lina

Hon är inte mitt första husdjur egentligen, har haft en massa fåglar, sköldpaddor och kaniner förr. Men hon var det första husdjur som jag någonsin älskat så mycket, och det är förjävligt att inte kunna ha henne här och bara få se på henne som jag har kunnat göra i 2½ år.

Visserligen så kommer hon tillbaka när Robin flyttar upp till Hudik, men det är ändå en hemskt jobbig saknad när man är van att ha henne runt sig hela tiden.



Och så känslan av att någon annan är med henne, även fast det är Robin, gör också ont. För det känns som om hon kommer glömma bort mig helt, och jag skulle inte kunna träffa henne då. Vore för jobbigt.

2010-12-16 @ 14:36:58
URL: http://nanuak.com
Tula-Lina

Och btw angående bussen, vet inte varför men den har börjat gå förbi mitt hus vid 07:30(den brukar gå förbi mitt hus ungefär 07:44), så jag är nära på att missa den varje dag, haha.

2010-12-16 @ 14:38:02
URL: http://nanuak.com
Manal - Mitt liv som tonåring

SV: jo de är bra :D vad använder du för program för din header ? sjukt fin !

2010-12-16 @ 16:48:41
URL: http://baratawfik.blogg.se/
Ida Krantz

hahahahah narnia xD

det va fan sant :P <3

2010-12-16 @ 17:50:49
URL: http://idahkrantz.blogg.se/
ida krantz

hahaha det va fan klockrent :D<3

2010-12-17 @ 23:03:41
URL: http://idahkrantz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0