I love my school

Ja som sagt kan man verkligen göra sig den bästa salladen på våran skola. Och det är ju fan gratis! Perfa för mig! Slängde ihop detta idag! Yeeh! Om ni undrar är det fisk,sallad och majs.



Kommentarer
Erik

Vatten och juice är gott :) Haha ostbågar..tack och lov är jag inte överförtjust i dom :)

Morot och dipp är gott, men för att dipp inte ska vara onyttigt, måste man ju nästan hålla sig till att doppa skiten fil eller något :P Genast då låter det inte gott längre :P

Ja, det är klart det är smidigare att köpa chips, det är bara gå till affären, dra sitt ica-kort, äta och sen få dåligt samvete. Morot och dipp, är ju en större utmaning när man ska skala och ha sig. Låter jobbigt :P

Men hur gör du med alkohol t.ex när du går på diet...dricker du någon gång, eller du kanske aldrig dricker så du slipper bekymra dig?

Jag själv tycker öl är as gott och tycker att det är härligt att sitta och dricka det goda bland vänner. Men det är inte ofta jag dricker, varannan var tredje helg typ :)

Erik

Ja, iofs. En sommar jobbade jag på en daglig verksamhet för handikappade. Under den sommaren rörde jag på mig väldigt mycket genom att springa fram och tillbaka i det där huset och genom att gå på långa och många promenader med de handikappade. Min lunch och middag den sommaren bestod av linssoppa. Det var riktigt gott och väldigt nyttigt. På helgerna festade jag och det ganska mycket eftersom sommaren bjuder på sådant när man är yngre. Jag gick ändå ner 20 kg den sommaren och det kändes underbart. Så där spelade inte alkoholen in och folk säger att öl förstör det hela, men ändå gick jag ner :) Så nu provar jag med ärtsoppa istället. Det är bara det att på fredag blir det lunch med jobbet på ett lunchställe och då blir det inte ärtsoppa precis :P Men det ser jag mer som en belöning, som man måste unna sig någon gång under en diet, annars går det knappt.

Jag rör på mig väldigt mycket om dagarna, försöker göra det så mycket som det går. Meka med cyklar och springa fram och tillbaka mellan affären och verkstaden verkar göra susen :)



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0